Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Чини ми се да смо све музичке теме "обрадили" осим ове. Мислим на ову савремену, не оне старинске каубојце са бенџом и виолином. Чини ми се да је код нас врло мало позната.

Послушајте, може да буде занимљиво. Углавном се баве неким веома животним темама, а веома добро преносе и амерички менталитет. За почетак "The Call", Matt Kennon:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма може шта `оћеш, само да буде приближно у овиру теме... :)

Ево једне занимљиве исповести и песме:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па ја сам дуго избегавао да слушам ту музику, сматрао сам је за онако да кажем "руралну"... Што и јесте у неком смислу. Онда сам упознао једног пријатеља који феноменално свира и пева те ствари, мало смо свирали заједно. Одушевио ме скроз...

Ево још једна много лепа од Бејтса, са причом о томе како је настала:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

ja veoma volim kantri, mada ne ovaj baš noviji, kao što je Šanaja, Fejt Hil,... već stare majistore poput Vilija Nelsona. Volim i poneku "cajun" pesmu koja je uslovno rečeno kantri, ali ima sjajnu atmosferu.

Ne volim jodlovanje u kantriju, kao i blugras, mada ima i tu ponešto što mi se sviđa...

Evo malo blugrasa

Naravno da bendžo i usna armunika daju posebnu draž ovim pesmama, ali ja volim tradicional, samo gitara i ništa više.

Kantri gospeli su čudo, i naravno čovek u crnom. Dž.K. :)

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Е, а да л` сте снимили крст у овом споту? :)

Кенон је иначе дете које је мајка хтела да абортира, али је касно дошла па јој нису дозволили. После га је усвојила и чувала друга породица... Што овој песми баш даје посебан тон.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...