Лазар Нешић Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 milan. and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Milena B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Срђан Ранђеловић, Човек Жоја, Лазар Нешић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Лазар Нешић, Снежана and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 14, 2015 Пријави Подели Написано Март 14, 2015 https://youtu.be/ELt5mDjsYG4 I'm behaving like a kid just right of school Дуња, Срђан Ранђеловић and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Iako mozda nije bio cilj autora, pesma opisuje pravcatog hriscanina: I deo koji opisuje moju patologiju My heart's an endless wiinter filled with rage, I'm looking forward to forgetting yesterday... ivanaika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 ivanaika, JESSY, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука