Sir Oliver Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Ај да видимо који би могао бити разлог? "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Meni je ciganka rekla da sam - šarAmantan! I baš joj verujem! bgpj, Grizzly Adams, sleki and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 On 16. 6. 2012. at 10:41, Sir Oliver рече Ај да видимо који би могао бити разлог? Ниси јој дао паре -Владимир-, RYLAH, ВИЛМА and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Нисам приметила да сам јој са гомилом ситних новчића у руку ставила и оне са натписом Југославија (нисам загледала, и мени је неко тако вратио кусур :blink: ) А она ме онда стигла, па ме на сред порте гађала тим новчићима, мумлајући нешто на свом језику bgpj and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 0102_laugh Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лука чтец Цркве Божије Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Romska posla svadja catfight crutches bluelite katanac sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Не знам који је разлог, али знаш вероватно шта сада мораш да урадиш да би клетву скинуо. Срђан Шијакињић, sleki and Malina је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Ciganka te proklela? :229229229: sokiran Pa to je strašno. Šta ćeš sad? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јун 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 On 16. 6. 2012. at 11:30, Жељко рече Ниси јој дао паре A za šta joj tačno nisam dao pare? "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 On 16. 6. 2012. at 13:30, Sir Oliver рече A za šta joj tačno nisam dao pare? Нећемо да улазимо у какве пословне односе ступаш са припадницама ромске популације. :р DYNABLASTER, RYLAH and bgpj је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јун 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Zbog čega još ciganka može da se naljuti, osim toga što ti misliš "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 A kad te vidi sledeci put ce reci: Oh the cursed one, how's that curse I cursed you with cursey? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Pa, valjda zato sto nisi hteo da ti gata na travi... Ali, ako nisu pare u pitenjE, onda je, mozda, videla da nosis rasparane carape i pomislila da si neki vestac pa pljuje da rastera maler... I, taka natamo, Sire, paa,...nisi mali, znas ti. A, mozda, bzvz, tek da ispuni normu za taj dan... A, sad, iskreno...MA, ONA ZNA ZASTO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Pre nekih godinu dana zaustavlja me Ciganka na ulici, kaze da je bila u Ostrogu, ja joj kazem da nisam vernik i da ide, a ona: "Neka zena je bacila na tebe kletvu da sahranis porodicu" (tako nesto je "prorekla")...mislim da nikad nikog nisam tako socno oterala u majcinu <_< <_< <_<. Nisam sujeverna,ali nije bilo prijatno cuti tako nesto...majku joj... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 On 16. 6. 2012. at 15:47, Katarina N рече Pre nekih godinu dana zaustavlja me Ciganka na ulici, kaze da je bila u Ostrogu, ja joj kazem da nisam vernik i da ide, a ona: "Neka zena je bacila na tebe kletvu da sahranis porodicu" (tako nesto je "prorekla")...mislim da nikad nikog nisam tako socno oterala u majcinu <_< <_< <_<. Nisam sujeverna,ali nije bilo prijatno cuti tako nesto...majku joj... Колко је јак тај Острог. Одеш тамо, узмеш парче земље са Острога или камен неки, донесеш врачари да ти омађија тај камен и онда те Свети Василије чува целог живота и све ће да ти напредује. Него, Оливере, није ваљда да не знаш како се те клетве скидају и шта следеће треба да урадиш? Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука