feeble Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Pa ako Toma postane predsednik, Boris postaje premijer..)) A koliko znam, u Srbiji premijer vodi politiku, nego je Cvetković bio kerić Borisa pa se to nije mnogo videlo. Predsednik vlade, Boris Tadić. :lol: Нема он капацитета за то, објаснила и Весна Пешић нешто око тога у скорашњем чланку. Баба, Natasa. and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Cek, jel' Toma Diploma stvarno pobedio? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Cek, jel' Toma Diploma stvarno pobedio? Aприлилилилили!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Да цитирам једну форумашицу : " Невероватно, али осећам се као да је уведено ванредно стање". Шокирана сам. Sophrosyne and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 A tu je i prva dama... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Oglo, Дуња, Manolis and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Николић, Коштуница, Карић, Илић. Благо нама значи. s.o.s. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Cek, jel' Toma Diploma stvarno pobedio? Па ни ја не могу да верујем, али ето... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ипслатио се стиропор Марио Токовић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Да цитирам једну форумашицу : " Невероватно, али осећам се као да је уведено ванредно стање". Шокирана сам. Тотално нереално осећање, који су аргументи за то? Једино може бити та кохабитација незгодна, мислим влада и председник који се не слажу.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Прве речи Томе: Даме и господо, постоји Божија правда... Тома значи има веру ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Cek, jel' Toma Diploma stvarno pobedio? јесте Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Cek, jel' Toma Diploma stvarno pobedio? Опростили смо му што је крадуцкао и лажирао испите. А и као да је морао да има диплому, је ли то по закону било обавезно? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Јаоооооооооооооооооо 90-те!!! Јаооооооооооооооооооо пушке у рукееееееееее јаоооооооооооооооооооо прошлост!!!! bgcz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Николић, Коштуница, Карић, Илић. Благо нама значи. s.o.s. СПС је рекао да договор о влади са демократама остаје. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука