Grizzly Adams Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Чини ми се да смо све музичке теме "обрадили" осим ове. Мислим на ову савремену, не оне старинске каубојце са бенџом и виолином. Чини ми се да је код нас врло мало позната.Послушајте, може да буде занимљиво. Углавном се баве неким веома животним темама, а веома добро преносе и амерички менталитет. За почетак "The Call", Matt Kennon: Бојан Сарачевић, Млађони and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Ову сам већ ставио негде, али јој је место и овде - "Sounds Like Life to Me", Darryl Worley: Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Може ли овде и Рокабили неки квалтиетан? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Ма може шта `оћеш, само да буде приближно у овиру теме... Ево једне занимљиве исповести и песме: RYLAH, Бојан Сарачевић and Млађони је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Rednecks :D Grizzly Adams, Бојан Сарачевић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TFspshhFfJE oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 а јел може ова да упадне у категорију о којој је тема? RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Аферим за тему. Да дам свој допринос за почетак. И да се оградим: да пустимо поджанровску поделу. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Још један Бејтс, послушајте текстове ових песама добро можда се изненадите: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Ајд још нешто по твом избору од њега, човек откида са текстовима, и слободно по више песама у посту. Одушевим се кад чујем овако нешто искрено и дубоко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Па ја сам дуго избегавао да слушам ту музику, сматрао сам је за онако да кажем "руралну"... Што и јесте у неком смислу. Онда сам упознао једног пријатеља који феноменално свира и пева те ствари, мало смо свирали заједно. Одушевио ме скроз... Ево још једна много лепа од Бејтса, са причом о томе како је настала: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Ја сам их провалио преко Џони Кеша, а онда сам кренуо да слушам даље, само не баш толико активно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 ja veoma volim kantri, mada ne ovaj baš noviji, kao što je Šanaja, Fejt Hil,... već stare majistore poput Vilija Nelsona. Volim i poneku "cajun" pesmu koja je uslovno rečeno kantri, ali ima sjajnu atmosferu. Ne volim jodlovanje u kantriju, kao i blugras, mada ima i tu ponešto što mi se sviđa... Evo malo blugrasa Naravno da bendžo i usna armunika daju posebnu draž ovim pesmama, ali ja volim tradicional, samo gitara i ništa više. Kantri gospeli su čudo, i naravno čovek u crnom. Dž.K. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Е, а да л` сте снимили крст у овом споту? Кенон је иначе дете које је мајка хтела да абортира, али је касно дошла па јој нису дозволили. После га је усвојила и чувала друга породица... Што овој песми баш даје посебан тон. Andre Williams and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 ДА, сад кад га гледао други пут, на доку, и одушевио сам се. А сад ћу и трећи пут Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука