Jump to content

Optužnica zbog paljenja ambasade SAD

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ма кад је бре победник одговарао за било шта у рату?

Па да л` су Руси одговарали за сва она зверства и силовања у Немачкој? Или Амери за Хирошиму и Дрезден? Или комунисти за све оно убијање по Југославији? Па немој да сте смешни...

Вероватно си у праву за то али ако тражимо неку правду није у реду да лупамо глупости.

Не можеш ти да тражиш да американци одговарају у Хагу за злочине у Ираку.

То мора да се да мандат другом суду или да се да Хагу нови мандат по одређеној процедури.

А игњат то гледа, ето Хаг реши и он позива да му неко одговара кад му се ћефне.

Реше уједињене нација (где су и мајка Русија и пријатељска Кина чланови) ето они например могу да потраже да Американци одговарају - занимљиво никад то не потраже. Вероватно јер су они пацифисти и нису силеџије.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 77
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Daj zagolicaj me pa da se nasmejem.

А мого би и да прочиташ по нешто.

To ni u filmu ne moze da se desi, pa to je bre AMERIKA ej, Sila.Kome oni imaju sta da odgovaraju samo drugi moraju pred njima. Oni su simbol demokratije, jednakosti i ljudskih prava.Oni kada ubijaju to je zato sto moraju tako a ne sto vole, ili ne daj Boze imaju kakve koristi od toga...... Uzas !

А ко је одговарао пред Америком? Ми смо одговарали пред УН не пред Америком.

Суд у хагу је дала мандат УН не АМЕРИКА.

Каписко?!?!?!?!?!??!

Да су Руси и Кинези хтели они би могли да раставе суд у Хагу како оћеш. Поента је - нису ништа урадили.

па се ти идаље заноси и смеј ко луд на брашно што се мене тиче ... идаље ћеш да се водиш девизом - појма немам па верујем разноразним будалама на реч -

Подели на овим сајтовима

Šest godina, Zvone...

Ма да, ко да је битно. Да су нам рекли три дана унапред могли смо да се саберемо и видимо шта можемо и шта хоћемо.

Evo, da ti čestitam, oprao si sliku o sebi i sada te ponovo doživljavamo kao patriotu i СрБина, dokazao si se!

Дарко, мојој генерацији је та стока одузела најбоље године живота, а да ништа нису урадили већ су нас понизили и погазили као г****. И ми би требало да прогутамо кнедлу, све то заборавимо јер нема више вајде и видим шта ћемо даље.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А мого би и да прочиташ по нешто.

Kasno je sada, spava mi se a i nemam neku koncentraciju.

А ко је одговарао пред Америком? Ми смо одговарали пред УН не пред Америком.

Каписко?!?!?!?!?!??!

Ha ha ha. Ko je glavni u UN ? Jer i tamo vlada demokratija ?

A kada je SAD odgovarala pred UN a najvise ratova napravise po celom svetu ?

Ko je bio glavni pri osnivanju UN, na cijem se zemljistu nalazi zgrada UN-a ? E moj Mladene....

Мислим УН чини много земаља ајд да поновим опет међу којима су Русија и Кина једне од пар водећих које имају право вета.

Ko je bre njih pitao kada su nas bombardovali ? Pa upravo su nas napali bez odobrenja UN-a. Eto ti dokaz nepravde i farse tih svetih Ujedinjenih Nacija.

Подели на овим сајтовима

У Србији има толико лопова, убица и издајника који су завили људе и државу у црно и који су примарно из редова државног, политичког и финансијског миљеа (а има их на хиљаде, од локалног до републичког нивоа и то у свим сферама живота) а да притом нису нити ће икада одговарати за непосредно или посредно учествовање у свеопштем руинирању земље, за махнити лоповлук којим уништише државу, за патолошку небригу према другима која се огледа у бесомучном пљачкању, паразитирању и завијању милиона људи у црно, да је тотално смешно и надасве глупаво потенцирати било какву причу постојању и спровођењу закона и правде...законске санкције су резервисане само за или обичну боранију од криминалаца (под условом да нису у дилу са муријом или неким мудоњо*) или за политичко-финансијске неистомишљенике...правда и закон у Србији не постоје.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ви сада мислите да сам ја неки пацифиста и анационалан тип, али то уопште није тачно. Знате шта је мене највише нервирало свих тих година? Што ми Срби, тј. наше вође, од почетка до краја нису знали шта хоће. А не знамо ни дан данас. Значи, ако смо хтели да ратујемо - онда брате се дигнемо сви, завршимо посао за три дана и готова ствар. Боље и за нас и за непријатеља. А ми смо се развлачили годинама, малтретирали и свој и туђ народ, за то време се напатили неки криминалци који ишли около и чинили зверства па сад не можемо да се оперемо... Значи, као обичне сероње. Ни тамо ни овамо.

Исто са НАТО. Па брате мили, они су нам годину дана унапред рекли шта ће да раде. Ако си хтео да се бијеш, онда нема ту оћу-нећу ко нека снајка. Није кнез Лазар почео да се бије са Турцима, па онда се предомислио и потписао неки "кумановски споразум". Значи брате кад се нешто тако ради онда се иде до краја, то је за јунаке није за педере. Јер ко ради оно што су наше вође радили читаво време у нашем народу се зове на слово "п" што није пристојно за форум овде.

Мислим да овде јако грешиш. Знали су они и те како шта хоће - то што су им неки поверовали (и што им још увек верују) да су они само хтели да бране интересе Србије и срБског народа,

не значи да су наши лидери "п", него да су они који су им поверовали "б"...

Ето толико само да наслутите какви су моји ставови по том питању. Али сад је готово. Касно је за то. Ми смо све те ратове изгубили, осим Републике Српске која се одбранила и којима свака част. Значи, мени није јасно како не разумете да је та прича сада завршена. Нема ту више ништа... Нема Руса, нема Кинеза, нема ратовања... Само безвезе лупамо глупости и испадамо смешни пред другима. Све те приче су само излив фрустрације и ништа више.

Сад имамо важније ствари да радимо, а то је економија. Да се праве паре. Да изградимо Србију и направимо нешто за будућност.

Слажем се у потпуности.

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Oce to. Da su ljudi iz moje kuce spalili neko selo , pa iz tog sela neko meni zapalio kucicu mog psa, mozda i ne bi trebalo da odgovara dok mene neko ne kazni zbog spaljenog sela.

Теби баш није могуће ни нацртати...

Нико није спалио кућицу ТВОГА пса, него СВОГА пса...

Никада ми није било јасно каква се то ментална блокада деси људима оног тренутка када се помене Америка, НАТО, или нешто слично...

Подели на овим сајтовима

Kasno je sada, spava mi se a i nemam neku koncentraciju.

Не сад него уопште.

Ha ha ha. Ko je glavni u UN ? Jer i tamo vlada demokratija ?

A kada je SAD odgovarala pred UN a najvise ratova napravise po celom svetu ?

Ko je bio glavni pri osnivanju UN, na cijem se zemljistu nalazi zgrada UN-a ? E moj Mladene....

Главни у УН су ти Русија, Кина, САД, Енглеска, Француска. Све оне имају право веда и највиши статус. Ниједна од тих земаља није одговарала за било које злочине или ратове које су чинили, а чинили су све главне земље.

Ko je bre njih pitao kada su nas bombardovali ? Pa upravo su nas napali bez odobrenja UN-a. Eto ti dokaz nepravde i farse tih svetih Ujedinjenih Nacija.

Ја нигде нисам рекао да је УН праведна. Ја управо то и хоћу да ти кажем. Међудржавна политика је непреведна као феудализам. Још је на том нивоу.

Е сад то што ти слабо капираш међународне организације, њихову сврху, реалну и фиктивну моћ, што си на том пољу неписмен ко 90 % Србије... зато смо и у стању каквом јесмо. :)

Подели на овим сајтовима

Никада ми није било јасно каква се то ментална блокада деси људима оног тренутка када се помене Америка, НАТО, или нешто слично...

50 година испирања мозга.

прво су комуњаре хејтовале капитализам. Па се то лепо усадило па после ратови, па су нам онда постали и државни непријатељи.

Ко кад зулу црнцу поменеш црнца из супротног племена. Мора да се зна ко за које племе јаше!

А на све то још једно 500 година одбојности према западним земљама.

Они католици ми православци, ми са русима они против руса.

Итд.... да га не терам даље. Вековно испирање мозга овом народу онако дебело укорењено.

Подели на овим сајтовима

Е сад то што ти слабо капираш међународне организације, њихову сврху, реалну и фиктивну моћ, што си на том пољу неписмен ко 90 % Србије... зато смо и у стању каквом јесмо. :)

Taman posla da sam tako visoko obrazovan kao ti.

Izvini sto si zbog takvih kao sto sam ja u losem stanju.Stvarno mi je zao.

Подели на овим сајтовима

Taman posla da sam tako visoko obrazovan kao ti.

Izvini sto si zbog takvih kao sto sam ja u losem stanju.Stvarno mi je zao.

E да је то високо образовање..... нико ти никад не би замерио.

Ал тужно је то када причам о неким стварима које сваки данашњи човек треба да зна(шта је мандат суда и шта је функција УН и чиме се бави шта и како ради ун) и онда попијем прозивку да се мангупирам неким високим образовањем.

Нисам ја у лошијем стању већ Србија.

Подели на овим сајтовима

У Србији има толико лопова, убица и издајника који су завили људе и државу у црно и који су примарно из редова државног, политичког и финансијског миљеа (а има их на хиљаде, од локалног до републичког нивоа и то у свим сферама живота) а да притом нису нити ће икада одговарати за непосредно или посредно учествовање у свеопштем руинирању земље, за махнити лоповлук којим уништише државу, за патолошку небригу према другима која се огледа у бесомучном пљачкању, паразитирању и завијању милиона људи у црно, да је тотално смешно и надасве глупаво потенцирати било какву причу постојању и спровођењу закона и правде...законске санкције су резервисане само за или обичну боранију од криминалаца (под условом да нису у дилу са муријом или неким мудоњо*) или за политичко-финансијске неистомишљенике...правда и закон у Србији не постоје.

Колико ја знам, не постоји држава у којој не постоје такви људи, нити је постојала, нити ће икад постојати. И не постоји државни систем у којем се такви људи, у мањој или већој мери, не извлаче некажњени.

Што би рекао Калимеро - неправда...

Једино ми није јасно - зашто се бунимо када неко ко заслужи законске санкције заиста и добије исте?

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

50 година испирања мозга.

прво су комуњаре хејтовале капитализам. Па се то лепо усадило па после ратови, па су нам онда постали и државни непријатељи.

Ко кад зулу црнцу поменеш црнца из супротног племена. Мора да се зна ко за које племе јаше!

А на све то још једно 500 година одбојности према западним земљама.

Они католици ми православци, ми са русима они против руса.

Итд.... да га не терам даље. Вековно испирање мозга овом народу онако дебело укорењено.

Можда има и тога. Али мени се ипак чини да је у питању линија мањег отпора.

Ваљда је лакше лагати себе него суочити се са стварношћу. И ваљда је лакше посвађати се са свима који ти на истину указују и етикетирати их као издајнике него суочити се са истином.

Једини је проблем у томе што, када их предуго избегаваш, истина и реалност умеју гадно да те опауче по носу - и то сваки пут све јаче и болније...

Подели на овим сајтовима

Дарко, мојој генерацији је та стока одузела најбоље године живота, а да ништа нису урадили већ су нас понизили и погазили као г****. И ми би требало да прогутамо кнедлу, све то заборавимо јер нема више вајде и видимo шта ћемо даље.

Nisam siguran da te razumem.

Koja stoka je vašoj generaciji uzela najbolje godine?

Подели на овим сајтовима

Колико ја знам, не постоји држава у којој не постоје такви људи, нити је постојала, нити ће икад постојати. И не постоји државни систем у којем се такви људи, у мањој или већој мери, не извлаче некажњени.

Што би рекао Калимеро - неправда...

Као што сам рекао у свом првом посту у овом топику, али га можда ниси прочитао, нисам ни тврдио да лоповлук, похлепа, криминал, издаја итд,итд, представљају искључиво наш спецификум...проблем лежи у томе што је то код нас задобило чудовишне размере, што је подигнуто на општи ниво, што је задобило снагу правила, што су политичко - финансијски лопови, убице, прави издајници и криминалци апсолутно законски безбедни, што је народ у глобалу постао покварен преко сваке мере, итд, итд...видећеш ускоро и сам, мој брате.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...