Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Тома Диплома од опозиције ће опет изгубити изборе.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

044001-Tanjug-1.jpg

Patrijarh Irinej: "Od tvog glasa zavisi sudbina svih nas" "Ako ko izbegava da izađe na izbore i da svoj glas, nema prava da kasnije bilo šta kritikuje ili bilo kome zamera na eventualno pogrešnom izboru" - istakao je patrijarh Irinej

Opširnije na...

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/221116/Patrijarh%3A+Od+tvog+glasa+zavisi+sudbina+svih+nas.html

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Misliš da Bog podržava Tadulu ?

NE DAJ BOŽE !

Sigurno ne podrzava tomu diplomu. :)

Ne znam koga Bog podrzava ali sam poprilichno siguran da ako podrzava nekog to nije neko ko je do juce hteo da ratuje i da kolje druge ljude zardjalim kasikama.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Podrzavao ga, ne podrzavao, po svemu sudeci, gledaces Tadica na mestu predsednika u narednih 5 godina. :)

Mozda to nije ako divan prizor al je od onog koji sledi ako ne bude taj.... ko duga posle kise :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Толико ће, отприлике, и изаћи гласача на ове " изборе "......

Бојкот !

Знаш ли шта су демократе када су бојкотовали изборе крајем деведесетих написале ( нацртале ) на свом плакату којим су позивали на бојкот - и продужили владавину С. Милошевића за још коју годину ( бојкотовали су прве изборе НАКОН победе на изборима 96 / 97 ) ?

Ко изађе - магарац .

Цела Србија је била облепљена њиховим плакатима. И оста Слоба до 2000 -те...........

Mislim da ako vas nekoliko ne izađe na izbore, da će to biti svetska kataklizma, najveća u 21. veku. ;)

Bilo bi pošteno prihvatiti volju većine građana, koja će i ovaj put biti jasna.

Подели на овим сајтовима

Mislim da ako vas nekoliko ne izađe na izbore, da će to biti svetska kataklizma, najveća u 21. veku. Ali MOLIM VAS, izađite! POMISLITE NA DECU!

јеси ти био?

Подели на овим сајтовима

Misliš da Bog podržava Tadulu ?

Искрено се надам да се и ти зезаш...

И стварно ми није јасно како би ико уопште могао озбиљно да замисли да Бог подржава било којег кандидата...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...