Jump to content

Видео ЖРУ предавање- Православље у Јужној Америци (06. јули 2012 у 21:30)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мож да буде и да је офтопик, ал кад си већ ту: Откад датира та њихова традиција тих раскалашних карневала? Мислим, имали смо нешто тако и по италијанским градовима, али направљено са тачно одређеним разлозима, и много мање раскалашно? Волео бих ако знаш нешто о томе да напишеш, или да пошаљеш неки линк ако те мрзи да пишеш, а верујем да би и другима било интересантно.

Немам појма, мислим да је то можда вуче корене и из индијанске и афричке традиције. Али нису ту карневали извор ”раскалашности”. Ствар је у томе да они саму телесност и сексуалност доживљавају далеко природније, карневали су само последица.

Подели на овим сајтовима

Тај народ сексуалност и телесност доживљава мнооооого другачије него ми или него запад и то је нешто на шта би потенцијални православни мисионари требало да обрате пажњу иначе им џаба све.

He knows what he's talking about... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Огромна је штета што православна Црква не наступа у Америкама као јединствена "организација", већ кроз подељене националне цркве које се онда баве само својим народом... :(

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Огромна је штета што православна Црква не наступа у Америкама као јединствена "организација", већ кроз подељене националне цркве које се онда баве само својим народом... :(

Takvo ti je Pravoslavlje. Ima to i dobre ali i lose strane.

Подели на овим сајтовима

било је задовољство слушати о.Сашу...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

дал је мој интернет слабог протока али ја нисам ништа могао да чујем, све исцепкано, са стајањима

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

требало је да се искључи слика, па би се онда све чуло...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

било је задовољство слушати о.Сашу...

Велико задовољство заиста! Унапријед се радујем следећем петку и још једном предавању!

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...