Драгана Милошевић Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Umesto sohrani ih ih i sacuvaj na mnogaja ljeta pojci pevali dugo SAHRANI IH....... Јадранка-Дервента and gandalf је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Причају два свештеника о хомопатији (истинит догађај, причао ми један од њих). Поп 1: Ма то су све надрилекари и преваранти! Поп 2: Не бих се сложио, мада код лечења болести увек има пуно аматеризма. Поп 1: У праву си, шта да кажемо тек за нас свештенике? greengrin Да поделим и ову анегдоту са вама, па нек иде живот... Један мој друг, прилично спадало, на богослужењима уме да тихо запоје: ГОСПОЂИ ПОМИЛУЈ... Јадранка-Дервента, w.a.mozart and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Код нас један парохијанин редовно доноси листић од ЛОТА да му свештеник благослови. Каже,ако добијем биће и за цркву нешто! Драшко, bgpj, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 31, 2012 Пријави Подели Написано Август 31, 2012 Код нас један парохијанин редовно доноси листић од ЛОТА да му свештеник благослови. Каже,ако добијем биће и за цркву нешто! И он благослови? Мислим... http://www.youtube.com/watch?v=AcFzyYOEE9k&feature=related Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2012 Jutros na liturgiji-nas trojica za pevnicom a sveštenik besedi, završava pa kaže(mrtav ozbiljan,nije bio lapsus) - hvala našem divnom oktetu koji je prelepo pevao! Драгана Милошевић, Драшко, Deki992 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2012 isti sveštenik,drugi deo (ovo mu je čest lapsus) došli smo da se pomolimo za oproštaj grehova koji učiniše naši očevi,braće, sestare animal-smiley-075 Драгана Милошевић, Јадранка-Дервента, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Септембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2012 Kod nas u selu jedan čovek već 10-15 godina ne pušta sveštenika u kuću! ZAŠTO? Šuška se po selu da mu je jedan sveštenik koji je voleo da pije kad je ušao u kuću da mu sveti vodicu zatekao ga kako spava pokušavao je da ga probudi i nije mogao nije znao šta da radi nego je čoveka pokrio belom plahtom i zapalio mu sveću iznad glave, ubrzo se covek probudio i shvatio situaciju i isterao svestenika iz kuce- NE TVRDIM DA JE TO ISTINA VEC SAM TAKO CUO! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Ишао свештеник у водицу и пред једном кућом нападне га кер. Газда сав збуњен почне да виче на кера да не лаје на оца. На шта ће свештеник ти си му отац а не ја. Милан Меденица :), Драшко, bgpj and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Za neki praznik posle liturgije bila bogata trpeza - svedski sto. Ljudi jurnuli na hanu a popa kaze: Vidi, kad se jede svi su tu i zvani i nezvani, a kad treba da se sluzi nema nikog. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 U staroj crkvi zvono se bije rucno. Jedno popodne otiso neki brat da bije zvono,a pop u oltaru ceka da zvono stane pa da pocne vecernju. Ceka on, ceka i tek ce : "Ovaj mora de se obesio na zvono" Јадранка-Дервента, Deki992, Vecana and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 U staroj crkvi zvono se bije rucno. Jedno popodne otiso neki brat da bije zvono,a pop u oltaru ceka da zvono stane pa da pocne vecernju. Ceka on, ceka i tek ce : "Ovaj mora de se obesio na zvono" Ne bi bilo nista da ja nisam pocela da se kidam od smeha i izadjem napolje. Al moje smejanje preslo i na popu , e tek on nije mogo da se zaustavi. Наца, Иван ♪♫, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Поп из суседне парокије сео на мотор наравно без мантије и тако се возо по једном регионалном путу. Зауставе га цајци , траже документа овај нема ништа код себе. Каже он њима да је ту на километар његова кућа па ако оће до њега тамо су му документи . Они пристану и на то им он рече ајте ви замном па полако до куће а цајци бојећи се да ће он да здими преко ливаде веле ај ти за нама а ми ћемо пред тобом. На чега поп рече :" Неће то ваљати" ."Што?" питају цајци. Поп: "Кога сам ја пратио тај се више никад није вратио." Цајци :" А ко си ти ?" Поп: " Поп" ... ови се одвале од смеха и речу му да је будала и да бега , нетребају им никакви документи. Плутон, Саша од Москве, Јадранка-Дервента and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2012 Поп из суседне парокије сео на мотор наравно без мантије и тако се возо по једном регионалном путу. Зауставе га цајци , траже документа овај нема ништа код себе. Каже он њима да је ту на километар његова кућа па ако оће до њега тамо су му документи . Они пристану и на то им он рече ајте ви замном па полако до куће а цајци бојећи се да ће он да здими преко ливаде веле ај ти за нама а ми ћемо пред тобом. На чега поп рече :" Неће то ваљати" ."Што?" питају цајци. Поп: "Кога сам ја пратио тај се више никад није вратио." Цајци :" А ко си ти ?" Поп: " Поп" ... ови се одвале од смеха и речу му да је будала и да бега , нетребају им никакви документи. greengrin greengrin greengrin 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Seli mi posle sluzbe da se okrepimo; kad dolazi ciganka: - Dajte mi udelite zejtin. Staresini se smucilo dolazi svaki dan ova da prosi i odgovara - Nije arhijerejski namesnik tu, ne mogu bez njega nista da ti dam! - Ali, pope ti si tu - ama bre ,cujes li ti? Милан Ракић, YOKA and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Jedna devojčica u crkvi:".......u vreme Pontija pilota".... Саша од Москве, YOKA, Deki992 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука