Дијана. Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 "...srce mi je izgorelo moje, a dusa je ostala bez svoga.... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 http://youtu.be/-aU8jWfx_eM да су ми твоји пољупци при руци,......... свашта би ми опет падало на памет "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Ej, ima jedna tema kome biste posvetili pjesmu, mrsko mi da ceprkam sad, a ovde se svakako radi o bolu (bolesnom, nestvarnom stanju nasuprot Zivota i Ljubavi) @Yoka, Jessy, Dragana., Dance, Panaret, Zero Al me zato ovaj mali - vaskrsava... Nije istina sto govori onaj crni... Ovo je istina.... JESSY, Данче* and Драгана. је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Иван Ивковић, Данче* and Zero је реаговао/ла на ово 3 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 И за крај... ...или не. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=p_mbcvHzI90 ona je prica zivota mogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 ....secas li se uopste man kad si bio radostan Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=flK3MyaXLY4&list=PLgPy0MXwUppdRWR_POr9tkscabMk18VNK ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука