Аурор Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Veličanstven prizor! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Зар не би то требало да буде често видљиво? Ако се не варам, станица направи круг око Земље сваких пар сати или тако нешто. Олимп је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Видео, али ништа посебно. Што каже ЗвонкоМ, изгледа као најобичнији сателит. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Ја не видех ништа. Ni ja Izgleda da je to do nas Ivice, već kad su svi ostali videli, a mi ne. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Ви заљубљени не видите ништа... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Pobeze mi! ( Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Ja sam lepo video, ne znam što niste. Čak su i ovi što sam im javio da gledaju videli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Ja sam lepo video, ne znam što niste. Čak su i ovi što sam im javio da gledaju videli. Изгледа да сам превише грешан, па ми није било дано да видим... Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xmLVxrnWe2E ;D Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 ... Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Ја заборавио да погледам! tuzansmajli8904 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Ма биће опет наредних дана. Онда следи пауза од неколико дана, па ће моћи поново да се види. Постоје и други сателити који се добро виде док пролазе изнад нас. Некада се види сјајна тачка како пролази или се приближава ка вама, а онда одједном нестане, угаси се. То се дешава када сателит нагло уђе у Земљину сенку. Ко хоће да направи фазон или да задиви некога, може да провери унапред када ће такав догађај да се деси, а онда у том часу да каже, ево сада ће једна звезда да приђе изнад нас и да се угаси. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Veličanstven prizor! Svaki put kad pogledam u nebo, ja pomislim, "vaaaaauu, veličanstveno!" I kad je sunce, i kad su oblaci, i kad je kiša, i kad je mesečina, a pogotovo kad je izlazak i zalazak sunca! 0442_feel Samo, ne govorim to često, ljudi me čudno posmatraju. confused Milan Nikolic, Иван ♪♫ and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Svaki put kad pogledam u nebo, ja pomislim, "vaaaaauu, veličanstveno!" I kad je sunce, i kad su oblaci, i kad je kiša, i kad je mesečina, a pogotovo kad je izlazak i zalazak sunca! 0442_feel Samo, ne govorim to često, ljudi me čudno posmatraju. confused Ја се пре неки дан враћала са Аде, и када сам се сусрела са небом ишпартаним како развученим линијама облака, тако и траговима млазњака, а боје - розе преко тиркизне, мислим да сам једва преживела лепоту Лидија Миленковић and Николa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Сутра почиње период од десет дана када ће свако вече да се види пролазак МСС. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука