Душко Дугоушко Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Zabluda je misljenje da zakonska zabrana ne bi smanjila broj abortusa. Nije zabluda medjutim, da bi u izvesnom broju slucajeva to bilo opasnije kod trovaca\trovacica (ostatak bi bio vrsen ilegalno, kod lekara). Prava bi stvar bila da se podigne nivo svesti tako da niko ni ne oseca potrebu to da radi, odnosno da nema zelju to da radi, ako i oseca potrebu. Nazalost, verovatno nema nade ni za zakonsku zabranu ni za dizanje svesti... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Da je standard problem belaca bi bilo najvise. Svi znamo da sto je drzava bogatija i porodica skolovanija to je manje dece u proseku. Михајло је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 а ако се за овај сатанизам уведе казна од 30 година затвора...(за све стране) онда ће мало да се опамете... Koji je fasista ovaj Mihajlo. Da je standard problem belaca bi bilo najvise. Svi znamo da sto je drzava bogatija i porodica skolovanija to je manje dece u proseku. Ja ne znam. A voleo bih da cujem otkud ti to? Natasa. and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 у мом селу се није то практиковало...јер би после практиковали и колац... није било другачије време... него су људи били нормалнији... а ако се за овај сатанизам уведе казна од 30 година затвора...(за све стране) онда ће мало да се опамете... Риспект, али колац задржи у свом селу. Благо теби, брате, ако мислиш да овако може да се реши тај проблем; ти си срећан човек без пуно брига. Озбиљна је ово ствар, брате. Није зезање. А ја све контам да се зезаш, кад овако пишеш. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Pre nego sto neko dodje sa "duhovitim" komentarom da ako je abortus ubistvo, onda je mastrubacija genocid, naglasicu da spermatozoid nije fetus, on ima 23 velika hromozoma, sto je pola od 46 (dva para od po 23) koliko inace imaju ljudske celije. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Koji je fasista ovaj Mihajlo.Da, to je opste poznato. Medjutim, da li ti kao pravnik smatras, da kada bi hipoteticki abortus bio zabranjen, bi trebalo kazniti samo trovaca\lekara ili sve ucesnike? Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Da, to je opste poznato. Medjutim, da li ti kao pravnik smatras, da kada bi hipoteticki abortus bio zabranjen, bi trebalo kazniti samo trovaca\lekara ili sve ucesnike? Ja kao covek mislim da abortus ne bi trebalo da bude zabranjen. Ja kao buduci pranvik mislim da bi trebalo kazniti sve ucesnike ukoliko bi bilo zabranjeno. Душко Дугоушко је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Рећи ћу опет: по среди је маловерје народа. Политичари - грамзиве гњиде - за то не хају, визију нико нема, нити кога занима тако нешто. А лекари... лекари, чији је посао да лече... Па, куће многих гинеколога се по комшилуку зову абортане. И овај народ има петље да се назове хришћанским... А покајање? Или макар свест о греху? Михајло and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Narod i ne može kolektivno da bude hrišćanski narod, jer to i nije, samim tim ne može ni kolektivno da ima svest o grehu. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Рећи ћу опет: по среди је маловерје народа. Политичари - грамзиве гњиде - за то не хају, визију нико нема, нити кога занима тако нешто. А лекари... лекари, чији је посао да лече... Па, куће многих гинеколога се по комшилуку зову абортане. И овај народ има петље да се назове хришћанским... А покајање? Или макар свест о греху? Непокајане мајке и очеве који су вршили абортус не треба причешћивати. Ово је мој став и трудим се да га спроводим. То је ругање светињи живота, богохултсво и убиство. Лакше је отићи да се "жена очисти" него код зубара. Од чега само да се чисти? Од свог детета? Ако ми је који грех одвратан то је управо чедоморство. Душко Дугоушко, nedeljko, Manolis and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Ja kao covek mislim da abortus ne bi trebalo da bude zabranjen. Ja kao buduci pranvik mislim da bi trebalo kazniti sve ucesnike ukoliko bi bilo zabranjeno. Hvala na odgovoru. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Gledajući na nekom najnižem nivou apstrakcije, mogu da zaključim da je za porast nataliteta potrebna napaljena žena. Bez ovog nužnog i dovoljnog uslova, sva ostala naklapanja padaju u vodu. То је потребан услов, али не и довољан. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Ta se žena nije očistila nego se oprljala i opaklila. Nježna majčina utroba postala je grobnica svoje sopstvene djece. A ne zna ona koga je ubila. Možda je ubila vladara, možda oficira, možda naučnika, možda književnika... 20 godina je po svetim ocima da se ne smije pričestiti, a da posti svaki post i još da joj se doda ponedeljak. Da pali svijeće za tu djecu kao za umrle i da kad daje štogod sirotinji, da namijeni u mislima za dušu te dijece, i Bog će oprostiti, jer oprašta svaki grijeh, osim hulu na Svetoga Duha. Sta je to s tobom ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 imamo i mi sa tom pojavom problema.Međutim problem je u nama.Fali nama oslonca na Boga. ko opskrbu daje?Ljudi ili bog? "Ne ubijajte djecu iz straha od neimaštine, mi njih opskrbljujemo a i vas". Kada biste vi bili pravi vjernici vaš primjer bi bio poput ptica osvanjivali bi gladni a omrkavali bi siti. Nama fali vjere.Eto tu je problem. Ignjatije and pink panter је реаговао/ла на ово 2 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Pametno zbori otac Joil. Михајло and Manolis је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука