Ратко :( Написано Септембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 Зашто је онда Христос отварао очи слепом од рођења? Мислим да те две ствари употпуњују једна другу, а не искључују. Одакле Мојсијев ауторитет? Није ли, између осталог, отуд што је чинио чуда? Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 Зашто је онда Христос отварао очи слепом од рођења? Мислим да те две ствари употпуњују једна другу, а не искључују. Одакле Мојсијев ауторитет? Није ли, између осталог, отуд што је чинио чуда? Тачно. Али, човек је слободан та такве очигледне ствари прогласи "триком", "ђаволским чудом" и сл. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Септембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 Тачно. Али, човек је слободан та такве очигледне ствари прогласи "триком", "ђаволским чудом" и сл. Баш тако, ако у стању прелести дође у контакт са чудом, порицање благодати и љубави божије га може довести у још горе духовно стање Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 Тачно. Али, човек је слободан та такве очигледне ствари прогласи "триком", "ђаволским чудом" и сл. Јесте, али слободан је и да поверује. Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Септембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 http://upodobljavanje.wordpress.com/2011/08/18/%d0%be-%d1%84%d0%b5%d0%bd%d0%be%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%98%d0%b8-%d0%b8%d1%81%d1%86%d0%b5%d1%99%d0%b5%d1%9a%d0%b0/ http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 Одличан текст Никола. Баш ово о чему говоримо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Септембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 slavabogu Слобода је велики Божији дар. Знам за пример када су две мајке кренуле са болесном децом под Острог, пошто је једно од деце уснило сан у коме га неко проводи кроз пећину и позива да дође да заноћи ту код светог Василија. Убрзо су кренули и већи део пута су прешли пешке, било је то педесетих година прошлог века. Заноћили су две ноћи под Острогом и трећег дана, након што се причестио, дечак који је храмао је само изашао из храма нормалним корацима, а и другом који је уснио сан би много боље и опорави се без операције коју су предлагали лекари. Занимљиво је да је дечак који је за нормалан ход могао да се захвали само Богу и његовом свецу, касније под утицајем окружења тог доба израстао у убеђеног атеисту. Иако прича делује бајковито, сасвим је истинита. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 И ја имам дивно искуство са Светм Василијем. Причао сам о томе на форуму, о излечењу моје ћерке. Слава му и милост, а Богу хвала што слуша молитве својих светитеља! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 Ко оно рече "нема Бога"??? Ко оно беше тражи "доказе"? Ево Бога и ево доказа: http://www.prva.rs/s.../EXploziv+19.09 Ма то је аутосугестија... Не заборави, принцип слободе је неприкосновен. То ми кажи! prstgore ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Bilo je o ovome reci https://www.pouke.org/forum/topic/17930-moje-zapazanje-o-ateistima/page__st__228#entry600177 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 http://www.manastir-lepavina.org/blog/index.php?option=com_content&view=article&id=320:sveti-spiridon-brine-za-slavu&catid=4:duhovnost&Itemid=9 Биљана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Данас сам од једног пријатеља свештеника добио ово: О чему се ради? ову слику је добио од игуманије једног манастира. Слика је настала ове године у Јерусалиму на Велику Суботу када је неки верник сликао јерусалимског Патријарха. Умсето слике Патријарха изашла је ова слика. Дакле, ово преносим како сам чуо. Лично нисам присталица таквих чуда али их и не спорим. Знам да што је људима немогуће да је Богу могуће. Чуда се дешавају свуда. Биљана, Лидија Миленковић, AnaNikolina and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 ines and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Ovako bi trebalo uobliciti svaki razgovor o cudima, tako da svako ko ima i trunku sumnje shvati da je njegova sumnja opako ledena prema ljudima koji se bore sa uzasnim zivotnim problemima. Ostade nedoreceno na kraju, da li je Svetlana iz Kragujevca sada zdrava? I da li je Miroslava pocela da vodi vise racuna gde ostavlja pasos? I zasto gremlini prazne rezervoar sa gorivom i odvijaju zavrtnje na autobusu? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука