Биљана Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Ето и ја одлучих да направим свој дневник! Надам се да нећу смарати! slavabogu Плутон, Баба, Драшко and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Само напред Биљо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Хвала! А сутра ћу конкретно нешто да напишем! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Попиј пиће код Ковача у наше здравље. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Pogrešno vrijeme... Neki loš tajming nam se desio... Nema tu krivice... suviše spoljnih faktora!.. Ja... ja onaj namćor koji u šumi ljudi, opet je sama... Bar neki misle da sam namćor, takav sam utisak o sebi odavala... Nisam dozvoljavala nikome da mi se približi... suviše loših stvari ubrojeno u iskustvo... A ti!!?... Ti si baš onaj koji je trebalo mnogo ranije da se pojavi... Onako jak, naučen da uzvrati ljubav, a ipak toliko puta od života prevaren! Onaj, koji je pomjerio moj svijet... izmenio izgled zvjezdanog neba nadamnom... ! Sve zvijeezde su sijale ljepše...! Umiljato...! Tada mi je i pala na pamet jedna blesavost: da je moguće naći formulu za izračunavanje širine i dužine svemira...! Voljela bih da sam u tome uspjela...! Omanula sam...! Suviše sam dugo za druge bila namćor...! Toliko dugo da je to postalo dio mene...! I šta sada imam od toga što bez tebe ne mogu, kada ti bez mene možeš...... Anette, Драшко, Ђорђе Р and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 On 6. 6. 2012. at 22:58, Биљана рече Pogrešno vrijeme... Neki loš tajming nam se desio... Nema tu krivice... suviše spoljnih faktora!.. Ja... ja onaj namćor koji u šumi ljudi, opet je sama... Bar neki misle da sam namćor, takav sam utisak o sebi odavala... Nisam dozvoljavala nikome da mi se približi... suviše loših stvari ubrojeno u iskustvo... A ti!!?... Ti si baš onaj koji je trebalo mnogo ranije da se pojavi... Onako jak, naučen da uzvrati ljubav, a ipak toliko puta od života prevaren! Onaj, koji je pomjerio moj svijet... izmenio izgled zvjezdanog neba nadamnom... ! Sve zvijeezde su sijale ljepše...! Umiljato...! Tada mi je i pala na pamet jedna blesavost: da je moguće naći formulu za izračunavanje širine i dužine svemira...! Voljela bih da sam u tome uspjela...! Omanula sam...! Suviše sam dugo za druge bila namćor...! Toliko dugo da je to postalo dio mene...! I šta sada imam od toga što bez tebe ne mogu, kada ti bez mene možeš...... Iluzije .... nebo je svake veceri iznova i neponovljivo lepo. Саша од Москве, Биљана and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 On 7. 6. 2012. at 8:14, Таша рече Iluzije .... nebo je svake veceri iznova i neponovljivo lepo. Истина, само треба времена да се то схвати! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Daljina je čudna stvar! Neko nam je daleko i onda kada je na samo metar udaljen, dok nam je neko blizu i na drugom kraju svijeta! Таша, Олимп, ivana lukic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 lep kutak imaš Биљана је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 On 7. 6. 2012. at 18:49, Биљана рече Daljina je čudna stvar! Neko nam je daleko i onda kada je na samo metar udaljen, dok nam je neko blizu i na drugom kraju svijeta! Da. Jesi i primetila veceras da je nebo drugacije ?! Биљана је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 On 7. 6. 2012. at 19:50, w.a.mozart рече lep kutak imaš dancedance w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 On 7. 6. 2012. at 19:53, Таша рече Da. Jesi i primetila veceras da je nebo drugacije ?! Уистину јесте! Таша је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 nedeljko, kirios1, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 "Prolјeće je najstrahovitije godišnje doba", reče on i ode u kafanu. Jer čovјek mora znati šta hoće, zar ne? Vidite, i mene prolјeće čini nervoznim, i mene zbunjuje mila trivijalnost svih onih sјećanja i osјećanja koje budi; samo što me to ne može navesti da ga zbog toga grdim i da ga prezirem; jer stvar je u tome što se ja pred njim stidim, što se stidim pred njegovom čistom prirodnošću i pobјednom mladošću. I ne znam da li da prezirem Adalberta ili da ga omalovažavam, stoga što ništa o ovome ne zna..." odlomak iz novele "Tonio Kreger" pisca Tomasa Mana Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука