Justin Waters Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ниси у току, "руска медецина" је тренутно најбоља ! Читај мало , информиши се, руска економија је на узлазној путањи , док је западна на силазној. Руска економија зависи само од гаса и нафте. То је оно што их је уздигло. Кад дође и томе крај једном, а Европа нарочито која је највећи купац, настоји да се одвоји од руске зависности гасом, биће њима еконимија која расте, нарочито јер се ради о необновљивим ресурсима. А запад пада, мало сутра, мало прекосутра. Они ће имати потреса, али да ће пасти дефинитивно, а Русија постати велесила, прије ћемо дочекати ванземаљце да упознамо. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Прави родољуб верује у Србију и њену снагу, а не да смо неспособни па да нам треба "мама" Русија, Америка или Кина. То је овде главни проблем, комплекс ниже вредности. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Прави родољуб верује у Србију и њену снагу, а не да смо неспособни па да нам треба "мама" Русија, Америка или Кина. То је овде главни проблем, комплекс ниже вредности. Da. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Дође турски цар - убијај, руши, кољи Дође немачки цар - убијај, руши, кољи Дође амерички цар - убијај, руши, кољи Дође руски цар - убијај, руши, кољи Лако се види заједничка црта... Nikada se ovde neće prepoznati ruski imperijalizam i rusko zlo i nasilje tj. ista zajednička crta svima. P.S. Rusi su, zanimljivo, donosili demokratiju i oslobađali Avganistan pre 40ak godina tj. pre nego što je to bilo kul! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Samo je šest zemalja priznalo nezavisnost Abhazije i Južne Osetije. To su Rusija, Nikaragva, Venecuela, Nurua, Tuvalu i Vanuatu (priznala samo Abhaziju). B. Čpajak objavljeno: 31.05.2012. Vrh ekipa, nema šta... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Nikada se ovde neće prepoznati ruski imperijalizam i rusko zlo i nasilje tj. ista zajednička crta svima. Руска војска не убија, они шире Православље... Штета што нисмо имали прилике у историји да будемо под њиховом окупацијом, мрзели би их више него Немце и Турке заједно. Justin Waters and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Руска војска не убија, они шире Православље... Штета што нисмо имали прилике у историји да будемо под њиховом окупацијом, мрзели би их више него Немце и Турке заједно. Јел теби добро - човече ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Одлично, а како си ти? Juan Valdez and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Руска војска не убија, они шире Православље... Штета што нисмо имали прилике у историји да будемо под њиховом окупацијом, мрзели би их више него Немце и Турке заједно. Ф. М. Достојевски о Словенима (Србима) ЈЕДНА ПОСЕБНА РЕЧЦА О СЛОВЕНИМА, КОЈУ САМ ДАВНО ХТЕО РЕЋИ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Одлично, а како си ти? Ма знам ја да се ти одлично осећаш док шириш мржњу и жалиш што та мржња није свеобухватна - што би Руси били поштеђени. Ти, мрзи за себе, а народ непоистовећуј са собом - јер нема сличности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Прави родољуб верује у Србију и њену снагу, а не да смо неспособни па да нам треба "мама" Русија, Америка или Кина. То је овде главни проблем, комплекс ниже вредности. Тачно прави родољуб верује у свој народ. Не верује ни Кини ни Русији ни Америци (нарочито) . Али прави родољуб није дебил па да заборави ко га је бомбардовао осиромашеним уранијумом. То није комплекс ниже вредности то се зове памћење, неки очигледно имају амнезију. Иначе Звонко ово је све лепо речено али атресирано на погрешну адресу ја нисам русофил. Нити сам убеђен да је Русија спасилац Србије у данашње време, просто говорим да је боље да се држимо Русије него запада, јер Руси тренутно нису у стању да завладају Србијом и Балканом а и не смеју од Амера, али можемо од њих извући доста користи у економском и политичком смислу. Такође за Русе нас везује вера и словенски језик, као и чести заједнички интереси. Приде да не бејаше Руса у 20 веку , Срба дефинитивно не би било, а и још по којег мањег народа. Ако бисмо били живи данас би писали на немачком језику и живели у трећем рајху. Америма то ни најмање не би сметало. Такође разлика између политике кроз векове коју је водио запад према нама и Руске политике је као небо и земља. Знам ви сте јако мало или нимало политични па вас се то и не тиче. Ни мене се не тиче што ви немате појма. Али ове западњачке приче о злим Русима оставите за холивудске филмове. nedeljko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ф. М. Достојевски о Словенима (Србима) ЈЕДНА ПОСЕБНА РЕЧЦА О СЛОВЕНИМА, КОЈУ САМ ДАВНО ХТЕО РЕЋИ Па видиш да се преварио Фјодор... Срби толико воле Русију да су бранили руске интересе и када их се сама Русија била одрекла, па су због тога страдали и своју државу скоро уништили. Срби воле Русију скоро патолошки, на своју штету. Ма знам ја да се ти одлично осећаш док шириш мржњу и жалиш што та мржња није свеобухватна - што би Руси били поштеђени. Ти, мрзи за себе, а народ непоистовећуј са собом - јер нема сличности. Коју ти то мржњу видиш? Нема код мене никакве мржње. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Мислим да не би било од користи да признамо ове две државе, после би нам стално пребацивали и солили памет ови злотвори из Рајха. И ја то мислим, али ко нас пита. Док је владао Тадић наша политика је била западњачка , сад кад је Томас ман биће проруска . У сваком случају мене и тебе неће нико питати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 31, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 ОДГОВОР СВИМА КОЈИ ХУШКАЈУ НАРОД ПРОТИВ БРАЋЕ РУСА, ЛАЖИМА ДА НАМ НИКАДА НИСУ ПОМОГЛИ… 17 Votes ОДГОВОР СВИМА КОЈИ ХУШКАЈУ НАРОД ПРОТИВ БРАЋЕ РУСА, ЛАЖИМА ДА НАМ НИКАДА НИСУ ПОМОГЛИ Док смо робовали под Турцима, српским владикама су на слободну територију у Црној Гори слали помоћ у новцу, оружју и књигама. У време велике сеобе су примили избеглице у Русију, Током Првог устанка нам послали помоћ у новцу и трупама, а када их је напао Наполеон, у најтежем тренутку у својој историји сепаратни мир са Турском условили аутономијом за Србе, коју нисмо прихватили, па пружили уточиште Карађорђу, Петру Добрњцу… Када смо се ослободили, слали нам књиге и учитеље, У рату с Турском 1876. нам послалали добровољце, па нам школовали принчеве у пажевском корпусу, а када смо убили Фердинанда упркос томе што су нам изричито дали на знање да нису спремни јер им је стање незавидно, ставили су све на коцку да нас не би оставили на цедилу и због тога изгубили царство, Када смо умирали на албанској обали јер је Антанта од нас дигла руке, поставили ултиматум да ће закључити сепаратни мир са Централним силама уколико српску војску моментално не превезе са Албанске обале, Након револуције у Србију донели новац и знање, којим су у свим сферама друштеног живота за кратко време драстично подигли културни ниво Срба, за шта би нам самима било потребно бар још пола века, У Другом св. рату као комунистичка земља до 1943. подржавали краља, 1944. ослободили Београд и Србију, Где год су могли узели четнике у заштиту и онима које су успели да спасу у својој земљи дали азил, Након рата нам упркос Титовој издаји на коју су реаговали краткотрајном блокадом давали значајне економске бенефиције, Након пада Берлинског зида упркос тешкој кризи и Слобиној подршци комунистичким пучистима помогли укидањем царина, којим су српску робу привилеговали као најконкурентнију и тиме и привукли стране инвестиције у Србију… У грађанском рату 1991. дошли да се као добровољци боре раме уз раме са српском браћом… Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Тачно прави родољуб верује у свој народ. Не верује ни Кини ни Русији ни Америци (нарочито) . Али прави родољуб није дебил па да заборави ко га је бомбардовао осиромашеним уранијумом. То није комплекс ниже вредности то се зове памћење, неки очигледно имају амнезију. Па ако није дебил онда може да види да је Русија исто то урадила "братској", православној Грузији. И онда може да закључи да би исто урадила и нама у сличној ситуацији. Поента јесте - сви су они исти. Руски империјализам није ништа бољи од америчког империјализма. Иначе Звонко ово је све лепо речено али атресирано на погрешну адресу ја нисам русофил. Капирам, некад цитирам нечију поруку, а одговарам генерално на аргумент. Нити сам убеђен да је Русија спасилац Србије у данашње време, просто говорим да је боље да се држимо Русије него запада, јер Руси тренутно нису у стању да завладају Србијом и Балканом а и не смеју од Амера, али можемо од њих извући доста користи у економском и политичком смислу. Треба да сарађујемо са свима који то желе и да се не "држимо" никога. Такође за Русе нас везује вера и словенски језик, као и чести заједнички интереси. Приде да не бејаше Руса у 20 веку , Срба дефинитивно не би било, а и још по којег мањег народа. Ако бисмо били живи данас би писали на немачком језику и живели у трећем рајху. Америма то ни најмање не би сметало. Не знам да ли је то баш тако. Амери су ослободили већи део Европе, чак су и нама помагали. Руси су нам извезли комунизам... Не знам да л` да кажем "фала", поклону се у зубе не гледа... Такође разлика између политике кроз векове коју је води запад према нама и Руске политике је као небо и земља. Знам ви сте јако лоше или нимало политични па вас се то и не тиче. Ни мене се не тиче што ви немате појма. Али ове западњачке приче о злим Русима оставите за холивудске филмове. Нисам рекао да су Руси нешто посебно зли, само кажем да су исти као и све остале империје. Они воде политику каква им одговара, а мале народе туку кад не слушају и то је то. Зато је ова наша "русоманија" крајње наивна... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука