Млађони Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Види њега - веселога. Па шта си само ти пропутовао по свету, о јадног ли путовања............... Рођен сам у Немачкој - Диселдорфу, а радио и у Сибиру - тамо где дан траје и по два месеца. То да ти ниси био на кафи код комшија Срба у Београду - верујем. Ни не изненађују ме што ниси рођен и одрастао у Србији. Иначе у сибиру си сигурно упознао доста људи разних култура и схватања. ТАмо просто све тиња од људи и интелектуалца. Ивица зна људе из више земаља него што ти умеш да набројиш а имена појединих не би умео да изговориш тако да. Јер си ти само још један у низу србомрзаца на овом форуму. Није да вас нема. И да чим се не слажемо са недељком ми смо србомрзци. Недељко да ли се преиспиташ некад, можда ја Недељко много причам безвезе? Која је тебе мука натерала да размишљаш и да те после тога боли глава ? Сада без шале. Још да тебе нека мука натера да размишљаш па макар те мало после и болела глава, скупили би да ти купимо бруфен да се опоравиш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Младене - толико учиш, а толико мало знаш. Па оно чобанче са Шар - планине има више здраворазумског у себи од , бруке ли и срамоте - будућег академског грађанина. НЕ сумњам да се одлично разумеш у чобанство на шарпланини. Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 stvarno ste prespamovali forum medjusobnim uvredama, takmicite se ko ce koga vise da uvredi, a propustate da vidite da je to jedna besmislena i beskorisna akcija, punite forum uvek jednim te istim glupostima, nema to smisla osim sto se vatrisete nonstop- a to ne da nije korisno nego je stetno Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 stvarno ste prespamovali forum medjusobnim uvredama, takmicite se ko ce koga vise da uvredi, a propustate da vidite da je to jedna besmislena i beskorisna akcija, napunili ste forum uvek jednim te istim glupostima, nema to smisla osim sto se vatrisete nonstop Шта је ту бесмислено? Ја пишам од смеха читајући Недељкове постове. Човек је шампион у не пружању аргумента, чим кажеш нешто супротно ономе што он тврди ти си Србомрзац, и чим му неко аргументује нешто личним искуством онда је он тај који је БИО У СИБИРУ и РОЂЕН У ДИЗЛДОРФУ и он ОДЛИЧНО ЗНА а ИВИЦА НЕ ЗНА а ЈА ИМАМ СВЕСТ ЧОБАНА СА ШАРПЛАНИНЕ. Ал зезнуо се Недељко. Ја сам чобан са мораве. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 dobro, ako vam se to svidja, onda uzivajte, i izvinjavam se :lol: sadomazo klub na kub gringrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Ево - сами се јављају. Која је тебе мука натерала да размишљаш и да те после тога боли глава ? Сада без шале. Лакоћа са којом многострадални народ , о отужни безименко, коме и сам припадаш, за тили час представиш као стрељачки вод пред којим стоје свршени основци - је језива. Јел те тако уче ови " мултикултурални " да од жртве правиш џелата ? Да убијеног представиш као убицу ? Ма ви србомрсци сте нешто " најсветлије " - што је еволуција " изродила ". E moj nedeljko... kako bi Srbija bila lepse i bolje mesto za zivot da nema ljudi koji mrze Srbiju poput tebe... Neko voli Srbiju u sebi a neko sebe u Srbiji (ali samo misaono, jer takve ideoloske srboubice geografski neretko pripadaju raznim drugim oblastima, drzavama, kontinentima...) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 тамо где је слобода, има ли је заиста? http://www.pravoslavie.ru/english/54527.htm клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Шта је ту бесмислено? Ја пишам од смеха читајући Недељкове постове. Човек је шампион у не пружању аргумента, чим кажеш нешто супротно ономе што он тврди ти си Србомрзац, и чим му неко аргументује нешто личним искуством онда је он тај који је БИО У СИБИРУ и РОЂЕН У ДИЗЛДОРФУ и он ОДЛИЧНО ЗНА а ИВИЦА НЕ ЗНА а ЈА ИМАМ СВЕСТ ЧОБАНА СА ШАРПЛАНИНЕ. Ал зезнуо се Недељко. Ја сам чобан са мораве. Ovi internet rodoljubi i nacional-socijalisti ili žive u inostranstvu, otišli odavde i ništa nemaju sa ovom zemljom, i navijaju da izaberemo što veće idiote i ludake ili su rođeni u inostranstvu ili nešto tako... Милан Меденица :) and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Nemojte više da koristite reči poput nacizma i ko je nacista, inače ću zamoliti o. Ivana da vas banuje. Ako anarho-dripci i plaćenici ovo tako rade i svakog neistomišljenika klevetuju da je fašista i nacista - naime, nacisti su nam bili i Koštunica i Tadić, i onda ovo krene svetom i krivi su svi Srbi - ne moramo mi. Nedeljko je možda desničar, ali sumnjam da je nacista ili da ima slične lude ideje, jer takve mirišemo i brzo lete sa foruma. Nema šta da "zamoliš o. Ivana da nas banuje", kada se prekrši neki propis, kada neko nekoga uvredi, onda se daje opomena i molim lepo. Niko nije ovde frljao etikete, i nisam mislio na Nedeljka, pričam generalno o rodoljubima iz dalekih zemalja koji misle da treba da izaberemo nekog Срболинија. Rekao sam nacional-socijalisti, tj. nacionalisti koji u suštini imaju socijalističke ideje. P.S. Kada me je jedan od te ekipe nazvao "prostačinom balkanskom", svi su kulirali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Nema šta da "zamoliš o. Ivana da nas banuje", kada se prekrši neki propis, kada neko nekoga uvredi, onda se daje opomena i molim lepo. Niko nije ovde frljao etikete, i nisam mislio na Nedeljka, pričam generalno o rodoljubima iz dalekih zemalja koji misle da treba da izaberemo nekog Срболинија. Rekao sam nacional-socijalisti, tj. nacionalisti koji u suštini imaju socijalističke ideje. P.S. Kada me je jedan od te ekipe nazvao "prostačinom balkanskom", svi su kulirali. "Храбар умире једном а кукавица хиљаду пута" - стара индијанска пословица. Не односи се на тебе. П.С. Ко год те је тако назвао морао је да попије казну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Da okrenemo sada na neku seksi temu... pošto smo pedere izgleda izgustirali za 2 dana pa počeli da se za gušu vatamo... Možda nešto poput "Moja komšinica (ima muža) me želi i nabacuje se. Šta da radim (imam ženu)" Милан Меденица :), R.Žiskar, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Nemojte više da koristite reči poput nacizma i ko je nacista, inače ću zamoliti o. Ivana da vas banuje. По ком основу? Ako anarho-dripci i plaćenici ovo tako rade i svakog neistomišljenika klevetuju da je fašista i nacista - naime, nacisti su nam bili i Koštunica i Tadić, i onda ovo krene svetom i krivi su svi Srbi - ne moramo mi. Nedeljko je možda desničar, ali sumnjam da je nacista ili da ima slične lude ideje, jer takve mirišemo i brzo lete sa foruma. Недељко није можда десничар недељко је човек који би забранио у Србији увоз кромпира да би морали да купују кромпир од сељака. То није можда десничар то је тврд тоталитаризам. Људи стално имају нацистичке ставове и причају како њихови ставови нису нацизам а заправо јесу. Не називамо ми неистомишљенике већ оне који то заправо јесу. Чији идеолошки ставови не беже много од нацизма или јесу нацизам. Друго, занимљиво да ти је засметало што ми називамо недељка како га називамо. А када он нас назива Србомрзци (што свакако није истина), када нас назива необразованим (то је рекао авокаду), и шта је рекао многим другима који се не слажу са њиме чудно ниси ту рекао ништа? Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Možda nešto poput "Moja komšinica (ima muža) me želi i nabacuje se. Šta da radim (imam ženu)" lol. koju posluku porati? Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Možda nešto poput "Moja komšinica (ima muža) me želi i nabacuje se. Šta da radim (imam ženu)" Има једна таква из нашег краја, удата ту је мало старија од меме. Има једно дете кажу личи на једног другара. А изгледа да оће да јој друго личи на мене. Надам се да ће макар треће да луичи на оца. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Друго, занимљиво да ти је засметало што ми називамо недељка како га називамо. А када он нас назива Србомрзци (што свакако није истина), када нас назива необразованим (то је рекао авокаду), и шта је рекао многим другима који се не слажу са њиме чудно ниси ту рекао ништа? Ili kad je rekao da je sramota što ćeš ti jednog dana biti akademski građanin. Meni je rekao da sam Srbomrzac više puta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука