Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Горама и пештерама и понорима као на небу настанио си се, биљкама дивљим хранећи се, разбеснеле страсти плотске умртвио змју молитвама прогнао јеси и бесова навалу трпљењем победио јеси, анђеле живљењем задивио јеси, Бога сведржитеља узвеселио јеси и њему сад предстојећи
моли се за певаче светога ти спомена.

Sv.Petar_Koriski.jpg

www.svetigora.com

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

https://www.facebook.com/DTTWzine/photos/a.180719691974808.37216.179617038751740/718916614821777/?type=1&theater

Стубови америчког Православља. Са десна на лево: Архиепископ Никон, митрополит Филарет, Архиепископ Аверкије

10421518_718916614821777_134501652344175

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...