Александар Милојков Написано Јул 31, 2012 Пријави Подели Написано Јул 31, 2012 Уважене колеге и остали који знају, потребна ми је литература везана за богословље (првенствено за Тријадологију) светог Григорија Богослова и светог Августина. Књиге, студије, чланци,.., на српском, хрватском, енглеском и руском језику. Уколико знате, молим вас за наслове. Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јул 31, 2012 Пријави Подели Написано Јул 31, 2012 не постоји хрватски језик... :0104cheesy: :0104cheesy: :0104cheesy: Драшко, Velja94, Михајло and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2012 не постоји хрватски језик... :0104cheesy: :0104cheesy: :0104cheesy: Постоји, постоји. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 од када постоји? и молим дефиницију хрватског језик... СИНОВИ СЛОБОДЕ and kron је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 Постоји, постоји. Постоји... То је српски језик писан на латиници и због тога ја никад не пишем латиницом, само ћирилица kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 Свака вам част, језикозналци, али тема је о литератури, па ако можемо да помогнемо брату, онда добро. Србовање оставимо за неко друго место. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 да... стварно... оставио лингвистичке проблеме за неки други пут.... ја стварно не знам никакву литературу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2012 Није ми био ни на крај памети да је могуће спамовати чак и овакву тему... Милан Ракић, Aristotel and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 1, 2012 Пријави Подели Написано Август 1, 2012 Послаћу ти ја на мејл материјала колико хоћеш. Посебно за Августина, тога има на интернету гомила да се скине. И то квалитетних. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2012 Послаћу ти ја на мејл материјала колико хоћеш. Посебно за Августина, тога има на интернету гомила да се скине. И то квалитетних. Хвала ти. Припреме за докторат... АлексаС је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Ево ја сам управо прочитао ово па се сетих тебе. Прелистај, можда ће и моћи да ти послужи, има пар интересантних опаски. Јесте на бугарском, али ако добро знаш руски и словенски, нећеш имати проблема, у шта и не сумњам, зато ти и шаљем ово. https://draganbachev...ца-продължение/ http://draganbachev.wordpress.com/2011/06/19/%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D1%8A%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D1%87%D0%BE%D0%B2/ Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 И да, умало да заборавим! Сигурно знаш за то ако већ и не користиш као литературу али у случају да се ниси сетио тога, да подсетим. У питању је Adolf Harnack, ,,History of dogma". Имаш и тамо нешто за своју тему ако се добро сећам. Ако не можеш да нађеш имам ја свих 6 књига па ћу ти послати :bla: Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Послаћу ти ја на мејл материјала колико хоћеш. Посебно за Августина, тога има на интернету гомила да се скине. И то квалитетних. јел` можеш мени да пошаљеш Исповести од Августина.....? Balthasar је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 јел` можеш мени да пошаљеш Исповести од Августина.....? Извињавам се што ово радим уместо Лазара, чисто да будемо што ефикаснији! https://www.pouke.org/upload/fajlovi/solomon/ispovijesti-aurelije-augustin.pdf Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Извињавам се што ово радим уместо Лазара, чисто да будемо што ефикаснији! https://www.pouke.org...je-augustin.pdf .hvala. Balthasar је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука