зеленизуб Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Eo ja cu da ti odgovorim posto mora da ti se nacrta (tebi dosta stvari mora da se crta). Ти ћеш да ми нацрташ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Ти ћеш да ми нацрташ? Mogu ja a moze i neko drugi, ko je dovoljno svestan da izjava, da nacionalnost i religija imaju neke posebne veze sa necijom genijalnoscu, nije tacna. Ne treba tu neka posebna pamet. Eisten nemacki jevrej, Tesla pravoslavni Srbin, Njutn Englez, Bolcman austrijanac, Hubble Amerikanac, Pitagora Grk.... Etd, nabrajaj genije pa vidi da su mesovitih nacija i religija. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Mogu ja a moze i neko drugi, ko je dovoljno svestan da izjava, da nacionalnost i religija imaju neke posebne veze sa necijom genijalnoscu, nije tacna. Чекај, 'оћеш да ми нацрташ ил' ћеш да ми халуџиш? Ко је тврдио то што ти негираш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Ко је тврдио то што ти негираш? Svasta, prvo pricaj u nekim "metaforama" i "alegorijama" pa posle kazi da nisi to tvrdio. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 evo ja tvrdim Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Svasta, prvo pricaj u nekim "metaforama" i "alegorijama" pa posle kazi da nisi to tvrdio. Значи, ем што ниси у стању да нацрташ него си још и решио да ми од једаред-дваред халуџиш ? Где је то тврђено? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Где је то тврђено? Ma nigde izvini moja greska. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 ko nije znao da je pored Supermena i Spajdermen iz, eto sasvim slucajno, nase zemlje Srbije, sad zna: http://www.blic.rs/V...ne-kosti-i-kozu ono za Supermena sam vec objasnjavao, videti Jadarit tj beli Kriptonit Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 ko nije znao da je pored Supermena i Spajdermen iz, eto sasvim slucajno, nase zemlje Srbije, sad zna: http://www.blic.rs/V...ne-kosti-i-kozu ono za Supermena sam vec objasnjavao, videti Jadarit tj beli Kriptonit Radi se to odavno, na mnogim drugim univerzitetima pre naseg mladog naucnik. Ali ja navijam naravno za istog hvala ti sto si podelio ovu vest sa nama. Postavio sam vise o tome na dokumnetarcu Playing God mislim da se zove: ) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Asterix & Obelix, Alan Ford takodje i Konan, Indijana Dzons- Osmanagic, Dilan Dog- M.Petrovic, Hobiti, Simpsoni i naravno Miki Maus 0102_laugh Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 mislim upotrebi samo logiku, ako se prvo na ovim prostorima obradjivao metal na planeti, mislim nema sta da se masta, takodje je nadjen i najstariji kalendar na planeti, sta vise treba? ptica dodo? http://www.imdb.com/title/tt1430626/ a nema frke jerbo firma Sony je na nasoj strani greengrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 http://www.glas-javnosti.rs/clanak/glas-javnosti-24-05-2008/evropa-je-nastala-u-vinci Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Pa to je ujedno i kraj Rima? Sta je problem? Sa padom zapadnog carstva pala je i Rimska civilizacija.Западни део ја пао 476. а не 286.! И то није био крај римске цивилизације, немам намеру да те убеђујем - изнео сам чињенице, а ти како хоћеш. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 05. јун 2012. последња измена у 17:20 Београд 16°C CIR LAT СВЕТ ПОЛИТИКА ДРУШТВО ТЕМА ДАНА ПОГЛЕДИ НАСЛОВНА 05.06. Спала слава на Радисава У нову градску скупштину Чачка изабран само један пољопривредник да брани боје 42.661 житеља села Радисав Рацковић производи врхунски козји сир (Фото Г. Оташевић) Чачак – Земља радника и сељака дата је на управљање грађанима, и за представнике бивших власника више нема места кад се бира власт. Тако и у новом сазиву градске скупштине у Чачку већину од укупно 75 одборника чине људи са академским звањем и каријером, професори универзитета, лекари, економисти и намештеници, док боје радника брани само Слободан Ненадић (35) из Чачка а пољопривредника једино Радисав Рацковић (29) из Љубића. Оба из одборничке групе Двери која је на изборима освојила чак 13 места у чачанском представничком дому. – Раније се уопште нисам бавио политиком. Људе из Двери упознао сам пре шест година и сада ми се чини да бих могао да учиним нешто, бар мало, за народно добро – каже Радисав Рацковић за „Политику”. Њему је пало у део да, као једини пољопривредник у градском парламенту, заступа интересе 58 села чачанског краја у којима, по попису из прошле године, живи 42.661 становник. Град Чачак, иначе, насељава 72.148 житеља. Двери су предизборним програмом одредиле да би у случају учешћа у власти, о чему у Чачку све странке још преговарају, у граду одмах био основан привредни савет и постављени менаџери за привреду и пољопривреду. Следило би, уколико се укаже прилика, обнављање и оживљавање прерађивачких и продајних задруга за пољопривреднике, уз обећану новчану подршку људима који живе од земље и паровима решеним да остану на селу. Радисав, заједно са мајком Сузаном и оцем Драгишом, на дедовини у Љубићу гаји 80 санских коза. Млеко прерађују у врхунски бели и жути сир и ови вредни људи обрађују 35 хектара земље. Али, већину зараде, таква су времена, морају да однесу у банку. – Пољопривредницима не бих препоручио да узимају кредите, јер у нашем послу не може да се заради и за банку и да нешто остане сељаку. Радисав и његова супруга Сунчица, школски професор, имају троипогодишњу Милицу. Његово сталешко друштво обрисано је са политичке сцене Чачка оног часа кад је и за избор локалних скупштина, уместо већинског, уведен пропорционални, партијски принцип. Од тада се у врховима страначких листа за одборнике нижу углавном заслужни чланови партије, па за сељаке нема места. Г. Оташевић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука