Гости Guest Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Марти, супер су слике! Једна сугестија - може ли негде само да се направи фото-албум/slide-show, па да се само остави линк? Или да може да се "листа" овде на форуму у једном посту? Овако је мало тешко да се прегледају слике по теми... Veruj pojma nemam dal postoji ta mogućnost! Otac Ivan sigurno zna kao možda još neko od Admina. Uvek pre nego što krenem sa postavljanjem fotografija postavim izvor ili izvor u naslovu, možda je tako nekome lakše da direktno sa nekog sajta pregleda nešto kao i fotografije ali i postavljam ovako jer nekima pa ovako odgovara! Ne znam dal postoji takva mogućnost kako si predložio inače lep ti savet , o.Ivan sigurno zna dal može ili ne! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Џеси,баш ми је жао што се не видесмо,џаба кад се не знамо ни овако била сам са супругом и децом онде на ливади поред звоника... јој, па и ја сам била исто на том месту....! била су ту нека дечица и труднице...јел` имаш можда неку фотографију? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Прослава Св. Јустина Ћелијског код Фулде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Прослава празника Преподобног Јустина ћелијског и врањског у Врању Петак, 15. Јуни 2012. Поводом прославе празника Преподобног Јустина ћелијског и врањског, гост Епархије врањске, 12. и 13. јуна 2012. године, био је Његово Преосвештенство умировљени Епископ захумско-херцеговачки Г. Атанасије... Опширније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 јој, па и ја сам била исто на том месту....! била су ту нека дечица и труднице...јел` имаш можда неку фотографију? Тих,није нас Иван сликао уопште...моје су биле две плаве девојчице,једна млађа и једна старија и један дечак.Седели су мало на трави,пало се шетали,ја сам све време била онде на ливади,десно од звоника једно 5м. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Тих,није нас Иван сликао уопште...моје су биле две плаве девојчице,једна млађа и једна старија и један дечак.Седели су мало на трави,пало се шетали,ја сам све време била онде на ливади,десно од звоника једно 5м. па можда смо се и дотакле а нисмо знале... .smesko. Макрина је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 http://www.svetigora.com/audio/download/10876/15.06.%202012_%20OGLEDALO_CELIJE_VALJEVSKE.mp3 Na ovom linku je beseda, ako neko moze i ima vremena neka je isece i da napravimo video klip. Nazalost, neprijatelji Artemija i Crkve Bozije su se vec narugali ovoj besedi Mitropolita na njihovim raskolnickim stranicama. Molim nekoga ko je voljan da odradi klip, moze i sa transpripcijom... a mi cemo okaciti na nasem kanalu. JESSY and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 http://www.svetigora.com/audio/download/10876/15.06.%202012_%20OGLEDALO_CELIJE_VALJEVSKE.mp3 Na ovom linku je beseda, ako neko moze i ima vremena neka je isece i da napravimo video klip. Nazalost, neprijatelji Artemija i Crkve Bozije su se vec narugali ovoj besedi Mitropolita na njihovim raskolnickim stranicama. Molim nekoga ko je voljan da odradi klip, moze i sa transpripcijom... a mi cemo okaciti na nasem kanalu. Прочитах и ја неки злонамеран коментар, нека теологија лажних суза или тако нешто, Qq што би рекла Тања Петрија.. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 има ли неко времена и воље да направи клип од беседе са транскрипцијом? Веома је битно... Ја бих урадио али имам сто обавеза над главом те молим некога да то одради. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 урадићу клип Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Баба, nedeljko, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Хвала пуно Иво! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Богу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Мислим да сви треба да дамо допринос, ако Бог да, што скоријем зацељењу овог несрећног раскола. Овде су се водили богословски разговори о свим проблемима који су настали, било је и тежих речи- али то је просто нормално код људи који воле Цркву. Мислим да треба покренути посебну тему где ће на врху да се постави овај видео клип са беседом Митрополита и да сви дамо допринос помирењу. Да се авва Артемије врати својо браћи. Да се ружне ствари што пре забораве. То могу увек они који имају љубави и који су хришћани. N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Све су речи узалудне... Фарисеј је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука