Душко Дугоушко Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Neka bi im se Gospod svima smilovao. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Моје најискреније саучешће. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Mi htjeli poklon a taj smo već imali, tim bio on sam, hvala ti Bože na tom što si nam ga poslao i opet sebi nazad pozvao a vama hvala na vašem saučešću. https://www.pouke.org/forum/topic/16270-kakav-poklon-bi-voljeli-dobiti-za-bozic-i-novu-godinu/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Saucesce http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Najiskrenije saučešće Bratu Josipu i porodici Bibić. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Moje saucesce Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Саучешће... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Сучешће и да га помене Господ у царству свом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Saučešće није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Iskreno saučešće Josipu i Nijazovoj porodici ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Саучешће, Господ да помене у Царству свом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Саучешће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 iskreno saučešće "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Hvala svima na saučešćima, danas u noći će biti odvezen u Bosnu, ujutro će biti tamo, sprovod će potom biti valjda sutra odmah poslije podne. Neka mu Bog bude milostiv. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Саучешће. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука