Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ено каже Тома да ће бити другар са Додиком и председницима БиХ и Хрватске. Значи све ће бидне ок Да ли је могуће??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Žuta aždaja je konačno pobedjena ! ! ! Ма није нажалост, само је реп одсечен јер БТ није био нешто битан у њиховом организму. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Да ли је могуће??? Враћај пушку у подрум Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Враћај пушку у подрум Пих... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Da. Baš bi izgleda išli daleko da bi Tadiću bilo krivo. Da ako odluče jednom da se oni menjaju a ne da postave nekoga da menja stvari i da ih usrećuje i da divljaju kada ovi to ne rade kako bi hteli, pa da možemo nekuda. Ovako, kako znamo i ja i ti - ništa na vidiku. Ма да, ово је и добро - да што пре униште све, па ће људи морати да се мењају хтели не хтели. Мени су навалиле емоције јер сам тог мајмуна својевремено гледао како позива на клање и убијање, колико је само људи изгинуло због њега и осталих кретена... А сад уместо да робија, он постаде "прецедник"... Мрш бре у... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 EU i EK čestitali Nikoliću pobedu tri sata pre zatvaranja birališta: Gaf EU, čestitka Nikoliću 3h ranije Izvor: B92 Brisel -- Predsednik Evropskog saveta Herman Van Rompej i predsednik Evropske Komisije Hose Manuel Baroso čestitali su lideru SNS Tomislavu Nikoliću na pobedi. Lideri evrope su uputili čestitke Nikoliću na pobedi satima pre zatvaranja birališta. Europska unija zabunom je izdala saopšenje tri sata prerano, u kojem je objavila da je na predsedničkim izborima u Srbiji pobedio Tomislav Nikolić. "Hteli bismo čestitati gospodinu Nikoliću na izboru za predsednika Srbije. Takođe bismo želeli čestitati srpskom narodu na izborima 6. i 20. maja koji su bili mirni. Predsedniku Nikoliću želimo uspeh u suočavanju s izazovima i ispunjavanju ogromnih očekivanja srpskog naroda o rastu i blagostanju. Evropska perspektiva Srbije vrlo je konkretna te se stoga nadamo da se možemo osloniti na ličnu posvećenost predsednika Nikolića u postizanju tog cilja", piše u saopštenju. Saopštenje je povučeno nakon samo nekoliko trenutaka, a ispravka je stigla nakon pola sata. B92 greengrin https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 И глуп ко... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ма није нажалост, само је реп одсечен јер БТ није био нешто битан у њиховом организму. Možda joj zaraste " rana smrtna " ko zna.Pačić i Evrić će biti presudni u formiranju vlade. Žuta aždaja će i dalje da nas prli svojim zadahom. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Žuta aždaja je konačno pobedjena ! ! ! Бојим се да је од те "аждаје" само одсечено оно што ваља. Sherlock H. and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Бојим се да је од те "аждаје" само одсечено оно што ваља. На пример? nedeljko and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ма да, ово је и добро - да што пре униште све, па ће људи морати да се мењају хтели не хтели. Мени су навалиле емоције јер сам тог мајмуна својевремено гледао како позива на клање и убијање, колико је само људи изгинуло због њега и осталих кретена... А сад уместо да робија, он постаде "прецедник"... Мрш бре у... Stvarno nemam šta da kažem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ех сад ја могу мало да одмарам живце гледајући вас како кукате...само да напоменем Ивица се двоуми с ким ће правити владу ! bgpj and Михајло је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Pa ako Toma postane predsednik, Boris postaje premijer..)) A koliko znam, u Srbiji premijer vodi politiku, nego je Cvetković bio kerić Borisa pa se to nije mnogo videlo. Predsednik vlade, Boris Tadić. :lol: Када буду из Беча кројили владу... БоТа је рекао да нећебити премијер... 21:53 – Тадић: Честитам Николићу чисту победу. Нећу бити нови премијер, а о влади сутра. Апелујем да се настави ка ЕУ. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ljudi što se toliko plašite Tome ? Nije on Šešelj. Ne kažem da će biti cvećka ali se i ne plašim. Tadić nas je unazadio samo tako i za njega nisam mogao da glasam ni da su mi platili, savest mi nije dozvolila da dam glas čoveku koji nam je uništio i vojsku i državu.Ovaj Toma to nije radeo.Videćemo šta ume i kako će biti. Михајло, feeble and nirvanashop је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука