Макрина Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Имала сам данас овакву ситуацију.Супруг ми није био кући,дошли су двоје,мушкарац и жена,њега знам од раније,наркоман,Иван га је слао код оца Александра у Земљу Живих,међутим њему само требају паре и све обећа док не добије мало новца.Она у осмом месецу трудноће.Значи није абортирала,него се одлучила да роди.Видим трагове игле на надлактицама,да се овако не би приметило,а за модрице на венама каже да су је доктори намучили вадећи крв.Добро.Треба им смештај.Спавају по клупама на железничкој. И шта сад? Ја сам им обећала да ћу разговарати са председником општине пошто га познајемо,да им да неки смештај,само соба,купатило и кухиња,али они ми кажу,да неће општина ни да чује. Како ће се то дете родити и где? Зашто их сви третирају као стоку,како се не сажале бар на дете,безобзира што су лажови и промискуитетни,зар не треба и они да имају прилику? Сви су дигли руке од њих и сматрају да је боље да то дете није ни понела,сигурна сам у то,онда ће се она породити,ако буду неприлика-одузеће дете и тако то иде у нашој држави. С друге стране,фино дотерана,нашминкана,образована млада госпођа,оде код гинеколога,абортира дете туђег мужа,не свог,изађе из ординације и сви је поздрављају јер нико и не зна шта се десило и она остаје прихватљива и поштована у друштву.Ето... Марио Токовић је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 [irony]Хајде онда да побијемо све бескућнике, инвалиде и болесне![/irony] Nemam nameru da se uplicem u vrzino kolo zvano "abortus jeste/nije isto sto i ubistvo vec rodjenog coveka"... niti je poenta bila da bi trebalo ubijati gladne... i potrebna je posebna vrsta ostrascenosti da se tako shvati... komentar se odnosio na realne posledice zabrane abortusa i na ukazivanje da bi takav zakon predstavljao prepreku samo za najsiromasnije... hajde da nahranimo gladne i beskucnike pre nego im zakonom odredimo sta ce da rade sa sadrzajem svoje materice... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Имала сам данас овакву ситуацију.Супруг ми није био кући,дошли су двоје,мушкарац и жена,њега знам од раније,наркоман,Иван га је слао код оца Александра у Земљу Живих,међутим њему само требају паре и све обећа док не добије мало новца.Она у осмом месецу трудноће.Значи није абортирала,него се одлучила да роди.Видим трагове игле на надлактицама,да се овако не би приметило,а за модрице на венама каже да су је доктори намучили вадећи крв.Добро.Треба им смештај.Спавају по клупама на железничкој. И шта сад? Ја сам им обећала да ћу разговарати са председником општине пошто га познајемо,да им да неки смештај,само соба,купатило и кухиња,али они ми кажу,да неће општина ни да чује. Како ће се то дете родити и где? Зашто их сви третирају као стоку,како се не сажале бар на дете,безобзира што су лажови и промискуитетни,зар не треба и они да имају прилику? Сви су дигли руке од њих и сматрају да је боље да то дете није ни понела,сигурна сам у то,онда ће се она породити,ако буду неприлика-одузеће дете и тако то иде у нашој држави. С друге стране,фино дотерана,нашминкана,образована млада госпођа,оде код гинеколога,абортира дете туђег мужа,не свог,изађе из ординације и сви је поздрављају јер нико и не зна шта се десило и она остаје прихватљива и поштована у друштву.Ето... Svaka joj cast. Ne bi bilo ni lose da se oni malo sazale na svoje dete i unormale se . Pa dobro, nije u redu, ali niko ne zna, i ne treba da zna sta se desava u tudjoj spavacoj sobi . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Nemam nameru da se uplicem u vrzino kolo zvano "abortus jeste/nije isto sto i ubistvo vec rodjenog coveka"... niti je poenta bila da bi trebalo ubijati gladne... i potrebna je posebna vrsta ostrascenosti da se tako shvati...komentar se odnosio na realne posledice zabrane abortusa i na ukazivanje da bi takav zakon predstavljao prepreku samo za najsiromasnije... hajde da nahranimo gladne i beskucnike pre nego im zakonom odredimo sta ce da rade sa sadrzajem svoje materice... Ne znam, nisam ja komentarisao protivljenje zakonu, nego pominjanje gladnih usta. Ne shvatam zasto koristis demagogiju. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 "Валентинин" случај Како би рекао отац Бранко из поменутог центра-од шанка до џанка линија је танка. Такав Гордијев чвор сведочи слободу,цену злоупитребе слободе,и несместиву, и несхватљиву љубав Божију. Дао им је дете упркос свему,и одржава онај трун разума у њима да га не убију. И они јадници се боре на живот и смрт,са неизвесним исходом. Трагизам слободе,и луда љубав Божија. А то је доказ како Бог воли човека,љубављу неизмерном. Када би човек знао каквом га љубављу воли Бог-Максим Грк. И човек НЕ МОЖЕ ништа да уради,до да буде милостив, попут Достојевског, и да каже:Да Господе дођи да утреш сваку сузу,истребиш сва безакоња, и да се зарадују све мајке и сва деца свих векова. И Господе дометни им разума и снаге и праве слободе,да изаберу Тебе и бебу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
školarac Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 o ovakvim temama se na zru vec odavno uveliko raspravlja i mnoge stvari su jasne. hajde neko da se vrati na moje postavljeno pitanje sta je sa problemom nataliteta u Kini i kako oni upostavljaju da na jedan bracni par bude samo jedno dete Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 o ovakvim temama se na hajde neko da se vrati na moje postavljeno pitanje sta je sa problemom nataliteta u Kini i kako oni upostavljaju da na jedan bracni par bude samo jedno detePilule od praha mrtvih beba, takodje i obroci, npr. corba od fetusa Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
školarac Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Pilule od praha mrtvih beba sta je ovo? :/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Ako je verovati o. Joilu, judeo-masoni žrtvuju decu Satani, a onda njihov prah (posle spaljivanja) flaširaju u koka-kolu, širom sveta. Zato ja to demonizovano pice vise ne pijem. Moze samo domace pivo http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Ako je verovati o. Joilu, judeo-masoni žrtvuju decu Satani, a onda njihov prah (posle spaljivanja) flaširaju u koka-kolu, širom sveta.Nije mu verovati. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Hrist je obećo izbavljenje od greha i bezakonja, a Tor je obećao da neće više biti ledenih džinova. Ja nigde nikada nisam video ledenog džina.Смисли сам нешто своје, оригинално, ако већ хоћеш да тролујеш. R.Žiskar, Natasa. and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
školarac Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Ako je verovati o. Joilu, judeo-masoni žrtvuju decu Satani, a onda njihov prah (posle spaljivanja) flaširaju u koka-kolu, širom sveta. oooo,aj se malo uozbiljimo ok,svi smo videli da u Kini ima svega i svacega ali da se vratimo malo na Kineze u sushtini Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 " Ако обратиш мало боље пажњу " на Авакадове речи, несретник, упркос чињеници да нас је за само десет година 400.000 мање - покушавајући да се сакрије иза " бриге о гладнима " ван сваког здраворазумског размишљања и одсуства емпатије према било коме - хистерично захтева да наставимо путем који неминовно води у нестајање - ипак не може да сакрије - суровост. И сам си приметио. Треба се јасно и гласно супроставити таквом деловању на свест људи. Pametnice, mani se tumacenja mojih reci... ne ide to uz sricanje... i mani se toga da TI odredjujes sta ce NEKO DRUGI da radi sa sadrzajem NJENE materice, navodeci kao razlog neki put kojim navodno MI idemo... Kao sto rekoh, potrebno je bas mnogo zle namere da se ono sto sam napisao tumaci kao surovost, da se: nemojte da promovisete zakone koji ce SAMO najsiromasnije PRIMORATI da radjaju decu koju ne zele i koju ne mogu da hrane tumaci kao hajde da pobijemo sve koji su gladni Nisam ja taj koji pokusava da krije surovost... opet se projektujes... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Pametnice, mani se tumacenja mojih reci... ne ide to uz sricanje... i mani se toga da TI odredjujes sta ce NEKO DRUGI da radi sa sadrzajem NJENE materice, navodeci kao razlog neki put kojim navodno MI idemo...Па како би ти назвао ово што казујеш, ако не хедонизам без преузимања одговорности за своје поступке, дакле безумни хедонизам? Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Па како би ти назвао ово што казујеш, ако не хедонизам без преузимања одговорности за своје поступке, дакле безумни хедонизам? Mozes i tako da ga nazoves... nisam siguran da naziv menja bilo sta... odnosno da ako ti i ja to nazovemo bezumnim hedonizmom, da nam to daje za pravo da odredjujemo zenama sta ce da rade sa sadrzajem svoje materice... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука