Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 После овога, СРС више не постоји... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Glasači DS su ozbiljni i pismeni ljudi, onakva kampanja je stvarno... Da ne kažem da su donekle i zaslužili onim primitivizmom sa sve Tadićem koji je rekao da se rizikuje rat biranjem Diplomića. Bez reči sam, zaista. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Предлажем да се промени изборни закон - да народ гласа на крају председничког мандата: 1. Да остане председник 2. Да иде у пензију 3. Да иде на робију 4. Да се обеси Аурор and nana је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 ЕУ честитала Николићу три сата пре краја гласања Брисел – Председник Европског савета Херман Ван Ромпеј и председник Европске Комисије Хосе Мануел Баросо честитали су лидеру СНС Томиславу Николићу на победи. Лидери европе су упутили честитке Николићу на победи сатима пре затварања биралишта. Еуропска унија забуном је издала саопшење три сата прерано, у којем је објавила да је на председничким изборима у Србији победио Томислав Николић. “Хтели бисмо честитати господину Николићу на избору за председника Србије. Такође бисмо желели честитати српском народу на изборима 6. и 20. маја који су били мирни. Председнику Николићу желимо успех у суочавању с изазовима и испуњавању огромних очекивања српског народа о расту и благостању. Европска перспектива Србије врло је конкретна те се стога надамо да се можемо ослонити на личну посвећеност председника Николића у постизању тог циља”, пише у саопштењу. Саопштење је повучено након само неколико тренутака, а исправка је стигла након пола сата. 0409_feel Небојша Јовановић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Сад Аурор да испуни постизборно обећање Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Stani zar ne bese da zutaci kradu izbore? Eto jos da socijalisti predju na stranu coveka koji falsifikuje scoju diplomu pa da nam emigracija ojaca sa novim clanovima. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Sledeće 4 godine: Avanture Grobarslava Diplomića i feldmaršala Duckface-a Ali iznenađen sam, stvarno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Убиле их оне рекламе... feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Видим ја да си ти Жељко чит'о наке србуље. https://www.pouke.org...689#entry636689 Тачно тако Србуље имам ђед ми их оставио Танасије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Čestitam! Evo i pravih predsjedničkih fanfara! Živjeli! To su stvarno predsjedničke fanfare, sviraju se kod nas uvijek pri svečanom dolasku ili ulasku predsjednika ČR na neko mjesto ili u neku prostoriju. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Победио је нажалост! Честитам свима који су гласали за овог човека! Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Прве речи Томе: Даме и господо, постоји Божија правда... Ignjatije and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Непријатно ми гледати Вучића како хоће да искочи из своје коже од пусте среће, куку. Него мислио сам да су жути гласачи много дисциплинованији, страх од рата, ово оно. Ни мени није јасно. Ја сам мислио биће 60-40. Чујем да су се Мађари слабо одазвали нпр. у неким местима у Војводини. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Прве речи Томе: Даме и господо, постоји Божија правда... И у том тренутку га удари гром... nana, ВИЛМА and Ел Нињо је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука