Михајло Написано Јул 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 п.с Брчко умало заборавих... тамо је стање толико експлозивно... да се једва уради било какав посао... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 оваквих имаш у БиХ...бар 40% становника муслимаксе вере... сда ти види... 40% Muslimana u Bosni ubija nemuslimansku decu zato sto neko negde ubija muslimansku decu? Kako li su to uspeli da prikriju u medijima? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Михајло имаш опомену Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Михајло је хтео да каже да је - нажалост - међу муслиманима веома раширена идеологија која проповеда насиље према "неверницима". И то је више-мање опште позната ствар. Ја нашег Ениза и друге који су долазили на ЖРУ много волим и поштујем, али постоји и друга страна Ислама. Ратко :(, Михајло, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Meni su svi clanovi kao moja deca <3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 знам..често сам по терену... има их и у Модричи, Приједору, Козарцу... а тек да видиш федерацију... Сарајево,Мостар, Сански Мост, Градачац... а у Модричи сам једва нашао... нашу пекару...да купим обичну кромпирушу...за време поста... занимљиво је да...где год већи повратак муслимана са запада (избегли у западне земље) у већем проценту су вехабије... Čudno, navodiš mjesta sa kojih su muslimani protjerani i ubijani.Jedni od najzloglasnijih logora Omarska, Keraterm, Manjača, se nalaze u područjima koja si spomenuo.Postavlja se pitanje, kolika je odgovornost samih protjerivača na pojavi takvih ljudi? Zatim iako te vehabije si okarakterisao kako si ih okarakterisao, iako je iz njihovih mjesta veliki broj ubijenih,daj navedi mi molim te teroristička djela koja su oni učinili.Mene kao običnog čovjeka nebi čudilo da je se neko odlučio i lično se osvetio egzekutoru njegova oca, brata rođaka, sestre isl.Međutim ti ljudi se nisu nikome osvetili.Navest ću vam primjer prijedorskog sela Hambarine u kojem je ubijeno 400 muškaraca.Ukucajte na netu Hambarine -Prijedor. Ja koliko vidim Mihailo da si ti onaj ovdje koji terorišeš ovdje naše razume, svojim bestidnim i izmišljenim i necionalno-vjersko netrpeljujučim stavovima. Molim te ko brata rođenog, nemoj takav biti. ako ti je stalo do rata uzmi kakve ratne igrice , imaš kompjuter i ratuj u virtuelnoj stvarnosti.Nas normalne ljude ostavi na miru .Dosta nam je patnji i bez tebe. Što bi vi Srbi rekli:Oladi bre... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Михајло, слажем се с тобом! Живим у Добоју (Република Српска),али ако ћемо искрено.......бојим се за свој живот, јер у Добоју и околини има више вехабија, него у цијелој БиХ! Biljana, sestro, ne nasjedaj na priče koje širi naš Miki.Ja često (dva puta mjesečno)putujem za Tursku, autobusom,.sa mnom idu i srbi i hrvati , vozač autobusa je Dragan iz doboja, Srbin koji nije našao posao u Doboju i radi kao vozač u Bosna -expresu na području Tešnja. Ja kada sam prije nekih desetak godina hrtio da idem za Beograd po sirijsku vizu išao sam iz Istočnog Sarajeva autobusom.Skoro svi putnici su bili Srbi.Meni su pričali Srbi su četnici, koljači, itd.Do mene sjede čovjek u busu i poče psovati po srbima.Rekoh ovaj je došao da me iskuša pa da nabelajim.Ja sam šutio.... Došao sam u Beograd kad tamo srbi raja.Upoznao sam nekoliko finih ljudi , bio im u gostima...nigdje ni traga onim lošim momcima. Ono što želim da kažem Biljana jeste da pokvareni ljudi nastoje nas prepadati jedne drugima.Nemojmo to dozvoliti, uspjeli su na početku devedesetih, nedajmo im priliku da nam ponovo to učine.A tipovi poput Mihaila su sestro draga tipovi koji uvijek smatraju da su oni žrtve teorije zavjere. Njihova najveća nesreća je kada vide da smo mi iznad njih i da ne nasjedamo na njihove manipulacije i laži. Stoga sestro, osvjestimo se, mi smo ljudi, komšije i jedni sa drugima sudbonosno vezani I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Stoga sestro, osvjestimo se, mi smo ljudi, komšije i jedni sa drugima sudbonosno vezani Ovo vazi danas, vazilo je 90-ih a i '41 ... samo vazda se nadju neki koji to ne postuju. Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Niko ne može da negira porast islamskog ekstremizma i mržnje prema hrišćanima po celom svetu pa i u samoj BIH. To je jednostavno činjenica kao porast zagadjenja prirodne sredine. Naravno da nisu svi muslimani takvi ali se broj ekremnih šerijatski nastrojenih stalno povećava. Михајло је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Михајло је хтео да каже да је - нажалост - међу муслиманима веома раширена идеологија која проповеда насиље према "неверницима". И то је више-мање опште позната ствар. Ја нашег Ениза и друге који су долазили на ЖРУ много волим и поштујем, али постоји и друга страна Ислама. Ne postoji druga strana islama , postoje maloumnici koji ne shvataju šta je islam i u ime po njima islama čine ružna djela.Mi se takvih odričemo i osuđujemo ih.Često su ti maloumnici žrtve nekih tajnih službi koje ih izmanipulišu i urade ružno djelo i na takav način nama muslimanima čine veliku štetu. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Biljana, sestro, ne nasjedaj na priče koje širi naš Miki.Ja često (dva puta mjesečno)putujem za Tursku, autobusom,.sa mnom idu i srbi i hrvati , vozač autobusa je Dragan iz doboja, Srbin koji nije našao posao u Doboju i radi kao vozač u Bosna -expresu na području Tešnja. Ja kada sam prije nekih desetak godina hrtio da idem za Beograd po sirijsku vizu išao sam iz Istočnog Sarajeva autobusom.Skoro svi putnici su bili Srbi.Meni su pričali Srbi su četnici, koljači, itd.Do mene sjede čovjek u busu i poče psovati po srbima.Rekoh ovaj je došao da me iskuša pa da nabelajim.Ja sam šutio.... Došao sam u Beograd kad tamo srbi raja.Upoznao sam nekoliko finih ljudi , bio im u gostima...nigdje ni traga onim lošim momcima. Ono što želim da kažem Biljana jeste da pokvareni ljudi nastoje nas prepadati jedne drugima.Nemojmo to dozvoliti, uspjeli su na početku devedesetih, nedajmo im priliku da nam ponovo to učine.A tipovi poput Mihaila su sestro draga tipovi koji uvijek smatraju da su oni žrtve teorije zavjere. Njihova najveća nesreća je kada vide da smo mi iznad njih i da ne nasjedamo na njihove manipulacije i laži. Stoga sestro, osvjestimo se, mi smo ljudi, komšije i jedni sa drugima sudbonosno vezani Bosanac, brate, ja nisam nasjela na Mihjalovu priču, a voljela bih da jesami da se varam! Kao što rekoh,živim u Doboju i,koliko-toliko,poznajem situaciju! Zet moj radi u specijalnoj policiji i svako malo imaju intervencije i dojave o naoružavanju! Mojoj prvoj komšinici iz Bočinje (vjerujem da znaš gdje je to) koja sada živi u Doboju, je zaprijećeno ukoliko ikada poželi da se vrati u svoju kuću! I da sada ne nabrajam pojedinačne slučaje za koje znam lično! Žalosno je to,Bosanac! Jako žalosno! Ne kažem da su svi takvi, ali iskreno, ne daj Bože da dođe do ponovnog rata........ Svako dobro! Ignjatije and Михајло је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Ne postoji druga strana islama , postoje maloumnici koji ne shvataju šta je islam i u ime po njima islama čine ružna djela.Mi se takvih odričemo i osuđujemo ih.Često su ti maloumnici žrtve nekih tajnih službi koje ih izmanipulišu i urade ružno djelo i na takav način nama muslimanima čine veliku štetu. Искрено се надам да је тако... Трудио сам се да прочитам мало о томе и стекао сам утисак да они имају веома јаке аргументе за своје тумачење Курана. Дај Боже да грешим. У сваком случају, добри људи ће увек протумачити на добро. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Bosanac, brate, ja nisam nasjela na Mihjalovu priču, a voljela bih da jesami da se varam! Kao što rekoh,živim u Doboju i,koliko-toliko,poznajem situaciju! Zet moj radi u specijalnoj policiji i svako malo imaju intervencije i dojave o naoružavanju! Mojoj prvoj komšinici iz Bočinje (vjerujem da znaš gdje je to) koja sada živi u Doboju, je zaprijećeno ukoliko ikada poželi da se vrati u svoju kuću! I da sada ne nabrajam pojedinačne slučaje za koje znam lično! Žalosno je to,Bosanac! Jako žalosno! Ne kažem da su svi takvi, ali iskreno, ne daj Bože da dođe do ponovnog rata........ Svako dobro! Ne daj Boze da dodje do rata. Mi domaci kada ratujemo cinimo zverstva, ali oni njihovi strani mudzahidi.... ko da ih je sam sotona poslao. Resenje je u kaznjavanju takvih ekstremista i ekstremistickih grupa. A toga slabo ima i u Bosni, cak su se zadrzali u njoj i dobili drzavljanstvo da sire otrov i pripremaju nove dzelate za buduce sukobe. Neka samo Bog da mir. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Ne postoji druga strana islama , postoje maloumnici koji ne shvataju šta je islam i u ime po njima islama čine ružna djela.Mi se takvih odričemo i osuđujemo ih.Često su ti maloumnici žrtve nekih tajnih službi koje ih izmanipulišu i urade ružno djelo i na takav način nama muslimanima čine veliku štetu. boske proveri kompas, pre par meseci si rekao da bi licno odsekao glavu nekome(ako sam pogresio, onda si bar odobravao i podrzavao zlocin), ne znam zbog cega, neki prestup na verskoj osnovi je bio, ne secam se sad, al se dobro secam sustine Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Bosanac, brate, ja nisam nasjela na Mihjalovu priču, a voljela bih da jesami da se varam! Kao što rekoh,živim u Doboju i,koliko-toliko,poznajem situaciju! Zet moj radi u specijalnoj policiji i svako malo imaju intervencije i dojave o naoružavanju! Mojoj prvoj komšinici iz Bočinje (vjerujem da znaš gdje je to) koja sada živi u Doboju, je zaprijećeno ukoliko ikada poželi da se vrati u svoju kuću! I da sada ne nabrajam pojedinačne slučaje za koje znam lično! Žalosno je to,Bosanac! Jako žalosno! Ne kažem da su svi takvi, ali iskreno, ne daj Bože da dođe do ponovnog rata........ Svako dobro! Obzirom da smo oboje stanovnici jedne države.Proživjeli smo sigurno strahote koje nebi nikome poželjeli da se dese. Što se tiče naoružavanja ljudi postoje sigurno grupe koje bi ponovo ratovale i koje bi ponove uživale u kravom piru...Ali ja, vi i preko devedeset devet posto pripadnika naših naroda se borimo i živimo da se poprave porušeni mostovi među ljudima....Moramo vjerovati i živjeti za to da dobro pobjedi zlo.Vjeruj mi takvi degenerici(huškači) nemaju šanse.normalnom čovjeku je dovoljna jedna strahota, neće je sebi dozvoliti više.Stoga nesekiraj se rata sigurno neće biti... a što se tiče tvoje kolegice molim Boga da se vrati na svoje a koliko znam u Bočinju(kod Maglaja)ljudi su se vratili na svoje....Ima pravoslavnih porodica a ima i mještana koji su svoje kuće prodali što je opet normalna stvar. Postoje zakoni koji se poštuju.Moj prijatelj svečenik Marko Maleš mi je rekao kako je jedan momak iz Kaknja razbi staklo na gradskoj crkvi...Policija ga je tako dobro preodgojila da on zaobilazi crkvu u krugu pet km. Postoje zakoni kojima se preodgajaju neodgojeni.Zato se nesikiraj.Gledajmo u budućnost a ona je akobogda svijetla. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука