Jump to content

Abortusa dvaput više od porođaja u Srbiji

Препоручена порука

вуче, честитам вам од свег срца  :) :229229229: 0102_laugh

Придружујем се честиткама, нек је жив и здрав 0110_hahaha ! Чували га  greengrin , а нагодину дао Бог још 0110_hahaha  0110_hahaha .  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

strasno! Pitace ih Gospod sutra za te duse decije...

"Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин

Подели на овим сајтовима

Шта рећи жени којој је рођени муж кад му је саопштила да је по други пут у другом стању (старије дете им је имало 8 ммесеци) сав згрожен рекао:"Не долази у обзир! Котиш се ко крмача!"  Можете замислити њен ужас после таквих речи. Хвала Богу родила је то дете, али ни у лудилу више не планира трудноћу.

Подели на овим сајтовима

Шта рећи жени којој је рођени муж кад му је саопштила да је по други пут у другом стању (старије дете им је имало 8 ммесеци) сав згрожен рекао:"Не долази у обзир! Котиш се ко крмача!"  Можете замислити њен ужас после таквих речи. Хвала Богу родила је то дете, али ни у лудилу више не планира трудноћу.

Tipican balkanac i seljober! Ja bi mu na to rekla da izbegava "parenje" pa onda nece biti takvih problema. Svaka zena i svaki muskarac, pre nego sklope brak sa nekim, treba dobro da razmisle i procene sa kim to stupaju u brak. Da li je to zaista covek ili je u stvari zivotinja?

"Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин

Подели на овим сајтовима

ја се извињавам спамоваћу тему само једном поруком . јуче сам уз Божију помоћ у 18:45 постао тата здраве дјевојчице Милице....

чисто да покушам  разбити ово црнило у наслову теме, тужно је то, не могу разумјети оне који  се на такво што одлуче... ја сам своје чедо видио са њених 40 минута живота, отворила очи погледала ме и исплазила  језичак свом тати.. још мало да окопни и Сунце јако угрије па ћемо Владици Сави у Јасеновац да крсти татину царицу Милицу... а за оне које у својој утроби убијају СВЈЕСНО Божију љубав немам ријечи не знам како да их назовем или шта да им кажем ...  молитва молитва молитва

Cestitamoooo!!!Da bude ziva i zdrava i dobra hriscanka. :)

Подели на овим сајтовима

Свака част тата! Моје искрене честитке!

Подели на овим сајтовима

с једне стране, у питању је стање револтираности, а не стање промоције или позива на спровођење таквих идеја. нормалан човек игнорише такве изјаве, као кад неко изјави да ће да се убије или неког убије зато што се нешто десило а ствар је израза у говору ради наглашавања кризе тренутка а не неког морбидног дела наношења смртних повреда.

Ok za revoltiranost, ali na javnom forumu mora da postoji neki minimum odgovornosti i moderacije. Ako ja kazem mrtav ozbiljan, mozda i u afektu, da muslimane treba pobiti, a hodze nataci na kolac, zar za to ne ide opomena? Budi iskren.

Sto se tice argumentacije o abortusu... uh ne bi ni pocinjao tu raspravu sa tobom, previse si ekstreman u stavovima, a meni cela problematika nije preterano interesana da bi ulazio u raspravu bez kraja.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Шта рећи жени којој је рођени муж кад му је саопштила да је по други пут у другом стању (старије дете им је имало 8 ммесеци) сав згрожен рекао:"Не долази у обзир! Котиш се ко крмача!"  Можете замислити њен ужас после таквих речи. Хвала Богу родила је то дете, али ни у лудилу више не планира трудноћу.

Tipican balkanac i seljober! Ja bi mu na to rekla da izbegava "parenje" pa onda nece biti takvih problema. Svaka zena i svaki muskarac, pre nego sklope brak sa nekim, treba dobro da razmisle i procene sa kim to stupaju u brak. Da li je to zaista covek ili je u stvari zivotinja?

Само што је она јадна то схватила тек код друге трудноће и шта да ради? Могу само да замислим како јој је у таквом браку. Ту нема потребног заједништва, оно кад знаш да си једно са својим брачним другом. Таквих има много. Мислим да је најстрашније то сазнање да си у браку у ствари потпуно сам.

Подели на овим сајтовима

Само што је она јадна то схватила тек код друге трудноће и шта да ради? Могу само да замислим како јој је у таквом браку. Ту нема потребног заједништва, оно кад знаш да си једно са својим брачним другом. Таквих има много. Мислим да је најстрашније то сазнање да си у браку у ствари потпуно сам.

Слажем се, да је то проблем. Јесте проблем што се тиче деце, али је можда ипак боље некад развести се и тражити даље, него помирити се са том даљином и раздвојеношћу у самом браку. Ни та деца ту нису срећна, јер су од стране једног родитеља не жељена.

Подели на овим сајтовима

То је Хана тако тужна тема, а не зна човек шта би рекао и саветовао. Свако бије своју битку и свој крст носи. Мени само може бити жао што је некоме тешко, али ту се не може пуно са стране помоћи.

Подели на овим сајтовима

То је Хана тако тужна тема, а не зна човек шта би рекао и саветовао. Свако бије своју битку и свој крст носи. Мени само може бити жао што је некоме тешко, али ту се не може пуно са стране помоћи.

Знаш колико људи знам који се годинанама лече да би добили само једно дете?! Ево једна пријатељица је сада, после 8 година брака добила ћеркицу. Али кроз шта је све прошла! Удала се са 34, сада има преко 40. Прошле зиме јој је умрла беба у стомаку у 7 месецу!  Можеш ли то да замислиш?! И када чујем овако нешто, ја се узнемирим. Тај човек је трагићно не захвалан Господу који му је дао као на длану двоје деце и дао би му још само да он то жели да прихвати. Али на жалост, нису сви људи свесни какав је дар добити чедо од Бога. Каква је радост сваки нови живот који мајка донесе на свет. Верујем да је тој жени тешко, али нека се бори и нека буде упорна, јер такви су мушкарци обично јако слаби као личности и није их немогуће победити и преокренути. Наравно, нека се моли Господу да јој помогне у том тешком подухвату. Нека јој је Господ у помоћи.

Подели на овим сајтовима

То је Хана једино што и ја могу за њу да учиним, да се молим Господу да јој да снаге. Такође и ја имам куму која се бори да добије дете па тако знам кроз какве муке пролазе парови. Потпуно се слажем с тобом, заиста неки људи добију децу, а ми се питамо да ли су заслужили да их имају. Ко зна, можда су их зато и добили да им се пружи шанса да постану бољи људи.

Подели на овим сајтовима

ne znam sta da kazem na ovu temu sem da su to velike zivotne greske

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Шта рећи жени којој је рођени муж кад му је саопштила да је по други пут у другом стању (старије дете им је имало 8 ммесеци) сав згрожен рекао:"Не долази у обзир! Котиш се ко крмача!"  Можете замислити њен ужас после таквих речи. Хвала Богу родила је то дете, али ни у лудилу више не планира трудноћу.

да сам јој ја род имала би плавог мужа данима.

још би га после чикао да понови шта је рекао  pospan bendoff 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...