JESSY Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Иван ♪♫, Natasa. and YOKA је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Милан Меденица :) and jermel је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Иван ♪♫, jermel, JESSY and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 YOKA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Девојке из различитих светова http://www.orthphoto.net/photo.php?id=73634&id_jezyk=1 YOKA, Николa and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2012 Grizzly Adams, Дуња, Александрида and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2012 @ Милан Сетила ме на ову: мирођија, Милан Меденица :), YOKA and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2012 Сахрана краља Александра Краљица Марија, краљ Петар и мали Павле. YOKA, Олимп and мирођија је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 YOKA, Олимп, Биљана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 Олимп, bgpj, Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 Фоловер, Саша од Москве, мирођија and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 Срећан и Богом благословен почетак нове школске године! Александрида, JESSY, malina :) and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 malina :), Биљана, Александрида and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 Александрида, Николa, Олимп and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука