Jump to content

Moj dnevnik-moje misli :)

Препоручена порука

Шта радити кад си с неким ког волиш,а твојима се не свиђа уопште,ни млађи ни старији,ни моје годиште нит ишта?

Hm, da sam na tvom mestu, ja bih razmislila zašto je to tako, zašto se on baš nikome ne sviđa. Ako zbilja ima neki razlog koji ima smisla, razmisli da li da nastavljaš vezu. Ako nije, lepo za početak ne spominji stvari nikome, i ostani sa njim.

Mada, realno, kad se zaljubiš, ne zanima te baš šta će drugi da misle :) ostani sa njim neko vreme, pa ako vam bude lepo i ako on nije loša osoba, polako ćeš "pripremiti teren" da ga tvoji prihvate. Ako se ispostavi da je zaista loš, onda nemaš šta da budeš sa njim; režeš, pa nek' boli koliko boli, neke stvari je bolje uraditi pre, nego kasnije. I to, da li je on loš za tebe ili ne, najčešće nećeš moći racionalno da odrediš, već nekako, hm, intuitivno...

Nije lako, ali to je život :)

bighugbighug od mene

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Ај кант билив дет ју ол мисд ми :)

леле :)

ај мисд ју ол ту :) ха ха ха 

волим ве све ки дете чоколаду :)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

al sam se usosila :)

svidja mi se neko (konacno) :D

i sad lajkujem stranu neku bzv posto mi se svidjaju neke stvari odatle

i javi mi se admin te str dodade me na fejsu,i pocnem da flertujem njim(budala ja)

i prekinem chat uz glupi izgovor s njim posto sam se ufrcila.

dal je to normalno da se ufrcim? need an advice.(ako neko hoce da pricamo na pp se javljam.)

p.s. danas je god dana kako se farbam :) sad se spremam opet hi hi ;)

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

шта је то с момци данас?

већ пар дана ми стижу захтеви на фејсу (највише момци) сви кажу кул ми слике на профилу,сладак ми аватар итд.

кад отворено кажем сушта супротност аватару(тј.да сам буцкаста,носим наочаре) сви се оно фрапирају.исто и с корисничким именом на дотичном.

грешим ли у нечему или је нешто друго у питање? :)

Подели на овим сајтовима

Па и није ти нешто аватар .Џиновска главуџа, образи огромни, очи трипут веће него нормално, нос скоро непостојећи, једино су уста колико толико нормална . И боље да не личиш на свој аватар . Ја не знам шта је њима у глави кад им се свиђа аватар .

Подели на овим сајтовима

шта је то с момци данас?

већ пар дана ми стижу захтеви на фејсу (највише момци) сви кажу кул ми слике на профилу,сладак ми аватар итд.

кад отворено кажем сушта супротност аватару(тј.да сам буцкаста,носим наочаре) сви се оно фрапирају.исто и с корисничким именом на дотичном.

грешим ли у нечему или је нешто друго у питање? :)

Драга Милена

Ми имамо пројекције наших субјективних доживљаја нашег изгледа и личности. У избору партнера, веома је важно да се осетите вредном, са свим својим обележјима. Покушајте да себе прихватите и заволите и да се представљате аутентично. Сви ваши адути ће тако доћи до изражаја.

Хвала 

др М. Колберт др, мед, псих

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Драга Милена

Ми имамо пројекције наших субјективних доживљаја нашег изгледа и личности. У избору партнера, веома је важно да се осетите вредном, са свим својим обележјима. Покушајте да себе прихватите и заволите и да се представљате аутентично. Сви ваши адути ће тако доћи до изражаја.

Хвала 

dr Kolbert.....da li bi bili ljubazni da otvorite novu temu.....''pitajte doktora''.....verujem da bi bila veoma posecena.... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

dr Kolbert.....da li bi bili ljubazni da otvorite novu temu.....''pitajte doktora''.....verujem da bi bila veoma posecena.... :)

С обзиром да имам велико искуство у "New York daily table magazine" и "The Philladelphian mirror" радо ћу прихватити ваш предлог. :) 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

С обзиром да имам велико искуство у "New York daily table magazine" и "The Philladelphian mirror" радо ћу прихватити ваш предлог. :)

благодарим..... :bendoff:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Драга Милена

Хвала 

Драги др Колберт :D

ја сам прихватила себе одавно,немам проблема с физичким изгледом ич :),нит ми смета нит имам комплекси, нег ме чуди мушки свет...не могу да се начудим...

на искреност искрено и одговарам...

Подели на овим сајтовима

Данас сам имала част и огромно задовољство да се сита исћаскам уз кафу са Дралетом :)

Јој милине :D

Подели на овим сајтовима

Јој милине

Oсећања су узајамна :D 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...