Justin Waters Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Може бити да владика види нешто што ми не видимо.. Ма да.....али добро нема шансе, има се увијек ас у рукаву. Али доста о овом детаљу. Мало сам прелетио бесједу, коју ћу послишати сутра и свиђа ми се мирноћа и боја гласа владике. Баш говори очинским тоном. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Да мало покварим тему пушачима. Кад прича да се може редовно причешћивати онај ко редовно пости, не опија се, не пуши. Ако сам добро чуо.. Фоловер, dusha, Ромејац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
manastir Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 sve je prekucano, jos da admin doradi i sutra cemo imati predivnu besedu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ето, завршили смо, супер Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 На сајту крушевачке епархије се појавио и снимак са беседа на Јеванђељу. Најјаче је што се у позадини чује како се неки деру и певају богомољачке песме Слушајте сами. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ја сам почео прекуцавање једног и главног питања из публике, то је оно на које су неки рекли да немају више шта додати. Биће готово за десетак минута. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 На сајту крушевачке епархије се појавио и снимак са беседа на Јеванђељу. Најјаче је што се у позадини чује како се неки деру и певају богомољачке песме Слушајте сами. Lazo ja htedoh da odslušam besedu na Jevanđelju,ali mi pušta ovu drugu na oba snimka. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 На сајту крушевачке епархије се појавио и снимак са беседа на Јеванђељу. Најјаче је што се у позадини чује како се неки деру и певају богомољачке песме Слушајте сами. Нису то фрикови, брате, то је музичка позадина, музички, да тако кажем, интермецо "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ха! И онда они некога оптужују за новотарије. Музичка позадина беседе на литургији! Заправо, овакви ликови би највише волели да се и беседа говори тихо (тајно), и Свето писмо да се чита тихо (тајно). Тада би им било лакше и једноставније, јер не би морали 20 минута држати затворене уши за време библијских читања и беседе, као што данас чине - у духовном смислу Ромејац је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dusan Mancic Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 ovu besedu treba transkribovati i uramiti ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Све ће доћи на своје, само полако! Владика је изговорио антологијску беседу какву сам и очекивао од духовник какав је Владика Давид. Иначе, завршавамо са транскрипцијом текста. Људи, хвала свима који сте помогли, јавило се вас 15-ак који су желели да раде. Молићу Анастасију, када преведе и поклопи све, да пошаље Милану Николићу да провери правописне грешке и исправи знакове интерпукције. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 При крају сам : D “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ок пошаљи молим те све то после Милану, нека и он нешто ради Први до има проблема са запетама и тачкама. Није прављен размак... то треба да се среди, јесте малопипав посао, али ако имамо циљ, ништа није тешко Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dusan Mancic Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 ako ziloti idalje ne shvate, onda stvarno.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Svaka čast, oduševio me ovaj čovek. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука