Grizzly Adams Написано Јун 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 ДА, сад кад га гледао други пут, на доку, и одушевио сам се. А сад ћу и трећи пут Волим када тако неприметно провуку неки мотив, да не буде нападно. Па ко има очи нека види... То је љубав... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Морао сам... greengrin RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Ево једна романтична - ово двоје су заиста брачни пар: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Samo gej pesme i one koje podsećaju na Nickelback ovde? bleh A evo jedne pesme o Zvonku za Zvonka: hahahahah Grizzly Adams and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Merle Haggard & Willie Nelson - Okie From Muskogee + Back To Earth http://www.youtube.com/watch?v=lE2LuNmj9L8 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Big Three Trio - Cigarettes, Whiskey, & Wild Wild Women "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Super pravac. Zao mi je sto sada preko moba ne mogu da poslusam linkove... Ja sam prvo krenula Sanaju da slusam. Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 He, igrom slučaja moj brat je slušao ovo juče, u jedno 15 verzija I shvatio da mu se ova ipak najviše dopada: Иван Ивковић, Караконџула and Crnokosa је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 A mislim da ju je čuo dok je igrao GTA Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Иван Ивковић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Још један сјајан дует. Mark Knopfler & Emmylou Harris - Belle Starr Mark Knopfler & Emmylou Harris - Red Staggerwing Караконџула and Crnokosa је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Raymond Fairchild - Whoa Mule (Bluegrass) Andy Griffith - Whoa Mule "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Још један сјајан дует. Да, заиста су издали сјајан албум урађен заједничким снагама, неке 2005/6 године (ако се добро сјећам). Мене не треба посебно испитивати која ми је омиљена преко-океанска нумера : Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Billie Jo Spears - 57 Chevrolet "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука