Grizzly Adams Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Ех, па немој тако... Није Тадић најгори. 50% народа је гласало за тоталне идиоте, тако да Борис у најгорем случају може да буде негде у средини. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Не знам шта да кажем и како више да дишем у овој земљи без маске. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Тадић нема мало јачи социјализам и мало лошију политику...шта је вама? Тадић је све оно најгоре што се мутирало у нама,све оно канцерогено и уранијумско заједно са својим пајташима СПС-овцима. Борисе Тадићу, поздрављају те они који ће умрети за тебе!!! Томислав Николић,нус-појава и пројава лицемерја. Једина нам је нада да изађемо на улице и дамо свој протест против овог невиђеног криминала. Ako je Tadic sve najgore onda su dveri, tomislav i radikali na celu pakla kao kolegijalni organ. Да ли знате да је Мркоњић наредио новинарима да демантују да је преварио ону певаљку Бекуту...еј,да демантују да је преварио љубавницу...отац и муж? и то ће нам сутра јести из истог тањира са Тадићем...мајко мила...и све ове године. Znash li ti koliko mi se to svidja? Ni malo. A znash li koliko mi se svidja da dobije izbore politicki sin vojislava seselja koji mase pistoljem? Jos manje. Al znam da ce njegov verni fanklub da izlazi na glasanje. Kao i tomin verni fanklub. Pa sto da ne izadjem i ja i dam podrsku onima koji ako nista drugo makar ce da sprece psihopate da dodju na vlast? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Психопата ти је драги мој већ на власти...схвати то. nirvanashop and Isak Njutn је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Психопата ти је драги мој већ на власти...схвати то. Sad je tadic i psihopata? A voleo bih da cujem ko po tebi nije psihopata? Posto tadica ne vadite iz ustiju sa najgorim mogucim epitetima, sta je sa ostalima? Jel ima josh neki psihopata ovde ili je tadic najveci? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Надам се да ћемо изродити синове нормалне и здраве,који ће једнога дана водити ову земљу на најбољи могући начин. Да,г.Тадић је за мене психопата.Сваки ирисолог то може да препозна у његовим очима.Једна фарса од човека. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Не знам који то МИ,пошто се први пут јављам на ову тему а још мање говорим о њему,сем кад морам и понекад.Ок? Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Надам се да ћемо изродити синове нормалне и здраве,који ће једнога дана водити ову земљу на најбољи могући начин. Да,г.Тадић је за мене психопата.Сваки ирисолог то може да препозна у његовим очима.Једна фарса од човека. A ti si psiholog? Dakle, jel su ostali normalni? Ne izbegavaj odgovor. Konkretno jel kontrakandidat tomislav nikolic normalan? Sta se vidi u njegovim ocima? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Konkretno jel kontrakandidat tomislav nikolic normalan? Sta se vidi u njegovim ocima? Па ништа, шта ће да се види... Очи су огледало душе... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Не знам који то МИ,пошто се први пут јављам на ову тему а још мање говорим о њему,сем кад морам и понекад.Ок? Svi vi, koji se javlajte i komentarisete kako Tadicu 'fali nesto a niko ne komentarise Nikolica. Ni rec. Ko da njemu ne fali nista. Svi vi koji u tadicu vidite sve najgore, najlicimernije itd i nigde ne spominjete apsolutno insta o Nikolicu. Nit da je los, nit da je dobar. Svi vi koji pravite postere o tadicu i sirite tu propagandu, onako slobodno bez da ste ikad rec losu o nikolicu rekli. Eto, VI. Navodno kriticari politicara koji izgleda imate da kritikujete samo jednu stranu iako ste kriticari "politicara" Zasto se niko od vas ne oglasi ZA KOGA GLASA, kome daje SVOJE POVERENJE i ko po njemu NIJE PSIHOPATA ako tadic po njegovom misljenju jeste psihopata. Zasto cutite? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 A ti si psiholog? Dakle, jel su ostali normalni? Ne izbegavaj odgovor. Konkretno jel kontrakandidat tomislav nikolic normalan? Sta se vidi u njegovim ocima? Правилно је да кажеш овако, Не слажем се са тобом Валентина. Цела наша политичка сцена је један велики циркус. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Па ништа, шта ће да се види... Очи су огледало душе... I inteligencije u tom sluchaju :P oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Наравно да нећу изаћи на ове срамотне изборе. И драги мој,ти си тај који подвлачи линију,не ја Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Правилно је да кажеш овако, Не слажем се са тобом Валентина. Цела наша политичка сцена је један велики циркус. Ja se ne slazme sa tobom i to sam odmah rekao. Ok, nasa cena je politicki cirkus. Kad ja tadic zasluzio da ga nazivas epitetom, koji epitetet imas za ostale? Cisto me zanima. Da te cujem. Zasto bas tadicu taj poseban epitetet a o ostalima nista. Mozda kao Zeljko Bilbija ne smes da kazes da si radikalka pa da se malo priupitas dok Tadica nazivas psihopatom a podrzavas coveka koji maje pistoljem po televiziji? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Никада нисам имала никаква посла са радикалима.Не тумачи ме по свом нахођењу ни ја тебе не тумачим. Ако ти је будалаштина ово што сам рекла,насмеј се и прођи Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука