Juan Valdez Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Мож да буде и да је офтопик, ал кад си већ ту: Откад датира та њихова традиција тих раскалашних карневала? Мислим, имали смо нешто тако и по италијанским градовима, али направљено са тачно одређеним разлозима, и много мање раскалашно? Волео бих ако знаш нешто о томе да напишеш, или да пошаљеш неки линк ако те мрзи да пишеш, а верујем да би и другима било интересантно. Немам појма, мислим да је то можда вуче корене и из индијанске и афричке традиције. Али нису ту карневали извор ”раскалашности”. Ствар је у томе да они саму телесност и сексуалност доживљавају далеко природније, карневали су само последица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Почињемо у 21:35, овде можете постављати питања, као и на самом стикему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Тај народ сексуалност и телесност доживљава мнооооого другачије него ми или него запад и то је нешто на шта би потенцијални православни мисионари требало да обрате пажњу иначе им џаба све. He knows what he's talking about... Ignjatije and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Огромна је штета што православна Црква не наступа у Америкама као јединствена "организација", већ кроз подељене националне цркве које се онда баве само својим народом... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Огромна је штета што православна Црква не наступа у Америкама као јединствена "организација", већ кроз подељене националне цркве које се онда баве само својим народом... Takvo ti je Pravoslavlje. Ima to i dobre ali i lose strane. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ali najbolja fora je kada sam pitao kako nas Srbe tamo ( u JA ) cene, a dobio sam odgovor kakve su tamo ( trzisne ) cene :laugh: Inace, uzivao sam u predavanju i odgovorima. Биљана је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Предавање................одлично! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ма тебе ће да цене, пошаљи само слику и резиме... Ignjatije and Биљана је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 било је задовољство слушати о.Сашу... Ignjatije and Биљана је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 дал је мој интернет слабог протока али ја нисам ништа могао да чујем, све исцепкано, са стајањима "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 дал је мој интернет слабог протока али ја нисам ништа могао да чујем, све исцепкано, са стајањима Исто а имам добар проток...бар мислим Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 требало је да се искључи слика, па би се онда све чуло... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Bice valjda postavljen snimak na YT-u pa ce svi moci da vide i poslusaju. Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 било је задовољство слушати о.Сашу... Велико задовољство заиста! Унапријед се радујем следећем петку и још једном предавању! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Синоћно предавање, фали првих 15 минута али остало је ту: http://www.stickam.com/viewMedia.do?mId=193398364 АлексаС and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука