о.Небојша Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Вишт, легенда. Радио иконе за обновљену цркву у Вишњику 1990.године, али као и сви умјетници није марио за рокове, па смо постављали иконе на иконостас, ноћ уочи освећења. После ми није било необично кад су Рока и Маки урадили ортачки иконостас, или кад Маки остави сликање фресака и оде да пеца на Дрину, па се врати кад скупи инспирацију. Биљана, Милан Ракић and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 31, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2016 "... Васиона спава, положивши шапу с крпељима звезда под огромно ухо." Драшко, АлександраВ, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2016 Ти си моје зрно пшенице.... Sanja Т. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2016 Не зовем те, али није да не мислим на тебе, само сам научила да се контролишем. Мислим ја на тебе, и те како. Боље да не знаш колико. АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 - Можда би требала отићи на најсигурније мјесто. Мјесто гдје те нико не може повриједити. Нико чак не може ни доћи до тебе да би те повриједио. Једино мјесто гдје си сигурна да можеш бити све што пожелиш и гдје ће ти бити најљепше. Мјесто гдје ћеш ти бити ти. - А гдје је то мјесто? - У теби. Ayla , АлександраВ and keka је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 Ove niti su toliko tanane, a toliko jake. Obojene u razne boje i protkane zrakama sunca. Samo treba otvoriti oči i ugledati ih. Ja ih vidim. Milion svjetova. Milion mogućnosti. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Да ми је само да се одморим. Да легнем на мекану маховину, да затворим очи и да заспим. Ignjatije, Олимп, Ayla and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Некад су ријечи сувишне. Sanja Т. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 D'accord, il existaitD'autres façons de se quitterQuelques éclats de verreAuraient peut-ítre pu nous aiderDans ce silence amerJ'ai décidé de pardonnerLes erreurs qu'on peut faireÀ trop s'aimerD'accord la petite filleEn moi souvent te réclamaitPresque comme une mèreTu me bordais, me protégeaisJe t'ai volé ce sangQu'on aurait pas dû partagerÀ bout de mots, de rívesJe vais crierJe t'aime, je t'aimeComme un fou, comme un soldatComme une star de cinémaJe t'aime, je t'aimeComme un loup, comme un roiComme un homme que je ne suis pasTu vois, je t'aime comme çaD'accord, je t'ai confiéTous mes sourires, tous mes secretsMíme ceux, don't seul un frèreEst le gardien inavouéDans cette maison de pierreSatan nous regardait danserJ'ai tant voulu la guerreDe corps qui se faisaient la paixJe t'aime, je t'aimeComme un fou comme un soldatComme une star de cinémaJe t'aime, je t'aime, je t'aime, je t'aime, je t'aime, je 'aimeComme un loup, comme un roiComme un homme que je ne suis pasTu vois, je t'aime comme çaTu vois, je t'aime comme ça Џуманџи, Ignjatije and nikolay је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2017 Не гледа се очима, већ душом. Сви видимо оно шта нам на души лежи. АлександраВ, keka, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2017 On 10/15/2012 at 22:10, Биљана рече Kako da ti opišem misli, sve upucene tebi? Kako da ti opisem otkucaj moga srca,koje pocne lupati kao ludo, dok osjeti tvoju sjenu u svojoj blizini? Kako da ti opisem drhtaj i toplinu moga tijela koje reaguje na svaku tvoju riječ? Kako da ti opišem sreću i osmijeh koji se razvuče po mome licu i moju želju da se sa tobom šalim ,zezam!!? Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 I LOVE :) Олимп је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 6, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 Srećo moja, znaš li koliko mi značiš!? Znaš li koliko te moje srce voli!? Koliko mi trebaš u svakodnevnom životu!? Znaš li kako mi je teško i koliko je svaki dan puko preživljavanje i disanje na slamku kad te nema!? Znaš li koliko si duboko u meni!? Da mi nema života bez tebe!? Znaš li da te svaki dan nanovo stvaram iz želja, snova, osjećaja i da te svakim danom volim sve više!? Da te čuvam u sebi kao školjka svoj biser!? Znaš li da te svaki dan dozivam!? Da je tvoje ime urezano i na moje srce i na moje usne!? Da vapim za tobom!? Da živim za tebe!? Da umirem za tobom!? Znaš li da si mi sve što vrijedi na ovom svijetu!? Znaš li da samo tebi vjerujem!? Znaš li da se svaki puta kada pomislim na tebe, negdje gore, u vasioni, rodi jedan mali svijet!? Srećo moja, znaš li koliko te volim!? АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 "Vešto skrivam tvoj lik od ljudi pomalo zlih..." Ignjatije and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2017 Zelena Dugine boje Žuto-plava Bijela Boja svemira (crno zvjezdano nebo) Џуманџи, АлександраВ, Sasa2000 and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука