Jump to content

O Bože, kakvi podaci!!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

This program uses a MATHEMATICAL formula to project the future world population. The formula becomes progressively more inaccurate past about 60 years in the future. The UN projects that the world population will gradually level off in around 2050 at about 8-9 billion people.

могао си да погледаш предавање барем, укапирао би о чему се ради и да је та изјава нетачна.

Подели на овим сајтовима

Koje bre predavanje??

I sami ovi kažu da nakon 2050. nije to siguracija... ali sam ti pričao nešto na osnovu nekih proračuna što sam gledao...ili čitao...

Par tih likova zaista tvrde da prenaseljenost neće biti problem jer će vrlo brzo da počne opadanje...

i to nisu tvrdili na osnovu nekih vizija, već na osnovu ekonomije i tih nauka.

e sad ja da ti prepričavam glupo je... nisam kapacitet da pamtim te stvari, ali je poenta to što sam rekao... da li će ili neće.. otkud znam.

Ja se više uzdam u vizije :)))

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338415599' post='649170]

па предавање из линка, тип је статистичар и управо се о људској популацији на планети ради ...

Pa Grosling ovde tvrdi da ne treba strahujemo zbog overpopulacije, jer ce se cifra zakucati na nekih 10 milijardi. A to nije daleko od ovog sto Sica tvrdi (ako sam dobro ispratio ). Doduse on je rekao da ce populacija da opada sto nije realno.

Evo statistika smrti po onom prvom sajtu, u periodu od 5 minuta:

2qussad.png

Ratovi su nam najmanja briga :(

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...