Deki992 Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Au kakva tema,najbolja sto sam do sada citao. Da prilozim i ja: Kod mene pop u penziji inace i prilazi jednoj baki kao u fazonu,pa ti si jos ziva ni Bog te nece. Kaze baka,nemojte tako oce,imam ja jos da zivim. A svestenik ce-Pa nisi ti zeno kornjaca pa da zivis sto godina w.a.mozart, Volim_Sina_Bozjeg, Столе and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Jedna devojčica u crkvi:".......u vreme Pontija pilota".... То је рекао и један кум на крштењу, ал да је завршио само на томе било би супер... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Kad krenu brzalicom da izgovaraju simvol vere a mi pilići krećemo da se zaplićemo kao blesavi da bi ispratili pojce (pijaca i žamor iste) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука