Гости Guest - . . .- Написано Јул 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Збрајете ли калорије и гледате ли колико неки произвоид има калорија? И шта мислите о оним соковима са 0 калорија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Nikako, nemam problem sa tim, čak sam i godine prestala da brojim ne mogu da se opterećujem glupostima Što se sokova tiče, može da prođu ovi bez kalorija, ko još po ovoj vrućini da gleda ima li ili nema, samo da je *ladno Milan Nikolic, kron, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 није баш да збрајам, али обраћам пажњу не знам какав је то сок без калорија?! и оне воде са аромом имају неке калорије... "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 На пример Пепси макс или Кока-коља зиро. Ја волим Пепси макс, као нема калорије... али нешто не знам. Шта је то што се може јести а да се не дебљаш? Мислим, ја сам бели хлеб одавно избацио из употребе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Краставац! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 газирана пића су зло за стомак и желудац, треба то избегавати. или се бар трудити а то кад кажу исти укус, а без шећера, значи да има којекаквих адитива вероватно и штетнијих од самог шећера! Ignjatije, Јадранка-Дервента and milan. је реаговао/ла на ово 3 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 газирана пића су зло за стомак и желудац, треба то избегавати. или се бар трудити а то кад кажу исти укус, а без шећера, значи да има којекаквих адитива вероватно и штетнијих од самог шећера! Ti tzv. seceri samo varaju organizam da luci insulin bez potrebe. Vise puta prevaren moze i prestati sa tim. Cuvaj se pope gandalf and Milos Tijanic је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 све зависи од организма и метаболизма,,,неко једе све и свашта и не гоји се а неко се и од воде гоји...ја спадам у ове друге... :0104_cheesy: gandalf and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Sva gazirana pica goje, i nije moguce da su sa 0% kalorija kada imaju zasladjivace i ostale aditive ... zlo U proseku bi svi trebali da unosimo oko 2.500 kalorija osim onih koji se bave fizickim aktivnostima oni trebaju da unose i vise ugljenih hidrata, .... Generalno svaka hrana goji, u nicemu ne mozes da preterujes a da se ne ugojis , samo sto postoje ljudi koji mogu bukvalno da pojedu ceo hleb za obrok i sve ostalo ali da se ne ugoje ne mali ali to stvar metabolizma... ako neko koristi neku spravu od apple-a moze da ubaci ovaj program za merenja kalorija i sto najbolje meri koliko ste potrosili http://itunes.apple.com/us/app/lose-it!/id297368629?mt=8 za kraj citat od Scooby-ja '' Ako vec morate da unosite kalorije, nemojte da ih pijete, jedite ih '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Има ли нешто за андроида? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 al sam pravilno napisao prosli poruku ... strasno mada zaboravio sam i ovo da kazem sto je rekao Scooby ''Ako vec morate da unosite kalorije, nemojte da ih pijete, jedite ih'' Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 ima https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fitnow.loseit&hl=en Има ли нешто за андроида? Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 ima https://play.google....ow.loseit&hl=en Tu je i Avocado :laugh: Јадранка-Дервента and gandalf је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Избегавам газиране сокове. Пијем али избегавам. И не бројим калорије, али препоручујем ово предавање. Сваком ко има проблема са калоријама. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Tu je i Avocado :laugh: Mislis na cuvenu Avocado dijetu? Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука