Биљана Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Sve što je u ovom dnevniku napisano, posvećeno je meni dragim ljudima, događajima, davno prošlim vremenima, sjećanjima, momentima koji su obilježili jedan dio mene..... Tako će biti i ubuduće! Međutim ovu kompoziciju želim da posvetim sebi! Ovo je dio mene i uvijek će biti! Ovo su sva moja osjećanja, moje suze i moj smijeh, moje sunčano jutro, moja neprospavana noć......... Никола Ђоловић , Ignjatije, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Отићи ћу ја, драги! Не, нећу се окретати! Ове сузе су само моје! Али прије него одем, заплешимо још један валцер! Тихо и без ријечи, само заплешимо! http://youtu.be/l3e25kvBF0o Срђан Ранђеловић, Драшко, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Предлажем нешто живље и без суза: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Предлажем нешто живље и без суза: Hvala ti, draga! Hvala ti što se neprestano trudiš! Ali, meni je ovo potrebno! Potreban mi je taj prelazni period! Na ovakav način se mirim sa situacijom! Prihvatam je! Iskrena da budem, ja i ne znam drugačije! Nekako sve prihvatam srcem, pa kad izgubim, ja izgubim i dio srca! Ma neka! Sve će to proći! JESSY, Олимп, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Кћери моја, што још ниси мала па да будеш Лана, Љубица, Милица, Ружица ил' Јана, да будеш Милена и да имаш бар још хиљаду имена!!? Кћери моја, што још ниси мала да би у око стала па да те из свог ока роди твоја мама!!? Кћери моја што још ниси мала да цртамо шаре буба-маре, да на крилима јуримо лептира, да бројимо латице у ружа, да трчимо док се дуга пружа!!? Кћери моја, што још ниси посве, посве мала!!? Беби, срећан ти рођендан! Dvoržak na zidu? Драшко је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Ali, meni je ovo potrebno! Potreban mi je taj prelazni period! Na ovakav način se mirim sa situacijom! Prihvatam je! Iskrena da budem, ja i ne znam drugačije! Nekako sve prihvatam srcem, pa kad izgubim, ja izgubim i dio srca! Ma neka! Evo nocas opet tugujemdalje moram samа, a ne mogusvakog dana bi rekla da me volisi prije sna da za nas Boga molisAl' te zivot drugoј odveoi vise nismo zajednoTrebam te nocas, budi ovdjeda ti ljubim usne tvojeda te grlim sve do zorejer tako zeli srce mojeBez tebe je svaka zoranece san na oci od tog boladva jastuka stoje pokrivenau mojoj sobi jos je tvoja sjena . Биљана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Dvoržak na zidu? Jeste! Ali i logično je! To je u muzičkoj školi! GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Hvala ti, draga! Hvala ti što se neprestano trudiš! Не трудим се ја, труди се моје искуство. Ситуације које су некада важиле за тешке и тужне, временом су се показале као незамењиво добре и потребне. Ни трена не треба бити тужан. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 16, 2013 Пријави Подели Написано Март 16, 2013 srcee Биљана је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Март 16, 2013 Пријави Подели Написано Март 16, 2013 Фино се проведите данас у Модричи. Претпостављам да ће бити одлично. Надам се и по некој сличици. Биљана and keka је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2013 Фино се проведите данас у Модричи. Претпостављам да ће бити одлично. Надам се и по некој сличици. О Јацо, хвала! Управо се вратила из Модриче и ево сличица на страници Богољубља ће их бити више! Ignjatije, bgpj, Драшко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2013 @@Јадранка-Дервента, П.С. Само да ти кажем да ћемо и у Дервенту доћи, али обавијестићу те благовремено о томе, јер нисам сигурна када! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Супер, радујем се! Биљана је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2013 http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/72355_442135732528136_1292638336_n.jpg Silence , keka and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Biljo, kakav je ovo fotošop bgpj је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука