Jump to content

Abortusa dvaput više od porođaja u Srbiji

Препоручена порука

0102_laugh greengrin 0442_feel crosseo crosseo crosseo

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

И  докле  да  само  читамо  и  слушамо  понекад  о  томе.Када  ће почети нешто конкретно да се

збива?Сви осуђујемо и патимо али нико ништа од надлежних да предузме. greengrin-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' />

Подели на овим сајтовима

Дакле, нисмо стерилни и неспособни за биолошку обнову - напросто, сами себе уништавамо.  greengrin

Није ми јасно што нам је Павелић крив кад ово сами себи радимо. Стварно смо заслужили нестанак; страшно, али изгледа да је то једини начин да Господ прекрати наша зла.  0102_laugh

ὥσπερ ἦν τοῦτο τὸ κλάσμα διεσκορπισμένον ἐπάνω τῶν ὀρέων καὶ συναχθὲν ἐγένετο ἕν, οὕτω συναχθήτω σου ἡ ἐκκλησία ἀπὸ τῶν περάτων τῆς γῆς εἰς τὴν σὴν βασιλείαν

Подели на овим сајтовима

То говори на ком је нивоу свест жена у Србији. Прво, најлакши вид контрацепције је абортус! Ееееј! kriminalac 0442_feel bendoff

Друго, не схватање да абортус није контрацепција већ УБИСТВО. Да ли су религиозне или нису па не верују да им је Бог лично послао дете, мене то не занима. Али то је факат убиство. А за убиство се иде у затвор. Е, за ово убиство нико не иде у затвор ато што се иде Богу на истину...ееех то је тек кад се умре. Далеееко.

А Србија све мања и мања. Цврц.

Де си бре Бубо? То није никакава новост да у браку има више аботруса. Шта је тек било 70'их.
Подели на овим сајтовима

То говори на ком је нивоу свест жена у Србији. Прво, најлакши вид контрацепције је абортус! Ееееј! leteti bighugbighug bighugbighug

Управо, и што је најсмјешније за абортус се управо залажу ти "напредни",

не видећи да је схватање абортуса као контрацепције чисто камено доба.

Ако желе односе а неће децу, зар нису чули за кондом, спиралу или шта већ.

Страшно који смо ми примитивци.  0205_whistling

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Извините, али ја би то штројио (и мишко и женско). Животиње!

0205_whistling

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

То говори на ком је нивоу свест жена у Србији. 

На ништа мањем нивоу од мушкарца који то исто дете направи, па се после сагласи са тим да оно буде абортирано.

И лекари који то раде су прича за себе.

Подели на овим сајтовима

А са друге стране имамо жене које не могу да рађају, и жуде за бебом.Уопште једна велика несрећа,која

је некад била незамислива.

Е, то. Ја сам марта месеца, прошле године, била на ГАК Н. Фронт због лечења стерилитета. А спрат испод, жене абортирају. Нас тридесет муке мучимо и док шетамо кроз клинику, прођемо и кроз тај спрат а сузе нам капљу. Ми не можемо да затруднимо, а оне убијају. Неко не може други просто неће то што може.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

А са друге стране имамо жене које не могу да рађају, и жуде за бебом.Уопште једна велика несрећа,која

је некад била незамислива.

Е, то. Ја сам марта месеца, прошле године, била на ГАК Н. Фронт због лечења стерилитета. А спрат испод, жене абортирају. Нас тридесет муке мучимо и док шетамо кроз клинику, прођемо и кроз тај спрат а сузе нам капљу. Ми не можемо да затруднимо, а оне убијају. Неко не може други просто неће то што може.

E  сестрице драга, моја снаја из породице је прошла страшне муке да би родила, и на крају је

изгубила тројке у деветом месецу, и једва сама преживела сепсу. И то ми је исто причала. bendoff

Подели на овим сајтовима

Da stara tema, ali uvek iznova zastrasi i navede me na razmisljanje gde idemo i gde je ljubav o kojoj toliko govorimo !? Pitam se ko vaspitava takve "ljude" i kojim to vrednostima ih uce kroz zivot koji potom reprodukuju na svoje potomke ako se kojim slucajem odluce da ih donesu na svet !? Poznajemm "liberalne" roditelje koji pod glupim izgovorima "ja nisam imao, ja nisam mogao, pa i ja sam u njihovim godinama, ni ja nisam bio/bila bolja ... " vaspitavaju decu koja potom cine ovo nase drustvo. Na svakom koraku vidim problem koji vodi ka tom cilju: odsustvo vere i Bogospoznanja - jer vera je nesto zatupljujuce i nazadno, gradjansko "vaspitanje" je svakako savremenije i opste prihvacenije; zatim nevaspitavanje dece od stane roditelja - kako zenske tako i muske; drzava koja nema regulisane zakone - zasnovane na pravu ali i moralu; lekarima koji se zaklinju Hipokratovom zakletvom da ce postovati zivot od njegovog samog pocetka - gle paradoksa  0110_hahaha; skolama u kojima treba deci govoriti o posledicama takvog postupka itd, itd ...  

A na drugoj strani imamo ljude koji sve daju i dali bi i ono sto nemaju samo da osete tu radost i taj blagoslov  :(

Na FB grupi "reci ne abortusu"  trazeci jenu poucnu pricu naidjoh na jos jedan potresan clanak - mene je   0212_rolleyes, prosto ne mogu da verujem da takva "bica" postoje !   :(

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:267683-Rodila-Luku-za-sirotiste

0110_hahaha      stadaradim     crosseo     Bogorodicaaaaaa

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Смртна казна за ове који изврше абортус (мушко и женско) а после доктора на колац..

После да видим ко ће трчати абортус да изврши!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...