Crveni Baron Написано Јул 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 .... pa brini se, ko ti brani ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Онда си у невољи, врло је вероватно да ће у будућности свака кућа имати нешто слично. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 После забране и конфискације оружја у Аустралији: - Број оружаних пљачки порастао за 69% - Број напада ватреним оружјем порастао за 28% - Број убистава ватреним оружјем порастао за 19% - Број насилних провала порастао за 21% http://www.youtube.com/watch?v=p8RDWltHxRc ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Каква марсовска изјава... Не знам на којој планети ти живиш, али овде на Земљи има лудака који често науде другим људима. Е кад свратиш до нас, молим те да му објасниш да не треба да буде наоружан и "афирмиши мирољубивост". У међувремену волео би да имам чиме да се одбраним... Svako ima svoje vrednosti u koje veruje i koje praktikuje. Neko voli rat,nasilje i oruzije, neko zivi na Marsu i ne voli ni rat, ni nasilje, ni oruzije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Ни ја не волим рат, насиље и оружје. Само што ме нико не пита да ли волим или не волим. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Онда си у невољи, врло је вероватно да ће у будућности свака кућа имати нешто слично. Pa evo u Srbiji i ima i nesto se ne osecam bezbednije zbog toga, naprotiv. Uostalom sve je to posledica rata. Devedesetih je oruzije moglo da se kupi na pijaci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 pitanje je da li je bolje ubiti ili biti ubiven ako cemo da postujemo zapovest "Ne ubij", odgovor je jasan, a ako necemo, onda mozemo da filozofiramo i da pisemo i romane Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Ни ја не волим рат, насиље и оружје. Само што ме нико не пита да ли волим или не волим. Retko ko ce reci da to voli, ali "po delima njihovom ce te ih poznati". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 По делима и по идејама. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 да поновим своје питање из неког пређашњег поста на овој теми Да ли неко од вас, учесника ове дискусије посједује ватрено оружије чији је законски власник, не битно да ли се ради о дугој или краткој цијеви, и ако посједује молим да образложи држање истог? Ја, као што рекох поједујем пиштољ и две ловачке пушке, сачмару и карабин, конкретно у кући држим шест пушака (пет ловачких и једну спортску, флоберт) и два пиштоља из очевог војног образовања од којих је један на мом имену. Пушке држим првенствено јер се породично бавимо ловом, малокалибарку држим из спортских разлога а пиштоље посједујем као оружје за личну заштиту и како је неко питао у постовима изнад не би се либио да исто користим у одбрани породице притом не мислим на материјалну страну већ искључиво само на угрожен живот мојих укућана. Свако ко каже да га не би користио или лаже или му одређено оружје преставља некакав вид фетиша! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 да поновим своје питање из неког пређашњег поста на овој теми Да ли неко од вас, учесника ове дискусије посједује ватрено оружије чији је законски власник, не битно да ли се ради о дугој или краткој цијеви, и ако посједује молим да образложи држање истог? Ја, као што рекох поједујем пиштољ и две ловачке пушке, сачмару и карабин, конкретно у кући држим шест пушака (пет ловачких и једну спортску, флоберт) и два пиштоља из очевог војног образовања од којих је један на мом имену. Пушке држим првенствено јер се породично бавимо ловом, малокалибарку држим из спортских разлога а пиштоље посједујем као оружје за личну заштиту и како је неко питао у постовима изнад не би се либио да исто користим у одбрани породице притом не мислим на материјалну страну већ искључиво само на угрожен живот мојих укућана. Свако ко каже да га не би користио или лаже или му одређено оружје преставља некакав вид фетиша! Ja kao stranac nemam oruzje u Italiji, a u Srbiji su mi pre desetak godina obili auto i maznuli pistolj. Posle toga nisam nabavljao oruzje ali bih , da sam u Srbiji a i ovde da imam mogucnosti da to legalno ucinim kupio barem pistolj a zelja mi je i dobar karabin. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 31, 2012 Пријави Подели Написано Јул 31, 2012 A, чувени 404 Not Found калибар Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 31, 2012 Пријави Подели Написано Јул 31, 2012 треба у устав Србије да угради..да сваки пунолетни Србин има право да носи оружије... мислим да онда ова јалија..неби лако потезала пуце и дивљала по градовима.. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Још једна пуцњава у САД, овог пута на универзитету где сам студирао. Скоро свакога дана сам шетао туда. http://edition.cnn.com/2012/08/13/justice/texas-am-shooting/index.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Још једна пуцњава у САД, овог пута на универзитету где сам студирао. Скоро свакога дана сам шетао туда. http://edition.cnn.c...ting/index.html To nije zbog slobode posedovanja oružija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука