Jump to content

Фотографије мога града....

Оцени ову тему

Препоручена порука

Evo tu je moja kuca, na ovim klupama. Tu obitavam, danju i nocu... I dobacujem ovima sto voze rolere: "Sta bi ti sad deda rek'o da te vidi?!"

Samo sto mislim da je fotografija starijeg datuma, jer su ove klupe, od kada ih ja poznajem, tri metra unazad pozicionirane, ako se postovani Liman slaze... :)

Па не бих могао да дам суд о томе, крхко ми је знање што се тиче урбанистичког уређења Подбаре, али вероваћу на реч поштованој дневној соби :)

Сад ћу да обратим пажњу, кад будем шетао кејом, да видим да ли си на клупама :)

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
  • Одговори 663
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 3 weeks later...

Moj grad, aktualne slike iz adventnog, predbožićnog perioda ove još 2014. godine to je baš sada, nema snijega.

Tamo je 50 slika, kliknite na tu prvu lijevo gore pa dalje samo klikajte na to isto polje redom a biće i uvećane:

https://plus.google.com/photos/+PetrMikeska-CZ/albums/6092394118243597905?sort=1

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Мајне фотографишен.

9b2gvpumfc6fsfk5t9o90bqi.jpg

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

NAEVROPSKOJRECI.jpg

nyskxy.jpg

Nis-Palilula.jpg

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...