Милан Меденица :) Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 изволте Mironosica and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Твој аватар подсећа на Мунков Крик. У тој слици је твоје питање и одговор. Тако изгледа онај који постоји а није. А нема човека да га пита. Али то је западно ропство. Ми имао кога да питамо,Атансија на промер. Кроз њега одговара и Стари и Нови Завет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 хвала на потврди наслова теме http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%98%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0_%28%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B0%29 има ли ко другачији одговор, можда прилагођенији смислу? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Ја нисам схватио твој пост као твоје лично стање.Већ као тему. А слика Мункова јесте генијална слика. И мој коментар није твоја дијагноза,већ риплај на систем слободних асоцијација. Коментар нема никакве везе са тобом,твојом личношћу или психолошким профилом. Ми разговарамо РАВНОПРАВНО без дијагностиковања туђе стварности. А сви смо ми др. Џемил и мр.Хајд. А ја сам повр свега и др.Џирло и др Филгуд.. Значи ја сам још тежи случај од тебе. Драшко and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 то нисам ни рекао већ сам ти лепо поставио коментар и линк да прочиташ шта си урадио, мада сам ти већ опширно објаснио то о чему причаш на инсинуацију у твом првом обраћању мени. у даљу расправу нећу ни улазити јер не могу да ти обришем коментар који везе с темом нема, али могу да ти обратим пажњу да је не приватизујеш и не изиграваш скретничара, поготово што сам критиковао да би могли да се бавимо дубином теме а не површином. дакле, суздржи се, допусти да други искоментаришу или покушају да пронађу смисао и сачекај да видиш како ће се развити тема клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Ја немам нешто пуно да коментаришем, мада ме погодио наслов теме јер сам се пронашао без обзира шта је покретач теме имао на уму. Николa је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Тако бих ја описала своје стање док нисам срела Христа! You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 ок, ајде мало да разјасним да не би редом кренули да се исповедате и пројектујете ... мислим дакле јесам је нешто што је утврђено као одређени систем размишљања који води у одређени закључак. али, шта ако поставимо проблем наглавце - већ постојим, али НИСАМ? очигледно је да постојимо, ал шта нас чини оним да ЈЕСМО или НИСМО? па чак и у крајње уоштеном смислу онтологије, постојања бића. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 То је, мислим, паклено стање у које сви понекад упаднемо. То је управо она "вечна мука" о којој говори Писмо. То је сада за нас предокус пакла а у вечности и сам пакао. DYNABLASTER, Ignjatije, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339184088' post='655192] то нисам ни рекао већ сам ти лепо поставио коментар и линк да прочиташ шта си урадио, мада сам ти већ опширно објаснио то о чему причаш на инсинуацију у твом првом обраћању мени. у даљу расправу нећу ни улазити јер не могу да ти обришем коментар који везе с темом нема, али могу да ти обратим пажњу да је не приватизујеш и не изиграваш скретничара, поготово што сам критиковао да би могли да се бавимо дубином теме а не површином. дакле, суздржи се, допусти да други искоментаришу или покушају да пронађу смисао и сачекај да видиш како ће се развити тема О.К. 1:0 за тебе.Играмо до 1. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339185071' post='655205] ок, ајде мало да разјасним да не би редом кренули да се исповедате и пројектујете ... мислим дакле јесам је нешто што је утврђено као одређени систем размишљања који води у одређени закључак. али, шта ако поставимо проблем наглавце - већ постојим, али НИСАМ? очигледно је да постојимо, ал шта нас чини оним да ЈЕСМО или НИСМО? па чак и у крајње уоштеном смислу онтологије, постојања бића. vrati se dok imaš kome znači postojimo, a i jesmo, sem ukoliko nijesmo zarobljeni u manifestovanom, i izgubljeni u svijetu pojavnog "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Мислим да мислим, дакле мислим да постојим. - Емброуз Бирс - Милан Меденица :) and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 znači postojimo, a i jesmo, sem ukoliko nijesmo zarobljeni u manifestovanom, i izgubljeni u svijetu pojavnog чек, ако Бог одговара на питање ко је: ја јесам, како онда човек може да каже исто? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Ја јесам са Оним који Једини Јесте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 можемо успут и да прокоментаришемо зашто Бог каже ја јесам ... имате и с десне стране текста линкове ка стиховима у Старом Завету. https://www.pouke.org/svetopismo/biblija.php?lang=ekavski&lang2=&book=43&chap=8 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука