Jump to content

Бројите ли калорије?

Guest - . . .-

Препоручена порука

Nikako, nemam problem sa tim, čak sam i godine prestala da brojim :D ne mogu da se opterećujem glupostima :D Što se sokova tiče, može da prođu ovi bez kalorija, ko još po ovoj vrućini da gleda ima li ili nema, samo da je *ladno :D

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

није баш да збрајам, али обраћам пажњу :)

не знам какав је то сок без калорија?! и оне воде са аромом имају неке калорије...

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

• Гости

На пример Пепси макс или Кока-коља зиро.

Ја волим Пепси макс, као нема калорије... али нешто не знам.

Шта је то што се може јести а да се не дебљаш? Мислим, ја сам бели хлеб одавно избацио из употребе.

Подели на овим сајтовима

Краставац! :)

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

газирана пића су зло за стомак и желудац, треба то избегавати. или се бар трудити :)

а то кад кажу исти укус, а без шећера, значи да има којекаквих адитива вероватно и штетнијих од самог шећера!

Подели на овим сајтовима

газирана пића су зло за стомак и желудац, треба то избегавати. или се бар трудити :)

а то кад кажу исти укус, а без шећера, значи да има којекаквих адитива вероватно и штетнијих од самог шећера!

Ti tzv. seceri samo varaju organizam da luci insulin bez potrebe. Vise puta prevaren moze i prestati sa tim.

Cuvaj se pope :D

Подели на овим сајтовима

све зависи од организма и метаболизма,,,неко једе све и свашта и не гоји се а неко се и од воде гоји...ја спадам у ове друге... :0104_cheesy:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Sva gazirana pica goje, i nije moguce da su sa 0% kalorija kada imaju zasladjivace i ostale aditive ... zlo

U proseku bi svi trebali da unosimo oko 2.500 kalorija osim onih koji se bave fizickim aktivnostima oni trebaju da unose i vise ugljenih hidrata, .... Generalno svaka hrana goji, u nicemu ne mozes da preterujes a da se ne ugojis , samo sto postoje ljudi koji mogu bukvalno da pojedu ceo hleb za obrok i sve ostalo ali da se ne ugoje ne mali ali to stvar metabolizma...

ako neko koristi neku spravu od apple-a moze da ubaci ovaj program za merenja kalorija i sto najbolje meri koliko ste potrosili http://itunes.apple.com/us/app/lose-it!/id297368629?mt=8

za kraj :D citat od Scooby-ja '' Ako vec morate da unosite kalorije, nemojte da ih pijete, jedite ih '' :)

Подели на овим сајтовима

Избегавам газиране сокове. Пијем али избегавам.

И не бројим калорије, али препоручујем ово предавање.

Сваком ко има проблема са калоријама.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Tu je i Avocado :laugh:

Mislis na cuvenu Avocado dijetu? :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...