Danijela Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 izvor: moja fotka Данче*, Олимп, bgpj and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 http://spc.rs/sr/novi_beograd_praznik_ikone_presvete_bogorodice_stradalne bgpj је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 http://www.pravoslavie.ru/english/73209.htm nana, bgpj, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Danijelce gde sve ti to nadjes ove slicice? Nije to sto su vezane za vesti nego su i jako lepe. Stvarno kako ti to uspeva? Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Ispod svake fotografije stoji link do izvora. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 http://www.spc.rs/sr/uloga_monashtva_manastira_u_unutrashnjem_zhivotu_spoljnoj_misiji_crkve Никола Поповић, Данче* and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Црква Успења Пресвете Богородице Најзначајнији храм посвећен Пресветој Богоматери. Налази се у Кедронској долини испод саме Маслинске горе. Црква је подземна и без дневног светла. Украшена је са пуно прислужних кандила. Подигнута је изнад каменог удубљењагдје је тјело Пресвете Богородице било положено и одакле се трћег дана од свог престављења узнела. Изнад гроба који је у каменој стени, постављена је камена плоча као Часна трпеза за богослужења. У самој пећини гроба може стати само неколико поклоника а из гроба се излази погнуто, скрушено и унатрашке као ни у једном православном храму. На 24. степенику од улаза у цркву, са десне стране се налази параклис Богородичиних родитеља а са леве среане параклис обручника Јосифа. Иза Богородичиног гроба на жртвенику се налази чудотворна икона Мајке Божије Јерусалимске http://www.orthphoto.net/photo.php?id=34284 bgpj, nana, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 izvor: moja fotka Млађони, Mironosica, Arsenija and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Ispod svake fotografije stoji link do izvora. Ma znam ja to nego ja ih nikako nemogu naci tako kao ti. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Ne znam sta da ti odgovorim na to. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 https://www.facebook.com/MyOCN/photos/a.400522210329.205738.84325040329/10152660103185330/?type=1&theater Олимп је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 https://www.facebook.com/MyOCN/photos/a.400522210329.205738.84325040329/10152664908665330/?type=1&theater ivanaika, Олимп, nana and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Нерукотворена икона Господња - Црква рођења Пресвете Богородице, Батајница Извор: моја слика Данче*, Интегра, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 30, 2014 Пријави Подели Написано Август 30, 2014 https://www.flickr.com/photos/spbpda/14897621030/ Олимп and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2014 Солдаты сирийской армии молятся в разрушенном храме в Сирии http://www.pravoslavie.ru/news/73321.htm feeble, Иван Ивковић, Фидер and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука