Jump to content

Зашто ме је циганка проклела?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Meni je ciganka rekla da sam - šarAmantan!

I baš joj verujem!

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Нисам приметила да сам јој са гомилом ситних новчића у руку ставила и оне са натписом Југославија (нисам загледала, и мени је неко тако вратио кусур :blink: ) А она ме онда стигла, па ме на сред порте гађала тим новчићима, мумлајући нешто на свом језику :krstix:

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

On 16. 6. 2012. at 13:30, Sir Oliver рече

A za šta joj tačno nisam dao pare?

Нећемо да улазимо у какве пословне односе ступаш са припадницама ромске популације. :р

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa, valjda zato sto nisi hteo da ti gata na travi...

Ali, ako nisu pare u pitenjE, onda je, mozda, videla da nosis rasparane carape i pomislila da si neki vestac pa pljuje da rastera maler...:D

I, taka natamo, Sire, paa,...nisi mali, znas ti.

A, mozda, bzvz, tek da ispuni normu za taj dan...

A, sad, iskreno...MA, ONA ZNA ZASTO

Подели на овим сајтовима

Pre nekih godinu dana zaustavlja me Ciganka na ulici, kaze da je bila u Ostrogu, ja joj kazem da nisam vernik i da ide, a ona: "Neka zena je bacila na tebe kletvu da sahranis porodicu" (tako nesto je "prorekla")...mislim da nikad nikog nisam tako socno oterala u majcinu <_< <_< <_<. Nisam sujeverna,ali nije bilo prijatno cuti tako nesto...majku joj...

Подели на овим сајтовима

On 16. 6. 2012. at 15:47, Katarina N рече

Pre nekih godinu dana zaustavlja me Ciganka na ulici, kaze da je bila u Ostrogu, ja joj kazem da nisam vernik i da ide, a ona: "Neka zena je bacila na tebe kletvu da sahranis porodicu" (tako nesto je "prorekla")...mislim da nikad nikog nisam tako socno oterala u majcinu <_< <_< <_<. Nisam sujeverna,ali nije bilo prijatno cuti tako nesto...majku joj...

Колко је јак тај Острог. Одеш тамо, узмеш парче земље са Острога или камен неки, донесеш врачари да ти омађија тај камен и онда те Свети Василије чува целог живота и све ће да ти напредује.

Него, Оливере, није ваљда да не знаш како се те клетве скидају и шта следеће треба да урадиш?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...