Jump to content

Abortusa dvaput više od porođaja u Srbiji

Препоручена порука

е па слава Богу сестро, да ти Бог да само доброг здравља и радости у твојој породици 0102_laugh :cheesy2: :cheesy2: 0110_hahaha 0442_feel 0442_feel 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Kada sam ja ostala prvi put trudna bila sam vrlo mlada,a opet Gospod me blagoslovio te sam zacela prirodno trojke. To sam saznala tek kada su problemi poceli,posto me moj predhodni doktor nijednom nije poslo na ultrazvuk.Pocela sam da krvarim u 3 mesecu trudnoce,da bi mi taj isti doktor reko da sedim kuci i pijem bensedine,da mi je to sve od stresa.Posto krvarenje nije prestalo moj suprug je pozvao svoju drugaricu ciji je otac bio ginekolog u bolnici,da me on pregleda.Odmah mi je reko da moram doci da lezim u bolnici i da nosim trojke ili cetvorke ,nije ni on bio siguran.Dobila sam neke silne inekcije i strogo mirovanje.Posle tri dana upada u moju sobu meni sasvim nepoznat lekar i govori mi: Mama mi smo vama danas zakazali ciscenje-ko da ce kamenac da mi sastruzu!!!! Ja pocrvenela.''Kako Molim???" kaze on "mama vidite nema od te dece nista ,da se vi ne mucite aj da mi vas lepo sredimo'' Ja poludela.Pocela da ga guram i izbacim ga iz sobe uz reci da moja deca iz mene mogu da izadju samo u porodjejnoj sali.Vise to niko nije spominjao.Dugo sam lezala u bolnici i svakodnevno sam primala od 2 do 6 inekcija.Krvarila sam do 7 meseca trudnoce.Nazalost izgubila sam jednu bebu ali me je Gospod blagoslovio te sam rodila zdrave blizance od po 3 kg Teodoru i Teodora.Moj dar od Boga.Da sam ko  svaka druga kokoska tada poslusala doktora ne bi imala danas moje pilice. Kada sam ostala trudna sa 3 detetom potpuno drugi  doktor me je pitao : " necete valda da rodite??""

Подели на овим сајтовима

Боже, запитам се да ли може у исто време човек бити потпуно помрачен и луд и живети у блиставој благодати да порађа нове људе на свет  joooj

Подели на овим сајтовима

Da sam ko  svaka druga kokoska tada poslusala doktora ne bi imala danas moje pilice. Kada sam ostala trudna sa 3 detetom potpuno drugi  doktor me je pitao : " necete valda da rodite??""

И могли сте уопште више да не родите, да сте послушали тог доктора. Такве докторе само " ногом у главу".

Подели на овим сајтовима

ја се извињавам спамоваћу тему само једном поруком . јуче сам уз Божију помоћ у 18:45 постао тата здраве дјевојчице Милице....

чисто да покушам  разбити ово црнило у наслову теме, тужно је то, не могу разумјети оне који  се на такво што одлуче... ја сам своје чедо видио са њених 40 минута живота, отворила очи погледала ме и исплазила  језичак свом тати.. још мало да окопни и Сунце јако угрије па ћемо Владици Сави у Јасеновац да крсти татину царицу Милицу... а за оне које у својој утроби убијају СВЈЕСНО Божију љубав немам ријечи не знам како да их назовем или шта да им кажем ...  молитва молитва молитва

Подели на овим сајтовима

Vuce Cestitke  319.gif  319.gif 4chsmu1

Par napomena. Nekoliko forumasa se izjasnjavalo da one koji vrse abortuse treba ubiti, kastrirati i tome slicno. Mislim da je tragicno da niko od moderatora nije nasao za shodno takve gluposti izbrise, i da da neku opomenu 0110_hahaha .

A vama koji sve te milione ljudi, verovatno vise od pola Srbije zovete neljudima i slicno - naravno vase pravo, ali bih vam savetovao da budete malo oprezni. Cifre jesu porazne i svakako da da treba raditi da se situaciji poboljsa.

Ipak trebate shvatiti da je abortus - svidelo se to vama ili ne, postao, u skoro celom zapadnom svetu, nesto spada u korpus prava zena - ljudskih prava i da to vise nije moguce promeniti. Abortus je lagalan vec dugo vremena i generacije su odrastale sa tom cinjenicom i prihvatile je - ima dakle puno ljudi koji ne dele vase vrednosti i metafizicke verovanja o zivotu i dusi.

Zato razmislite, uz naravno puno pravo da svoje vrednosti i stavove javno promoviste, da ipak takva iskljucivost i nerazumevanje vas odvaja od ogromnog broja ljudi, od kojih mnoge licno poznajem i cenim i postujem.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Имам пријатељицу која је абортирала. Има два сина и удата је. Треће није хтела да роди, а ја нисам успела да је одговорим од абортуса. Жалим због тога. Светао пример је један од наших свештеника који има осморо да им Бог да срећу и здравље. Има их још који следе његов пример. Нису им деца ни гладна ни жедна, а кућа им је пуна весеља  :nene:

Подели на овим сајтовима

Vuce Cestitke  0110_hahaha  :) :229229229:

Par napomena. Nekoliko forumasa se izjasnjavalo da one koji vrse abortuse treba ubiti, kastrirati i tome slicno. Mislim da je tragicno da niko od moderatora nije nasao za shodno takve gluposti izbrise, i da da neku opomenu 0110_hahaha .

A vama koji sve te milione ljudi, verovatno vise od pola Srbije zovete neljudima i slicno - naravno vase pravo, ali bih vam savetovao da budete malo oprezni. Cifre jesu porazne i svakako da da treba raditi da se situaciji poboljsa.

Ipak trebate shvatiti da je abortus - svidelo se to vama ili ne, postao, u skoro celom zapadnom svetu, nesto spada u korpus prava zena - ljudskih prava i da to vise nije moguce promeniti. Abortus je lagalan vec dugo vremena i generacije su odrastale sa tom cinjenicom i prihvatile je - ima dakle puno ljudi koji ne dele vase vrednosti i metafizicke verovanja o zivotu i dusi.

Zato razmislite, uz naravno puno pravo da svoje vrednosti i stavove javno promoviste, da ipak takva iskljucivost i nerazumevanje vas odvaja od ogromnog broja ljudi, od kojih mnoge licno poznajem i cenim i postujem.

с једне стране, у питању је стање револтираности, а не стање промоције или позива на спровођење таквих идеја. нормалан човек игнорише такве изјаве, као кад неко изјави да ће да се убије или неког убије зато што се нешто десило а ствар је израза у говору ради наглашавања кризе тренутка а не неког морбидног дела наношења смртних повреда.

док с друге стране, од неких потпуно неозбиљних и смешних ствари правиш неке убиствене конструкције, а од детеубиства правиш ''није то ништа страшно, то је најнормалније'' ... мислим да би требао дебело да ставиш прст на чело какви су ти то најгрознији животни или убиствени ставови у твом срцу.

шта је са правима мушкарца, оца детета?

или се то одузима аутоматски да би могло да се спроведе нечије убиствено ''право'' на конто нечијег надобудног, неаргументованог, немедицинског или необузданог нагона за сексом и крвопролићем? ако се убиство дефинише одузимањем нечијег права на живот, зашто се детеубиство сматра легалном надокнадом од 200 евра, па се још утркују ко ће да пружи јефтинију, бољу, бржу, квалитетнију ''услугу''?

није чак ни ствар погледа или метафизика у питању, у питању је здрава или поремећена логика. да не причамо о отупљеним психо-физичким стањем за постојање другог у свом животу, јер се то може регулисати најгором мером одстрањивања присуства - убиством.

колико јасан и гласан такав поступак треба да буде - сметаш дакле умиреш. и то не од метка, него од ножа - шта каже психологија о починиоцу за такав присни, личан и одлучан насртај? па још и серијски поступак?

ма како уопште дефинисати једног месара који за живота направи и пар хиљада таквих личних убистава на живо сакаћењем уда по уд и уситњавањем главе и тела детета у утроби мајке?

оболели, умртвљени, крвожедни, отупелих срца који трују својом грозотом друге ...

а тај демонизовани поступак убијања неименоване личност је ништа друго до облик менталног (духовног) канибализма - залог крвне жртве конзумирања нечијег живота да би свој опстао.

још и да разумем да је дигнута рука на себе или неког одраслог - али на нерођено дете, па то је стварно збогом памети сваком који то уради и сваком који то подржава у било којој мери.

чак мислим да ја теби џаба и куцам ова слова, ал барем због сопственог револта у буки једног манијакалног убиственог крика људи моје земље желим да се чује мој глас против такве морбидности јер ништа није тако страшно као то.

Бог је заиста милостив, слава Му. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

вуче, честитам вам од свег срца  :) :229229229: 0110_hahaha

млађи само нема потребе за персирањем, ако може 0110_hahaha

hvala 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

вуче, честитам вам од свег срца  0110_hahaha :229229229: 0102_laugh

млађи само нема потребе за персирањем, ако може greengrin

аман, честитао сам теби и жени  smej.gif 0110_hahaha :)
Подели на овим сајтовима

вуче, честитам вам од свег срца  0110_hahaha :229229229: 0102_laugh

млађи само нема потребе за персирањем, ако може greengrin

аман, честитао сам теби и жени   smej.gif 0110_hahaha :)

Имаш пивце за ово испадох глуп, праштај, пост прошао а прво дијете ваљало је залити па се нисам још избистрио од ноћас...хехех

ЈОШ ЈЕДНОМ ХВАЛА ОД СРЦА

свако добро+++

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...