Grizzly Adams Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Оно што треба разумети јесте да су управо наше вође изазивале сва та понижења и уништења својом лудачком политиком. Нама није проблем што "дозвољавамо" да нам неко нешто ради, већ што сами себи чинимо непоправљиву штету... nishizawa, JESSY and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Оно што треба разумети јесте да су управо наше вође изазивале сва та понижења и уништења својом лудачком политиком. Нама није проблем што "дозвољавамо" да нам неко нешто ради, већ што сами себи чинимо непоправљиву штету... шта бре причаш.. којом политиком... које вође шта су то наше вође могле да одлуче... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 шта бре причаш.. којом политиком... које вође шта су то наше вође могле да одлуче... Pitam se da li bi Zvonko dozvolio nekim strancima da mogu slobodno da koriste njegovo dvoriste i da za svu stetu sto nanesu ne odgovaraju njemu nego svome gazdi. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 I jedno pitanje : Ko je odgovarao zbog bombardovanja Kineske ambasade i za zrtve koje su u njoj stradale ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Pitam se da li bi Zvonko dozvolio nekim strancima da mogu slobodno da koriste njegovo dvoriste i da za svu stetu sto nanesu ne odgovaraju njemu nego svome gazdi. jesi li ti pročitao šta je on napisao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 jesi li ti pročitao šta je on napisao? Jesam. Jedan od uslova nam je bio i takve prirode sto je necuveno i neprihvatljivo zdravom razumu. Ali je bitno da smo mi krivi jer nismo hteli saradnju. Jes da nismo bili zlatni, ali preko nekih stvari se ne moze preci. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Pitam se da li bi Zvonko dozvolio nekim strancima da mogu slobodno da koriste njegovo dvoriste i da za svu stetu sto nanesu ne odgovaraju njemu nego svome gazdi. ја сам занемео...од чињенице да је то Звонко рекао... да је рекао Драги..или Ниши.. па ајде... од њих друго и није очекивати... ево данас читам ..Добрица почео да се пресерава..око признања реалности... и нико ништа... да хапси...да било шта ради... ИЗДАЈА на све стране... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Ja sam na strani svog naroda koji je bombardovan. Ostavi se fraze " huligani " to su nasi gradjani, kao sto su i americki piloti koji su nas gadjali i ubijali i ispustali radioaktivni otpad. Pa i ja sam na strani svog naroda koji je bombardovan... ali ne vidim drzavljanstvo ni nacionalnost kao opravdanje za vrsenje krivicnih dela... pa cak i onda kada ucinilac tog dela zamislja da se paljenjem zgrade u sred Beograda bori protiv nekakvog zajednickog neprijatelja... taj nije na mojoj strani... niti na strani mog naroda koji je bombardovan... taj je samo frustrirani idiot... olos... huligan je previse fin izraz za njih... Ja ga primenjujem na konkretnom slucaju. Ti jesi advokat ali dajmo da razmisljamo realno i obicno kao ljudi. Oni nas ruse i niko nije odgovarao a mi njima zapalili jednu zgradu i odma kaznjavamo nase gradjane. Nije u redu da budemo tolike budale. Nismo to mi. Nije Vojska Republike Srbije napala i zapalila zgradu SAD-a pa da pricamo o reciprocitetu, nego su pojedini majmuni u sred Beograda, u sred mira palili zgradu koja je inace nasa. Ako si ti na njihovoj strani - tvoj problem... ali nemoj kao sto se ti tipovi uvek i kriju iza mase (a krili su se i to vece) da ih krijes iza naseg naroda... nema nas narod nista sa paljenjem te zgrade, niti je bilo sta dobro dobio paljenjem te zgrade... a ako ni to nisi razumeo, ne treba ti majmuni da sede u zatvoru zbog Amerike, nego zbog nas... iz potpuno istih razloga zbog kojih neki Srbin treba da ide u zatvor kad komsiji Srbinu zapali kucu zato sto ga je komsija iznervirao... valjda ne patim od tih iluzija da nase go*no mirise zato sto je nase... nishizawa and JESSY је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Pitam se da li bi Zvonko dozvolio nekim strancima da mogu slobodno da koriste njegovo dvoriste i da za svu stetu sto nanesu ne odgovaraju njemu nego svome gazdi. Може то да се постави и другачије... Када би неко ко је срБски патриЈота запалио твоју кућу зато што је Косово прогласило независност, да ли сматраш да би га требало кривично гонити? Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Ви сада мислите да сам ја неки пацифиста и анационалан тип, али то уопште није тачно. Знате шта је мене највише нервирало свих тих година? Што ми Срби, тј. наше вође, од почетка до краја нису знали шта хоће. А не знамо ни дан данас. Значи, ако смо хтели да ратујемо - онда брате се дигнемо сви, завршимо посао за три дана и готова ствар. Боље и за нас и за непријатеља. А ми смо се развлачили годинама, малтретирали и свој и туђ народ, за то време се напатили неки криминалци који ишли около и чинили зверства па сад не можемо да се оперемо... Значи, као обичне сероње. Ни тамо ни овамо. Исто са НАТО. Па брате мили, они су нам годину дана унапред рекли шта ће да раде. Ако си хтео да се бијеш, онда нема ту оћу-нећу ко нека снајка. Није кнез Лазар почео да се бије са Турцима, па онда се предомислио и потписао неки "кумановски споразум". Значи брате кад се нешто тако ради онда се иде до краја, то је за јунаке није за педере. Јер ко ради оно што су наше вође радили читаво време у нашем народу се зове на слово "п" што није пристојно за форум овде. Ето толико само да наслутите какви су моји ставови по том питању. Али сад је готово. Касно је за то. Ми смо све те ратове изгубили, осим Републике Српске која се одбранила и којима свака част. Значи, мени није јасно како не разумете да је та прича сада завршена. Нема ту више ништа... Нема Руса, нема Кинеза, нема ратовања... Само безвезе лупамо глупости и испадамо смешни пред другима. Све те приче су само излив фрустрације и ништа више. Сад имамо важније ствари да радимо, а то је економија. Да се праве паре. Да изградимо Србију и направимо нешто за будућност. nishizawa је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Исто са НАТО. Па брате мили, они су нам годину дана унапред рекли шта ће да раде. Šest godina, Zvone... Evo, da ti čestitam, oprao si sliku o sebi i sada te ponovo doživljavamo kao patriotu i СрБина, dokazao si se! bleh Grizzly Adams and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Може то да се постави и другачије... Када би неко ко је срБски патриЈота запалио твоју кућу зато што је Косово прогласило независност, да ли сматраш да би га требало кривично гонити? Oce to. Da su ljudi iz moje kuce spalili neko selo , pa iz tog sela neko meni zapalio kucicu mog psa, mozda i ne bi trebalo da odgovara dok mene neko ne kazni zbog spaljenog sela. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Pred Medjunarodnim sudom za ratne zlocine u Hagu. Не могу да одговарају пред тим судом јер тај суд нема мандат за то. Могу пред неким другим међународним судом за ратне злочине у неком другом месту ком Уједињење нације дају мандат. Мада не знам да је држава Србија икад одговарала за било које ратне злочине у хагу нити да је ико одговароа за дело рата. Одговара се за намерне злочине над цивилима. Није Ратко Младић пред Хашким судом јер је он Србин већ јер се сумња да је одговоран за одређена намерна клања и протеривања цивила. Ти те ствари слабо повезујеш изгледа. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Ма кад је бре победник одговарао за било шта у рату? Па да л` су Руси одговарали за сва она зверства и силовања у Немачкој? Или Амери за Хирошиму и Дрезден? Или комунисти за све оно убијање по Југославији? Па немој да сте смешни... nishizawa је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Не могу да одговарају пред тим судом јер тај суд нема мандат за то. Могу пред неким другим међународним судом за ратне злочине у неком другом месту ком Уједињење нације дају мандат. Daj zagolicaj me pa da se nasmejem. To ni u filmu ne moze da se desi, pa to je bre AMERIKA ej, Sila.Kome oni imaju sta da odgovaraju samo drugi moraju pred njima. Oni su simbol demokratije, jednakosti i ljudskih prava.Oni kada ubijaju to je zato sto moraju tako a ne sto vole, ili ne daj Boze imaju kakve koristi od toga...... Uzas ! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука