fsa Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Ep. niški Irinej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 ??? ??? ?????? ???????? ? ?????? ??????? ? ?? ??? ??? ?? ??? ?????? ?? ??????? ???????? ?? ??????? ???? ???? ?????? ???? ????? ?? ?????????? ?? ?????? ???????. ????? ?? ??????? ?? ????? "??? ?? ????? ????". ????? ?? ??????????? ????? ????????? ????? ????????? ??????? ????????. ???? ??? ???? ???? ?? ?? ?????? ?? ?????? ??????? ?? ???? ?? ??? ?? ????????? ??????? ?? ??? ???? ??? ???????? ???? ??????? ????? ???? ??? ??? ?? ?????? ?????? ??????? ? ?? ??? ?? ?????? ? ???? ?? ???????? ????? ????? ?????. ??????? ??? ? ????? ???? - ???? ??????? ???????????. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мака Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ja bih vladiku Porfirija.... 0104_cheesy prvo reci skochi pa slusaj hip-hop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Антоније Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Владика рашко-призренски и косовско-метохијски +Артемије. 1312_womens Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СИМИЋ ВЛАДАН Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 И ја бих волео да то буде владика Артемије,али мрка капа од тога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ? ?? ??? ????? ?? ?? ???? ??????? ????????,??? ???? ???? ?? ????. Zašto mrka kapa ... ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Умировљени епископ захумско херцеговачки Атанасије ,а ако он не може онда +Григорије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Убедљиво изнад свих владика +Артемије. Нажалост, мрка капа што рече Симић Владан. Добићемо владику каквог заслужујемо као народ и клир. Како је стање лоше и на једном и на другом плану, оно што не би волио, а то је да дође владика +Григорије, владика +Иринеј (Буловић), владика +Игњатије, или пак владика +Иринеј (Гавриловић). Судећи по настројењу какво сад влада у Цркви, и према томе какав је састав св.Синода последњих година, један од ове четворице ће бити нови патријарх crvenilo Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Хм. Ја не знам да ли смем баш отворено да причам о овим темама, јер кад кренем, језик ми се расплете па свашта кажем. Не знам баш да ли бих волео да нови патријарх буде као претходник, сада покојни (можда и будући светац). Павле је био велики аскета, подвижник, каквог наша Црква није одавно видела. Али, он се мени никад није свиђао као патријарх, дакле као човек са функцијом. Он је један од ретких био који није имао комплексе са славом, положајем... али мислим да није био за ту функцију. Мада, Боже мој. Све то има неког свог разлога. Црвку води Дух Свети Што се новог патријарха тиче, свиђа ми се еп. Григорије, јер је енергичан, отворен. Мада, због година, не верујем да ће он бити. Видећемо већ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар_Срнић Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Ova tema se opet načela. Episkop niški, iako se ne spominje puno, uživa veoma veliki ugled u saboru. Episkop žički, uvek se pojavi tamo gde se najmanje nadaš. Episkop zvorničko tuzlanski ima najjači lobi. Episkop bački je preforsiran. Episkop zahumsko-hercegovački preočekivan. Arhiepiskop cetinjski uvek kaže nešto što podigne buru, episkop šumadijski prelako se da isprovocirati. Ko zna, ako se promeni izborni zakon moguće je da patrijarh bude i neko iz redova nižeg monaštva. I toga je bilo kroz istoriju. U svemu verujem da će Duh Svetoga voditi izbor, a to znači da i svi mi treba da uznosimo molitve sve dok se patrijarh ne izabere, a posle će on te molitve da nam vrati sa kamatom. БАРУХ АДОНАЈ МИ-ЦИОН ШОкХЕН јЕРУШАЛАИМ ''Благословен Господ са Сиона који живи у Јерушалаиму!'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Пошто Лопез и екипа,полако али сигурно ,тестирају живце,предлажем: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ????? ????? ? ?????,?????? ??? ??????? ,????????? ?????,?????????: ????? ?????, ???? ?? ????? ????,??? ?????? ?? ???????? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ????? ?????, ???? ?? ????? ????,??? ?????? ?? ???????? ???????????? ??,??? ????????? ?? ??? ??? ??????...??? ?? ??? ????? ????????? ? ???????? 40 ????,????? ?? ? ?? ???? ?? ??????...????????,??? ?? ???? ???????? ,?????? ????... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Episkop Grigorije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ????? ?????, ???? ?? ????? ????,??? ?????? ?? ???????? ???????????? ??,??? ????????? ?? ??? ??? ??????...??? ?? ??? ????? ????????? ? ???????? 40 ????,????? ?? ? ?? ???? ?? ??????...????????,??? ?? ???? ???????? ,?????? ????... ?? ??? ??? ?????? ????, ????????? ??? ?? ?? ??????? ????? ?? ??????? ???? ??? ?? ???????? ??????? ?? ????????? ??????? ???? ???? ?????? ????????? ???? ???? ??????, ???? ?? ???? ???? ???? ????? ??? ????????????????? ?????? ??????????, ?? ????? ???? ????? ??? ? ??????????? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука