Jump to content

O Bože, kakvi podaci!!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ma ovo neke gluposti, baš će neko u stvarnom vremenu da prati broj ilegalnih emigracija u SAD, broj abortusa u svetu, proizvedenih automobila i bicikala i još milion stvari...stavili gomilu cifri i onda ih menjaju nasumično :D

Подели на овим сајтовима

Ma ovo neke gluposti, baš će neko u stvarnom vremenu da prati broj ilegalnih emigracija u SAD, broj abortusa u svetu, proizvedenih automobila i bicikala i još milion stvari...stavili gomilu cifri i onda ih menjaju nasumično :D

Нису ово глупости. Ово су подаци базирани на статистичким предвиђањима који су прилично тачни, јер узимају у обзир базу података из прошлости као и прикупљене податке који се не посредно обрађени.

А и бит овог преборјавања није да у цревца дата колико се тачно баш у стина цревца постоји људи на планети, колики је број абортуса, или умрлих, него да прикаже приближну слику прогреса истих догађаја.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Mož' biti, nije mi palo na pamet da je statističko predviđanje (nisam išao na znak pitanja desno, tamo to i piše). Ovako mi delovalo da neko skuplja informacije o svemu u svetu u real time-u, zato rekoh da je to nemoguće ;)

Подели на овим сајтовима

kako promeniti veličinu, tako da se ovaj swf vidi iole normalnije u poruci, a ne ovako malen?

Подели на овим сајтовима

kako promeniti veličinu, tako da se ovaj swf vidi iole normalnije u poruci, a ne ovako malen?

Ideš desnim klikom na njega, pa onda 'zoom in'. I onda možeš da ga pomeraš gore-dole.

Подели на овим сајтовима

ma znam, nego je to glupo jer se vidi samo onoliko koliko staje u onaj kvadratić... nego da se vidi ceo taj prozor uvećan u normalnoj veličini kao što je na linku ispod swf

izgleda da nema mogućnost upisivanja shockwave i flash codova na forumu... :(

Zato i ne može da se vidi normalno.

Подели на овим сајтовима

ajde upiši kod koji si koristio??

[flash=400,400]http://www.shambles.net/worldclock/worldclock.swf[/flash][/CODE]

Ovo '400, 400' je veličina swf-a u pikselima (probao sam i veće brojke, ali forum odbija :)).

Подели на овим сајтовима

www.poodwaddle.com/applets/earthclock.swf

izlgeda da mi neće.. kad god upišem "flash" on mi izbaci "media" :(

Zaista mi nije jasno kako je tebi prihvatilo..

Подели на овим сајтовима

Kad napišeš kod, postuj odmah, ne idi na 'koristi potpuno uređenje'! Ni meni nije htelo. Mora odmah da se postuje, inače forum odmah ubaci 'media' tagove i sve vrati na početak ako se proverava post pre postovanja.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...