Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Предлажем да се промени изборни закон - да народ гласа на крају председничког мандата:

1. Да остане председник

2. Да иде у пензију

3. Да иде на робију

4. Да се обеси

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

ЕУ честитала Николићу три сата пре краја гласања

Брисел – Председник Европског савета Херман Ван Ромпеј и председник Европске Комисије Хосе Мануел Баросо честитали су лидеру СНС Томиславу Николићу на победи.

Лидери европе су упутили честитке Николићу на победи сатима пре затварања биралишта.

Еуропска унија забуном је издала саопшење три сата прерано, у којем је објавила да је на председничким изборима у Србији победио Томислав Николић.

“Хтели бисмо честитати господину Николићу на избору за председника Србије. Такође бисмо желели честитати српском народу на изборима 6. и 20. маја који су били мирни. Председнику Николићу желимо успех у суочавању с изазовима и испуњавању огромних очекивања српског народа о расту и благостању. Европска перспектива Србије врло је конкретна те се стога надамо да се можемо ослонити на личну посвећеност председника Николића у постизању тог циља”, пише у саопштењу.

Саопштење је повучено након само неколико тренутака, а исправка је стигла након пола сата.

0409_feel

Подели на овим сајтовима

Čestitam! Evo i pravih predsjedničkih fanfara! Živjeli!

To su stvarno predsjedničke fanfare, sviraju se kod nas uvijek pri svečanom

dolasku ili ulasku predsjednika ČR na neko mjesto ili u neku prostoriju. :D

Подели на овим сајтовима

Победио је нажалост! Честитам свима који су гласали за овог човека!

Подели на овим сајтовима

Непријатно ми гледати Вучића како хоће да искочи из своје коже од пусте среће, куку.

Него мислио сам да су жути гласачи много дисциплинованији, страх од рата, ово оно. Ни мени није јасно. Ја сам мислио биће 60-40. Чујем да су се Мађари слабо одазвали нпр. у неким местима у Војводини.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...