Аурор Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Ne budi blesav. Gde dete može da bira, još ako je malo, ako je beba? A stariju decu koja već znaju šta su gejevi, takve gejevi ne adoptiraju. Pričati da malo dete može da bira je argument add absurdum. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Сине није ти ово нацистичка немачка нити комунистичка русија па да ти браниш ко ће какве вредности да има. О чему ти причаш какво уништавање породичног система вредности? Ко ће мени да брани мој породични систем вредности? Јес ти нормалан? Ево видим западне државе све пропадоше. Чуј сад се и у науку разумеш? Ти си одлучио да су они скренули.... Занимљиво како шпекулишеш а земље где је то дозвољено деца усвојена од геј парова одрастају много нормалније и боље него у дому и апсолутно ништа им не фали. Често на њиховим геј парадама можеш да видиш клинце који носе транспаренте типа - proud of my 2 moms ili 2 dads. А имаш и силне изјаве момака и девојки који су одрасли у геј браковима који су апсолутно стрејт који су захвални и богу и народу јер су имали прилику да имају живот ван дома где родитељи могу да им обезбеде летовање, своју собу, свој рачунар, књиге, одећу. Нико теби не брани да ти се ишта гади. Нити имам намеру да браним неком какве ће вредности да има. У питање је ширење. Запад је итекако пропао, само још није муљ испливао на видело, њихова мултикултуралност им полако долази главе. А то ће се тек видети у скоријем времену када крену свакаве екстремистичке идеје да бујају, заслугом економске кризе. Не разумем се и у науку, само за мене секс између мускараца је болест, за тебе је то врлина. Немој да причаш у туђе име, не знаш ти ништа како неко одраста. Једноставно да је мене неко дао на усвајање педерима, то бих сматрао као највеће зло да је учињено према мени од стране државе. А са тим верујем да са слаже 100% људи које познајем. п.с Иначе сам веома толерантан, али добро, то што нешто не подржавам не мора одмах да значи да бих одмах у тамницу, можда би му поштено судили, па би га стрељали (шала) "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Запад је итекако пропао, само још није муљ испливао на видело, њихова мултикултуралност им полако долази главе. И после ниси наци... Млађони and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Нити имам намеру да браним неком какве ће вредности да има. У питање је ширење. Дакле смеш да имаш вредности које хоћеш али не смеш да их изнесеш јавно и да их поделиш са другима? Па која је онда уопште понета имати вредности ако не смеш да их поделиш са другима. Запад је итекако пропао, само још није муљ испливао на видело, њихова мултикултуралност им полако долази главе. А то ће се тек видети у скоријем времену када крену свакаве екстремистичке идеје да бујају, заслугом економске кризе. Све им лоше. Која твоја црна економска криза, криза на западу ко код нас благостање. Њихова економска криза нема никакве везе са њиховом културом. Већ са продајом кућа и трговином кредита од продаје тих кућа. Не разумем се и у науку, само за мене секс између мускараца је болест, за тебе је то врлина. Не знам откуд ти то да је то за мене врлина. За мене је то особина коју неки људи поседују и практикују, њихова ствар и ја нисам нико да им судим због тога. Имају пуно право да раде шта оче са ким оће. Немој да причаш у туђе име, не знаш ти ништа како неко одраста. Једноставно да је мене неко дао на усвајање педерима, то бих сматрао као највеће зло да је учињено према мени од стране државе. А са тим верујем да са слаже 100% људи које познајем. Слаже се када прича из данашње предрасуде. Занимљиво да се деца која су тамо одрасла не слаже. п.с Иначе сам веома толерантан, али добро, то што нешто не подржавам не мора одмах да значи да бих одмах у тамницу, можда би му поштено судили, па би га стрељали (шала) Кипи ти ум од толеранције, све ти на уши излази. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Имају сва права сем што не могу да се прошетају слободно јер ће да их бију по улиц, што немају наследна права, нити права заједнице и нека остала основна грађанска права. Но наравно ти очигледно о правима не знаш пуно нит те занима. ПА је битно да ти у својој парадигми мислиш да они имају сва права и да то тврдиш без обзира колико је то тачно или није тачно. Сјајан си ти момак, сјајан. Не знам код нас их не бију, можда у оном селу Београду. Али за тај проблем више крива власт, него наслиник. Очигледно да имамо сасвим супротне погледе на свет и којим путем овај свет и држава требало да иде. Тако да сва даља расправа је узалудна. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Не ради се о томе. Ако би држава некога прогонила, спаљивала и бацала лавовима као што је то радила хришћанима, онда би се ја борио за њихова права без обзира ко то био и да ли се са њима слажем или не. Овде је проблем што тим људима никаква права нису ускраћена, они живе слободно и нормално као и сви други. Dakle ugroženost ne postoji osim ako nije institucionalizovana? Ne pravi se blesav, Zvone, i nemoj da manipulišeš pojmovima, možeš bolje od tih retoričkih trikova. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Не знам код нас их не бију, можда у оном селу Београду. Па они по Београду и демострирају. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 И после ниси наци... Он је НАЦИОНАЛИСТА, са тежњом ЈАКОГ СОЦИЈАЛИЗМА, КОЛЕКТИВИЗМА И ИЗОЛАЦИЈЕ. Национал социјализам нема везе са тиме он није наци! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 И после ниси наци... И нисам, само кажем да је такав систем добар док је јака економаска ситуација. Чим доће до кризе таква квази мултикултуралност прераста у екстремистички комунизам, вехабизам, нацизам... "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 И нисам, само кажем да је такав систем добар док је јака економаска ситуација. Чим доће до кризе таква квази мултикултуралност прераста у екстремистички комунизам, вехабизам, нацизам... Ниси ти скапирао зашто си наци. Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Он је НАЦИОНАЛИСТА, са тежњом ЈАКОГ СОЦИЈАЛИЗМА, КОЛЕКТИВИЗМА И ИЗОЛАЦИЈЕ. Национал социјализам нема везе са тиме он није наци! Искрено нисам нешто политички настројен, али немам предрасуде о томе да ако је Хитлер био национал социјалиста, да је тај вид власти одмах лош, као и стаљин-комунизам, мусолини-фашизам, буш-демократија......... "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 И нисам, само кажем да је такав систем добар док је јака економаска ситуација. Чим доће до кризе таква квази мултикултуралност прераста у екстремистички комунизам, вехабизам, нацизам... Не, синко. Него мултикултуралност доприноси напретку економије и свега осталог позитивног. Кризе настају због генијалних идеја политичара, а не због тога што друштво садржи различите културе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Ниси ти скапирао зашто си наци. Можда и јесам само ми обајсни шта је то наци, пошто не знам шта је то? "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Искрено нисам нешто политички настројен, али немам предрасуде о томе да ако је Хитлер био национал социјалиста, да је тај вид власти одмах лош, као и стаљин-комунизам, мусолини-фашизам, буш-демократија......... Није проблем у томе да ли је Хитлер био национал социјалиста. Проблем је у томе што је Хитлер идеолошки творац национал социјализма и да је оно што је Хитлер радио национал социјализам теорија у пракси. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 28, 2012 Пријави Подели Написано Јун 28, 2012 Можда и јесам само ми обајсни шта је то наци, пошто не знам шта је то? Национал Социјалиста. Национални колективизам, изолација, сузбијање мултикултуларизма, економски социјализам и плански систем државе. У принципу вредности за које се залажеш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука