Бартендаз Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Jel primetio neko da je Zukorlic resio izbore.Kao i Dragisic ako se secate lika sa nemoguce Misije i Da Mozda Ne,kada mu je odgovor na sve bio Boris Tadic,lopov,kriminalac,boricu se protiv kriminala i iskoreniti ga.U toj emisiji na pitanje koga bi podrzao u drugom kurugu Glisica ili Muftiju on namerno kaze Muftiju.A na kraju podrzi Tadica. Eto Muftija i Dragisic resili izbore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ne znam sta je to toliko tragicno sto je Tadic izgubio, pa nece valjda da vlada kao dinastija Ming. On bi da bude doživotni kao drug Tito.Ali trt miloka feeble and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Којег избора? Где си ти видео избор? "Избор за бољи живот" - легендарно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ja samo zelim da izjavim, bas me briga za ban, ovaj Mihajlo je jedan UMNOBOLANI BOLESNIK sa kojim nesto nije u redu. Jebote smorio je vise sa ratovima, plase me ovakvi degenerici. Znao sam tako mi Boga da čojstva još ima i to puno puno među mojim komšijama iz Srbije.Svaka ti čast. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Тома једино може да изврши војни удар..и распусти скупштину Миле, распуштена је наша Скупштина одавно. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ај не заносите се. Биће Тома, што се тиче односа са Запдом, добар као балерина. Видећете. Какви црни ратови, какви војни удари. Ignjatije, Grizzly Adams, Пг and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ратно стање је стање опасности у којем је оружаним деловањем споља угроженасувереност, независност и територијална целовитост земље, односно мир урегиону, које захтева мобилизацију снага и средства за одбрану. Проглашава га Народна скупштина на основу заједничког предлога председника Републике иВладе. Кад престану услови због којих је проглашено ратно стање, председникРепублике и председник Владе подносе Народној скупштини предлог за доношењеодлуке о укидању ратног стања. Народна скупштина може прописати мере којимасе одступа од уставом зајенчених људских и мањинских права. Кад Народнаскупштина није у могућности да се састане, одлуку о проглашењу ратног стањадоносе заједно председник Републике, председник Народне скупштине ипредседник Владе. Ова три органа у истој ситуацији могу прописати и мереодступања од људских и мањинских права зајемчених Уставом. Све мерепрописане у периоду ратног стања потврђује Народна скупштина чим буде умогућности да се састане.Устав је поставио ограничења о одступању од људских и мањинских права:одступања од Уставом зајемчених људских и мањинских права дозвољена су самоу обиму у којем је то неопходно; мере одступања не смеју да доведу разликовањана основу расе, пола, језика, вероисповести, националне припадности илидруштвеног порекла; мере одступања престају да важе престанком ванредног илиратног стања; мере одступања ни у ком случају нису дозвољене у погледу правазајемчених у изричито наведеним члановима Устава (апсолутно заштићена права). Ко може сада да каже да нисмо у рату...а да није лажов? bgpj је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 ја сам веома озбиљан...проблем је што ти ниси.. само сам се зезнуо за ратно стање...то скупштина проглашава... Тома једино може да изврши војни удар..и распусти скупштину Ako nedaj bože proglasi ratno stanje valja ti sinko u izbjeglištvo.. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ала се деле дијагнозе само тако... А од кога су није ни чудо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Znao sam tako mi Boga da čojstva još ima i to puno puno među mojim komšijama iz Srbije.Svaka ti čast. Brale stvarno podrzavam Srbiju i Srbe u svakom pogledu u vasim medjuunutrasnjim sukobima. Iskreno bih voleo da se odvoje na neki legalan nacin. Pa ti to shvati kako hoces. Ne bih nikad podrzao neko nasilno cepanje ali eto to bih vise voleo. Ali brate, ovo je umnobolstvo. On koji je van SRBIJE oce da MI PROGLASVAMO RATOVE? Pa bolesnik onaj klasicni bez dva grama mozga. Pa jel mu malo ratova?Jos tu glumi tumaca ustava ne zna se odakle je supalj. PA jel normalan on? Da bar iammo neke sanse pa i ajde da ga razume POKLALI BI NAS KAO ZECEVE. U nato bombardovanju su nas za par meseci TOTALNO unistili geostrateski i vojno. Pojeli bi nas. Ali bitno je da se njegovi bolesni snovi ostvaruju. Bolesnik jedan neopevani. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ајд, престаните више са тим бесмислицама о рату, важи? Или да бришем такве поруке...бирајте.Михајло...мало успори са тим причама, молим те. Јанко, nedeljko, RYLAH and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 ја сам веома озбиљан...проблем је што ти ниси.. само сам се зезнуо за ратно стање...то скупштина проглашава... Тома једино може да изврши војни удар..и распусти скупштину Ма свакако. А кад изгубимо живот, онда ћемо да рестартујемо игрицу али ћемо да укључимо мод за варање, је л` да? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ako nedaj bože proglasi ratno stanje valja ti sinko u izbjeglištvo.. Па он живи у РС, не може Тома тамо да прогласи ратно стање, може само да дође као добровољац у Србију. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ала се деле дијагнозе само тако... А од кога су није ни чудо. Svako ko se zalaze za proglasavanje bilo kog ratnog stanja je bolesnik. A svako ko to ne osudjuje je isti toliki bolesnik. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука