Ignjatije Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Samo da se istorija ne ponovi posle ove parole. feeble је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=CtSP2GHxUzg Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Сачекај да се формира влада па онда претпостави образложење предлога. Није то баш тако једноставно. Последњи пут је то било 2008. године и разлог је био тај што у самој влади није постојало јединство. Јединство владе се огледа у томе да је сачине парламентарне странке које имају већину у парламенту како би могле да изгласају предлоге закона и промена које влада предлаже. Дакле, председник може (а не мора) да послуша владу и да, под условом да влада предложи распуштање то и уради. Из овога је јасно да је председник само судија који чита пресуду пороте, ништа више. То може и писар да прочита. Уколико се формира влада у којој неће бити несугласица у толикој мери да се поставе услови преко којих једни неће моћи да пређу, нема ништа од распуштања скупштине. Знајући колико сви они воле власт, тешко да ће Николић имати прилику да распусти било кога а не парламент. И то је прилично добро. Мислиш... ајде да се кладимо.. нервоза је чудо... а Николић може да уведе ратно стање...због окпације...(моја грешка...нема ништа од тога.. скупштина проглашава ратно стање) а тада војска преузима власт и врховни (ја би то урадио..пих...) Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Zašto imam osječaj da niste oduševljeni rezultatom izbora? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ne znam sta je to toliko tragicno sto je Tadic izgubio, pa nece valjda da vlada kao dinastija Ming. Ignjatije, feeble, Михајло and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Мислиш... ајде да се кладимо.. нервоза је чудо... а Николић може да уведе ратно стање...због окпације... а тада војска преузима власт и врховни (ја би то урадио..пих...) Извини, мислио сам да си озбиљнији. Mea culpa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Zašto imam osječaj da niste oduševljeni rezultatom izbora? Па понуда је била доста лоша Crveni Baron and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Daleko bilo da je tragicno. DS je vladao lose i zasluzio poraz. Tragicno je da umesto njega dosao kriminalac, lazov, ratni zlocinac, covek sa osnovnom skolom a ne znaqmo ni kako je to zavrsio.Srbija se ako nista sada moze pohvaliti da ima fasistu za predsednika. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Zašto imam osječaj da niste oduševljeni rezultatom izbora? Ja sam bas odusevljen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=CtSP2GHxUzg Joj Boze koja...ajd da ne kazem sta .krava. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Zašto imam osječaj da niste oduševljeni rezultatom izbora? Којег избора? Где си ти видео избор? nedeljko and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Мислиш... ајде да се кладимо.. нервоза је чудо... а Николић може да уведе ратно стање...због окпације... а тада војска преузима власт и врховни (ја би то урадио..пих...) Ne samo da si manjina sa ovakvim stavom.Mislim da si jedini na planeti koji djeliš sa sobom ovo mišljenje.Volio bih te za komšiju prvog.Da se svako jutro i veče susrečemo.Da te ponudim baklavom za bajram ko svog komšiju. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ja sam bas odusevljen. EEEE, čestitam ti na izboru novog predsjednika Srbije. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Zašto imam osječaj da niste oduševljeni rezultatom izbora? Pa Toma nije bas nobles, vise je ruralac ... a ljudi vole da budu europljani danas, mada dobrom delu nije jasno bas sta je to evropa ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Извини, мислио сам да си озбиљнији. Mea culpa. ја сам веома озбиљан...проблем је што ти ниси.. само сам се зезнуо за ратно стање...то скупштина проглашава... Тома једино може да изврши војни удар..и распусти скупштину Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука