nedeljko Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Тома Диплома од опозиције ће опет изгубити изборе. Небојша Јовановић and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Тома Диплома од опозиције ће опет изгубити изборе. Ima Boga. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ima Boga. Misliš da Bog podržava Tadulu ? NE DAJ BOŽE ! I 200000 novih radnih mesta. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Patrijarh Irinej: "Od tvog glasa zavisi sudbina svih nas" "Ako ko izbegava da izađe na izbore i da svoj glas, nema prava da kasnije bilo šta kritikuje ili bilo kome zamera na eventualno pogrešnom izboru" - istakao je patrijarh Irinej Opširnije na... http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/221116/Patrijarh%3A+Od+tvog+glasa+zavisi+sudbina+svih+nas.html Млађони and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Misliš da Bog podržava Tadulu ? NE DAJ BOŽE ! Sigurno ne podrzava tomu diplomu. Ne znam koga Bog podrzava ali sam poprilichno siguran da ako podrzava nekog to nije neko ko je do juce hteo da ratuje i da kolje druge ljude zardjalim kasikama. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Misliš da Bog podržava Tadulu ? NE DAJ BOŽE ! Podrzavao ga, ne podrzavao, po svemu sudeci, gledaces Tadica na mestu predsednika u narednih 5 godina. nishizawa and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Podrzavao ga, ne podrzavao, po svemu sudeci, gledaces Tadica na mestu predsednika u narednih 5 godina. Mozda to nije ako divan prizor al je od onog koji sledi ako ne bude taj.... ko duga posle kise Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 ја сам гласао јутрос у 10ч Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Толико ће, отприлике, и изаћи гласача на ове " изборе "...... Бојкот ! Знаш ли шта су демократе када су бојкотовали изборе крајем деведесетих написале ( нацртале ) на свом плакату којим су позивали на бојкот - и продужили владавину С. Милошевића за још коју годину ( бојкотовали су прве изборе НАКОН победе на изборима 96 / 97 ) ? Ко изађе - магарац . Цела Србија је била облепљена њиховим плакатима. И оста Слоба до 2000 -те........... Mislim da ako vas nekoliko ne izađe na izbore, da će to biti svetska kataklizma, najveća u 21. veku. Bilo bi pošteno prihvatiti volju većine građana, koja će i ovaj put biti jasna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Аурор, Sherlock H., Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Posle ce naprednjaci da pricaju da zuti prezvljavaju listice Ovo je vec nesto konkretno oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Mislim da ako vas nekoliko ne izađe na izbore, da će to biti svetska kataklizma, najveća u 21. veku. Ali MOLIM VAS, izađite! POMISLITE NA DECU! јеси ти био? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Misliš da Bog podržava Tadulu ? Искрено се надам да се и ти зезаш... И стварно ми није јасно како би ико уопште могао озбиљно да замисли да Бог подржава било којег кандидата... Sherlock H. and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 код мене је био овакав листић али жут Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука