Баба Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Мени је стварно драго што си од атеисте постао верујући............али, то што ти пишеш би написао неки " либерални " протестант........... Но, има времена. Можда би се спасио да је остао атеиста. kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Ја нисам атеиста, па тврдим да су Двери најобичније губљење времена, где се окупља екипа у фазону сердаре-војводо. Млађони and Душко Дугоушко је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Можда би се спасио да је остао атеиста. Ма схватиће он да је туђи коров нешто што никако не може да замени његов корен..... kron, Crveni Baron and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Ја нисам атеиста, па тврдим да су Двери најобичније губљење времена, где се окупља екипа у фазону сердаре-војводо. Добро, бре, ко прича о дверјанима ? И за твоју информацију имаш и дверјане - атеисте.....а то што ти тврдиш - окачи мачку о реп. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Поглеј Шекија душа му је у носу а он глуми лудило у Хагу. .smeha. .smeha. ... da znas da si u pravu ... A i za ostalo, svi se oni nesto svadjaju za govornicom da zabave publiku i dobiju neki glas a posle piju kafu skupa. Ja iskreno verujem da je kod nas jedino Seselj covek koji veruje u ono sto prica, mada mozda gresim. A za sve ostale ... u zivot se kladim da samo glumataju za pare. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Ја нисам атеиста, па тврдим да су Двери најобичније губљење времена, где се окупља екипа у фазону сердаре-војводо. Уреду нисам ни ја присталица Двери , али јесам присталица већине онога што Двери говоре, па побогу то су основна начела православног Хришћанства и српске традиције.Нећу ја сад зато што ми се војвода или сердар не свиђа негирати и оно што ваља. На крају мене изузетно нервира то што се патриотске странке препуцавају међусобом, тако сад рецимо Дверјани вијају СНС. А могли су заједно само да су хтели да се договоре а били су на договору, него су горди и једни и други. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Уреду нисам ни ја присталица Двери , али јесам присталица већине онога што Двери говоре, па побогу то су основна начела православног Хришћанства и српске традиције.Нећу ја сад зато што ми се војвода или сердар не свиђа негирати и оно што ваља. На крају мене изузетно нервира то што се патриотске странке препуцавају међусобом, тако сад рецимо Дверјани вијају СНС. А могли су заједно само да су хтели да се договоре а били су на договору, него су горди и једни и други. Ja jesam pristalica Dveri i glasao sam za njih. Kao sto i sam kazes " јесам присталица већине онога што Двери говоре, па побогу то су основна начела православног Хришћанства и српске традиције " Nisu bez mana kao sto nije niko od nas. Mogu da razumem zasto ih ne podrzavaju ateisti ali nikako da shvatim zasto su pojednini pravoslavci protiv njih kada jedini zastupaju hriscanski moral i vrednosti.Jedini pravi cuvari Srpske tradicije na politickoj sceni, jedino oni imaju drugaciju pricu od one koja nas decenijama vodi u propast. Da su Dveri pobedile vec bi i vladu imali tako da Patrijarh ne bi morao toliko da ceka kron, nedeljko and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Ја нисам атеиста, па тврдим да су Двери најобичније губљење времена, где се окупља екипа у фазону сердаре-војводо. Dveri su pre svega jedna porodica,ciji je glavni cilj budjenje nacionane svesti u srbiji. Sta tu ima lose i kome to bre smeta,ako bi neko pratio akcije pokreta dveri,vido bi da dveri nisu mrtvilo kao politicke stranke koje se pojave pred izbore sa 1000 i 1000 clanova i posle izbora zamru do sledecih. Ignjatije and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Мени је стварно драго што си од атеисте постао верујући............али, то што ти пишеш би написао неки " либерални " протестант........... Но, има времена. Све у свему када би то имало неке везе са религијом, па и ајде да та твоја размишљања имају неког смисла. Двери су странка која нема никакав план, визију, програм, кадар, отворено лаже, злоупотребљава цркву и породицу. Како поред таквих може да ми буде боље мени није јасно. Можда би се спасио да је остао атеиста. Од двери и иделогија на које се ти и недељко ложите ме спашава здрав разум. Да ми се мозак случајно не испере па изједначим идеологију и религију, земљаско и небеско, Бога и политичаре, хришћанство и национализан. Ја сам што се мене тиче спашен од тих ствари. А за вас не знам. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Dveri su pre svega jedna porodica,ciji je glavni cilj budjenje nacionane svesti u srbiji. Sta tu ima lose i kome to bre smeta,ako bi neko pratio akcije pokreta dveri,vido bi da dveri nisu mrtvilo kao politicke stranke koje se pojave pred izbore sa 1000 i 1000 clanova i posle izbora zamru do sledecih. Samo da dopunim da Dveri pored toga sto rade na budjenju nacionalne svesti uporedo rade i na budjenju hriscanskog morala i povratku Pravoslavnoj veri, kao i zdravoj ekonomiji. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Уреду нисам ни ја присталица Двери , али јесам присталица већине онога што Двери говоре, Ти си присталица свега што спомени Србију, Русију, антизапад, национализам и православље као Српску веру у једном пасусу. Није битно колику глупост прича, колико је лицимеран, дволичан, неискрен, злоупотребљава ... ти Жељко просто доживиш екстазу кад чујеш све те речи. Замре ти онај део за критичко размишљање аутоматски. Кажу да су Срби и Православци, мрзе Хравате и Америку а кажу да воле Русију? Мора да су добри. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Samo da dopunim da Dveri pored toga sto rade na budjenju nacionalne svesti uporedo rade i na budjenju hriscanskog morala i povratku Pravoslavnoj veri, kao i zdravoj ekonomiji. За ово остало се слажем, али ово задње не стоји... Управо супротно. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Dveri su pre svega jedna porodica,ciji je glavni cilj budjenje nacionane svesti u srbiji. Кда се лаж понови хиљаду пута она постане политика. А јако је јадно покушавати да скратиш број понављања неке лажи Sta tu ima lose i kome to bre smeta,ako bi neko pratio akcije pokreta dveri,vido bi da dveri nisu mrtvilo Нема ништа лоше сем што су све акције двери једна зај*баванција народа и скупљање гласова. Слично ко већина онога што остале странке раде. САмо је још тужније што вас двери пецају на ту фору - породица. Једна је та политичка странка која је породица. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 За ово остало се слажем, али ово задње не стоји... Управо супротно. Ако погледамо за шта се све двери залажу, никакав хришћански морал. Они би људи неки морал који они називају хришћанским. Например шта је хришћански у забрани геј параде? Апсолутно ништа. Хришћански је рећи да је хомосексуализам грех, хришћански је рећи да је грех много тога. Да ли је хришћански забрањивати нешто зато што је грех? Наравно да није. То није хришћански морал, то је нешто друго. Даље повратак ка православној вери? Двери то траже? Како? На силу? Индоктринацијом деце? Православна вера треба да буде ствар избора а не нешто што ће да ти намеће нека политичка партија. Уствари све оно што двери набрајају за шта се они бори све то не треба да ради једна политичка партија, нити је ишта од тога политички циљ већ треба да буде индивидуални циљ појединца. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Све у свему када би то имало неке везе са религијом, па и ајде да та твоја размишљања имају неког смисла. Двери су странка која нема никакав план, визију, програм, кадар, отворено лаже, злоупотребљава цркву и породицу. Како поред таквих може да ми буде боље мени није јасно. Од двери и иделогија на које се ти и недељко ложите ме спашава здрав разум. Да ми се мозак случајно не испере па изједначим идеологију и религију, земљаско и небеско, Бога и политичаре, хришћанство и национализан. Ја сам што се мене тиче спашен од тих ствари. А за вас не знам. Ala ti brate kleveces,Dveri nisu stranka nego porodica,nasa vizija je Bog mi se uzdamo u njega i njegovu moc. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука